Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın berencim.... kız ben senin yerinde olsam hemen testi yapardım yada kan testi yaptırırdım..inşallah kist mist yoktur canım ya ölekötü şeyler aklına getirme lütfen :olmaz:

inşallahhh gülüm ya ne bilim akannehir

ayy berenim inş güzel haberlerini alırız tatlım yaa benimde gögüslerim büyüdü bu ay inş hamilelik belirtisidir.

ay canım ya bak çok heyecan yapmaya başladım
göğüslerimde acı ağrı yok dün vardı geçti bugün bulantı var sersem gibi hissediyorum kendimi
senin göğüs uclarında acı varmı acı eyvahedigeldismile

günaydın canımm hoşgeldin
iyiyim ben aslında deilim zehsel adet olmadım daha
ama net bi belirtide yok ki
kist mi var acaba diyorum

hosbulduk canım evet okudum regl olmamıssın ınsallah hayırlı haberler verırsın canım bızlere

inş. canım yaaa :Saruboceq::Saruboceq:

o zaman canım emin olmak için 10unu geçsin 1-2 gün yaptır hemen..gerçi ben senin yerinde olsam hemen yaptırırdımda..beklemektense..olumsuz da olsa hemen öğrenmek isterdim...

:1hug: sen adet olmamışsın ????? oy oyyyy oyyyy bugün çok güzel haberler alıyoruz haaaa
berenim kist belirtisi nasıl oluyo? adet gecikiyo mu kist olunca?

2 kez kist olmuştu bende
ikisindede yumurta geliştirici ilaç kullanmıştım
birinde adet oldum ama kist vardı genede
diğerinde ise düşük sonrası 3ay adet görmemiştim ozaman kist oluşmuştu ilaç kullanmıştım
bu ay yumurta geliştirici ilaç kullanmadım
ama bal çörek otu tarcın yemiştim
acaba ondan mı oldu diyom
ama araştırdım bal çörek tarçın karışımı yiyenler hep erken adet olmuş bilmiyorumkismile

günaydın berencim.... kız ben senin yerinde olsam hemen testi yapardım yada kan testi yaptırırdım..inşallah kist mist yoktur canım ya ölekötü şeyler aklına getirme lütfen :olmaz:

inşallahhh gülüm ya ne bilim akannehir

ay canım ya bak çok heyecan yapmaya başladım
göğüslerimde acı ağrı yok dün vardı geçti bugün bulantı var sersem gibi hissediyorum kendimi
senin göğüs uclarında acı varmı acı eyvahedigeldismile

yok beren canım sadece gögüslerim sanırım biraz büyükdü dün biraz acıdı ama şimdi bi acısı yokk ayyy benim durumum belli değil ama

kızlar benım ıdrar yollarımda yanma var fena halde offff napıcam bılemedım ben yaaaa

2 kez kist olmuştu bende
ikisindede yumurta geliştirici ilaç kullanmıştım
birinde adet oldum ama kist vardı genede
diğerinde ise düşük sonrası 3ay adet görmemiştim ozaman kist oluşmuştu ilaç kullanmıştım
bu ay yumurta geliştirici ilaç kullanmadım
ama bal çörek otu tarcın yemiştim
acaba ondan mı oldu diyom
ama araştırdım bal çörek tarçın karışımı yiyenler hep erken adet olmuş bilmiyorumkismile

cadıarzucadıarzu

o zaman canım emin olmak için 10unu geçsin 1-2 gün yaptır hemen..gerçi ben senin yerinde olsam hemen yaptırırdımda..beklemektense..olumsuz da olsa hemen öğrenmek isterdim...

ayy canım öle mi yapsam bende ayy ne bilim yaaa dur yarın sabahda test yapıp kantesti yaptirim ayyy böle hem çok mutluyum hem korkuyom çok değişiğim yaa ama belirtim yok benim fazla sadece işde eşim gögüsleirn büyüdü diyo eger belirti ise dün biraz belim agrıdı

Günaydın kızlarrr öpüyorum cümleten a.s.
ben adet olmadım daha kızlar ya
öyle belirgin bir fark da yok
dün sol göğsüm çok ağrıdı sızladı ucu acıdı falan dokunmadan hatta.
kasıklarım ağrıdı ama şiddetli deil
bugünde salak gibi hissediyorum kendimi midemde bulanıyo
2gün geçti 6sıydı günüm.
test aldım şüphelenmeye başladım çünkü
yarın sabah yapıcam
ama ya kist varsa offffffff

ya ayşeee sen neler hissetmiştin net bir belirtin varmıydı

hoşgeldin berencim daha öncede belirttiğim gibi benim en ama en belirgin belirtim
çok uyumam ve seninde bahsettiğin gibi kendimi salak gibi hissediyodum kendime
gelemiyordum ve tabii midem bulanıyordu ama sabahalrı gün içinde ara ara hafif
oluyordu he unutmadan bi başka en büyük belirtim vücut sıcaklıgımdı resmen
yanıyordum hamişsindir inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt

günaydın kızlarrrr nasılsınız

günaydın canım sen naıslsın :)

Günaydın kızlar!!!!!!! Kaç gündür giremiyorum özlemişim sizi yaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsınız? güzel haberler var mı Şeniz

günaydın pembedana ve berra1 HAMİŞ

hosbulduk canım evet okudum regl olmamıssın ınsallah hayırlı haberler verırsın canım bızlere

inşallah gülüm
adet olursam dr.a gitcektim bu ay.tüp bebek için.
hoş olmasamda gidicem
idrar negatif çıkarsa yarın randevu alayım herhalde kan testi yapar falan eyvahedigeldismile

kızlar benım ıdrar yollarımda yanma var fena halde offff napıcam bılemedım ben yaaaa

canım yapacak tek şey dr.a görünmek biliyosun:1hug:

kızım test yapmışsın azda olsa silik çıkmış daha ne belli olcak
ki gününe var daha yani :sm_cool:

ama çok silkdi ya testlerde yanlışlık olabilirmi ben bi sitede okumuşdum silik çizgi çıkmış sonra hamiş değilmiş ayyy çok korkuyom yaaa böle olursa ama canım eger şimdi hamişsem dogum tarihim ile bebeişin dogum tarihi aynı olacakkkhihoyyythihoyyyt

Back
X