Evet evet ben de ben deee....... kafamçokkarıştı
İyi gecelrr kızlar.Kocama öpüldünüz. sırnaşık şey
iyi geceler canım kolay gelsin sana şimdiden tatlı uykular..opuyorumnanaktan Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet ben de ben deee....... kafamçokkarıştı
İyi gecelrr kızlar.Kocama öpüldünüz. sırnaşık şey
doğru söylüyorsun valla,sürekli soğuk bir yerde yaşamak zorunda olsam hiç böyle isteklerde bulunmazdım sanırım :) Allah yardım etsin sizlere yaa..
iyi geceler canım kolay gelsin sana şimdiden tatlı uykular..opuyorumnanaktan Şeniz
Teşekkür ederim;Kızlar hepinizi öpüyorum kocaman.
Su Pembe ya da Çiçeğim gelirse selam söyleyin olurmu!!!! :lepi:
:lepi: :lepi: :lepi: Bak Akıllı adamın hali başka oluyooo;naıl da inandı güvebndi banaaaa :gitme:
Canımcım alınma yaaa,bu hamiş olmayanalr benim İKİZLERİ çekemiyooo :roflol: da ondan öyle söyledim.Sizlerden şüphem yok zaten.Hep destek Tam deste :lepi:
BU ARADA DÜZELTMEN GEREKEN BİŞEY VAR;SİZZE HABERİ VERMEYECEĞİM HABERLERİ VERECEĞİM ;KIZ İKKKİİİİİZZZ DİYOM YAHUUUUUU :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
as tamam canım söyleriz...inş. pembe gelirde bende tebrik ederim çok sevindim onun adına da ...hadi sen artık gitt sabah uykusuz kalma dinç olman lazım yavrucaklar seni yorarlar belki :))) tekrardan hayrlı geceler canımcım...Teşekkür ederim;Kızlar hepinizi öpüyorum kocaman.
Su Pembe ya da Çiçeğim gelirse selam söyleyin olurmu!!!! :lepi:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar yine yeni bir hafta başladı :))
Günaydın şekerlerim opuyorumnanaktan hepinizi çok özledim, ama bir an önce kahvaltımı yapıp ilacımı içmem gerek, bi 15-20 dak.lığına öğretmenler odasına geçiyorum, bitince burdayım, görüşmek üzere bayanssulusmile
günaydın millet
listeyi görebilirmiyiz acepppp
günaydııınnn :)
Günaydın şekerlerim opuyorumnanaktan hepinizi çok özledim, ama bir an önce kahvaltımı yapıp ilacımı içmem gerek, bi 15-20 dak.lığına öğretmenler odasına geçiyorum, bitince burdayım, görüşmek üzere bayanssulusmile
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar yine yeni bir hafta başladı :))
Çok olmasa da çalıştık azıcık canımcım yaaaaaaaaa!!! alkisalkisalkis
sadece ne yattım ne ayak dikledim ne ov. testi yaptıımmmm :lepi: sadece çalıştım naniknanik
İKİZLERRRR geliyooooooo alkisalkisalkis
haytta bir daha planlı çalışmam işime gelince çalışırım işime gelince çalışmammmmmmmmm sempatiksalakcinni
:lepi: :lepi: :lepi: Bak Akıllı adamın hali başka oluyooo;naıl da inandı güvebndi banaaaa :gitme:
Canımcım alınma yaaa,bu hamiş olmayanalr benim İKİZLERİ çekemiyooo :roflol: da ondan öyle söyledim.Sizlerden şüphem yok zaten.Hep destek Tam deste :lepi:
BU ARADA DÜZELTMEN GEREKEN BİŞEY VAR;SİZZE HABERİ VERMEYECEĞİM HABERLERİ VERECEĞİM ;KIZ İKKKİİİİİZZZ DİYOM YAHUUUUUU :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))