olur mu kız regl bittiyse hemen başla hiç belli olmaz ne zaman tutacağı seni tembel seniklava: kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur mu kız regl bittiyse hemen başla hiç belli olmaz ne zaman tutacağı seni tembel seniklava: kaydirigubbakcemile3
ben bu hızla smartıda geçermişim
bitti ohaoldumsmile ama çalışmak istemiyomm hem daha erkennn eyvahedigeldismile
aaa öle düşünme bee fatoşum ben de normalde adetimin ilk başlarında çalışdık yumurtlama tam ününde çalışmadık yani netdeki hesaplamalar göre ne zaman yumurtladım bu anlamadım o akıntım gelmemişdi yada ben hissetmedim ama çalış ne zaman olacagı bence hiç belli değil valla
anlamadım kız :kedi:
su gibi akıntım var ayyyyyyy kaçırdımmı yaaa :sinifsinif: bu akşam çalışcammmm mafoldumben
smartta iki tane ya
bendede 4 tane olur belkiakannehir
aaa ciddimisn bence çalış bu akşammm çünküm bu ay benim akındım da beyaz su gibiydi
su gibi akıntım var ayyyyyyy kaçırdımmı yaaa :sinifsinif: bu akşam çalışcammmm mafoldumben
dr a gidip baktırsammı? geç kalmışmıyımdır boshayallersmile
smartta iki tane ya
bendede 4 tane olur belkiakannehir
Hassasiyet, Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı, rahatsızlık hissi, vajinal akıntıların artması, Vücut sıvısının artması gibi belirtiler yumurtlama günü belirtileri arasında olabilir.
Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı, rahatsızlık hissi, vajinal akıntıların eee bunlar var bende ben çok erken die düşünüyorsdum valla çalışcam sözzz
kızlar negatifmiş test
hemşire bekleyin 1hafta daha dedi
kızlar negatifmiş test
hemşire bekleyin 1hafta daha dedi