• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya kızlar adetten önce akıntı geliyomuydu acaba

Yumurtlamadan sonra kesinlen akıntılar adetten önce kesinlikle yeniden başlar.... 5-6 gün kala tabi kişiye göre bu süre değişir...O aradaki süreçte de akıntı olduysa pozitif düşünülebilir.

Kıslarr yaa Çok mutluyum yaaa artık dÜŞÜk falan dıye dÜŞÜnmÜyorum bı doktorum vardı Önceden gıttıĞım sÖledım hamılelıŞk var dedı hemen folık asıde baŞla dedıı 1500 Çıkınca gÖzÜkÜr ancan bebeıŞ dedıııı ama erkenden doktopra gell dedıııı

as canım hoşgeldin nasılsın? bizler iyiyz çok şükür...a.s.

canım senle bir türlü denk gelemedik farkındaysan ya ben yazıyom sen görmüon yada ben yazıyom sen çıkıyon hemen.
çok öpüyorum seni. yegen nasıl. bu arada gecelerde sana yazmıstım ama okumadın sanırım.kıbrısa döndünmü. karı gördünmü çok merak ettim erzumda degilmiydiniz en son.

SENDE HİÇ PAS VERMİYOSUN BENE :dilcikar::dilcikar:

Aşkolsun vermem mi.... :çok üzgünüm: Sabahtan beri başımı kaşıyamadım ki hiç;sadece yazanlara bişey yazdım bir de tebrik olayına girdim.Şimdi biraz daha rahat gibiyim.

Okudum ama sabah 5te alacakmışsın kan sonucunu. CADIARZU Bu poliklnikler çok gıcık oluyoo ya bu konuda;ama yapacak biley yok amlesef .

İnşallah sen de güzel havadislerle gelirsin kalır geriye 3 şanslı dahaaaaaa :CüvCüv:

ay evet ya faturalarda bi aksaklık buldum programa yanlış girilmiş onları düzeltiyordum

ancak bitti canım :)

bide midem bulanıyooo dün öğleden beri yediğim tek şey

2 mandalina

1 zeytin

1 dilim kaşar

yarım simit

yemekte yiyemıyorum şimdi yemeğe çıkıcam ama yiyemıycem bılıyorum

midem çok bulanıyo :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

canım genelde mide bulantısı yaşayanlar hamileliğin ilk aylarında kilo veriyolar dört yada beşinci aydan sonra kilo almalar başlıyo sende de olabilir canım
zorlama yediğin zamanda besleyici bişeler ye bari
bebeğimize yarasın ii bak ona

canım senle bir türlü denk gelemedik farkındaysan ya ben yazıyom sen görmüon yada ben yazıyom sen çıkıyon hemen.
çok öpüyorum seni. yegen nasıl. bu arada gecelerde sana yazmıstım ama okumadın sanırım.kıbrısa döndünmü. karı gördünmü çok merak ettim erzumda degilmiydiniz en son.

evet yaa maalesef öyle oluyor..burda internet gelip gidiyor çok fazla oyuzden göremiyorum yazılanları :( hım ben onu cevaplamıştım sanırım,ayın sonunda osmaniyeye ondn sonra da martın 10una filan kıbrısa geçeceğiz inş. canım,evet gecen gün karı gördüm çok güzeldi çok mutlu oldum valla,insan karsız memlekette yaşayınca hasret kalıyormuş meger,şimdi de inş. gitmeden birdaha yagar kar topu oynarız diye dua ediyorum :) elazığdayız canım biz..çok şükür bebiş iyi teyzesi artık eskisi gibi sıkıntı vermeme başladı...sen nasılsın görüşmeyeli canım benmm?

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Aslımuratelkoca...........4 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
kalpagrisi........................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

senayburge...................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--??
Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Kızlar yaa..eşim yüzünden oturamadım pc başına..oyun indirecem diye uğraştı...:oklava:
EEE BEREN GELDİMİ...AY BENDE SONUCU GÖSTERSEMMİ GÖSTERMESEMMİ BİLEMEDİM DR.A GİTMEDİM YİNE...:bbo:

canım genelde mide bulantısı yaşayanlar hamileliğin ilk aylarında kilo veriyolar dört yada beşinci aydan sonra kilo almalar başlıyo sende de olabilir canım
zorlama yediğin zamanda besleyici bişeler ye bari
bebeğimize yarasın ii bak ona

zaten 3 kilo verdim tabii 10 gün önce tartıldım en son belki sonrada vermişimdir

zaten bişey yiyemessem meyve yiyorum su içiyorum napiim he bide bulantıyı

bastırsın diye çubuk kraker yemeye başladım şimdi

valla bebiş mama beğenmiyo yiyorum anında çıkartıyorum afedersiniz

meyve yiyince tık yok çorba içiym yemek yiyim hemen çıkıyo nolcak bakalım :)

hamile arkaDAŞLAR ben kese bebeiş kaç haftalıkken görünürrr

5-6 haftalıkken gözükür canım :)

sarımsı ama çok sarıda değil

O kadar detaylı bilemeyeceğim hamişler bilir ama duru temiz kokusuz akıntıdan bahsediyorlar hep diye biliyorum.Tabi sonuçta bünye bu herkesin herşeyi aynı olmuyor malum.İnşallah güzel haberlerini alırız. delikafadulden Bak elini acele tut çünkü son 3 KİŞİ şakkıdı bu ayın kontenjanı kafamçokkarıştı Artı eksi bir olur sırnaşık şey

Back
X