• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tatıl cok guzeldı canım....ıyı geldı bana coookkk
kocısle gıtedegım aksam barıstık canım....onlada suan armız ıyı..psımde pervanee..bır dondum yatagımızın duvarında dugun fotoraflarımız var onun etrafına kocamaaannn kalp yapmıs gullerleee..:teytey:

:lepi: :lepi: işte budur yaaaaaa :lepi: :lepi:

aferin ona ee bu ay iyi çalış bare bak pembeme maşAllahhh

iyiyim canımcım bildigin gibiyiz

Okul açıldı ya ekip eksik su zaten plates magduru hala :roflol:

Valla okul açılınca aynen sapıttım resmen ohhh tatilde pek bi rahattım gecem günüdzüm belli değildi ama malum erken yatmak gerekiyoo ama iştee bu seferde uykum yok yaaa:bbo:

Çiçeğim hoşgeldin canım anlat bakalım gelmedi de mi kırmızılarrbilmiyorumkismile

gelmedıler canım ama gelırler bu ay fazla calısamadım umudum yok..gelsıde calısmalara basıyım bıran once...

bu arada gecmıs cok uzuunnn malum bır haftayı okumak cok zor..senın nasıl gelmedı dımı kırmızılar..

evett galıbaaa bu ayyy ıyı bır calısma yapacagız..sankı yenı evlı gıbıyızzz:teytey::teytey:deeeeee benım kırmızılar henuz tesrıf etmedıler..

kız belkide tutmuştur :Saruboceq: test yaptınmı ?

slm canlar
ben test yapmadım yarın sabah yapıcam
inş gzl haberlerle gelirim yarın
ama sanki heran adet olcak gibiyim yaaa
sizler nslsınız kızlarrr

canım pembedede adet belirtisi varmış ama hamiş

belki sende de öledir ?

slm canlar
sizler nslsınız kızlarrr

Hadi bakalım inş. güzel haberler alırız senden.Var mı ağrı sızı bi belirti farklı bişey hissettiğin bakiyim heeee

Valla okul açılınca aynen sapıttım resmen ohhh tatilde pek bi rahattım gecem günüdzüm belli değildi ama malum erken yatmak gerekiyoo ama iştee bu seferde uykum yok yaaa:bbo:

Kız bana ne oluyosa sizle tatil yaptım sanki gecenin bi yarısına kadar buralardaydım delikafadulden

Sanki şimdi benim okulum açıldı stres basıyo uyuyim die :roflol:

slm canlar
sizler nslsınız kızlarrr

Hamilelikte öyle hissediliyo zaten.Her dakika tuvalete koşturuyosun ama adet olmuyosun:lepi:
Hadi hayırlısı senin adına

gelmedıler canım ama gelırler bu ay fazla calısamadım umudum yok..gelsıde calısmalara basıyım bıran once...

bu arada gecmıs cok uzuunnn malum bır haftayı okumak cok zor..senın nasıl gelmedı dımı kırmızılar..

Ayy canım valla ağzından bal damlıyooo inş. gelmez dee hamiş olurum bende.Ama benim daha günüme çoooookk var yaaaa:utangac:

kız belkide tutmuştur :Saruboceq: test yaptınmı ?

canım pembedede adet belirtisi varmış ama hamiş

belki sende de öledir ?

inşallah öyledir geçen ay tam 5 i 6 sına bağlayan gece olmuştum
bu ayda 6 dedim
3 gün geçti
baakalım yarın sabah idrar testi yapıcam
umarım psikolojik gecikme değildir

Kız bana ne oluyosa sizle tatil yaptım sanki gecenin bi yarısına kadar buralardaydım delikafadulden

Sanki şimdi benim okulum açıldı stres basıyo uyuyim die :roflol:

Ayyy cicim heşeye ortak oluyoruz biz burda sadece bebiş değil ki amaa de mi yaaaakaydirigubbakcemile5

Hamilelikte öyle hissediliyo zaten.Her dakika tuvalete koşturuyosun ama adet olmuyosun:lepi:
Hadi hayırlısı senin adına

aynen ccanım dediğin gibi adet olmaya yakın bende akıntı olmazdı mesela şimdi akıntım var ve her akıntıyı hissetmemde wcye koşuyorum ama bişe yok opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun hepimiz adına

Back
X