kızlar bu çift çizgi ilk 5dk da çıkmadı zaten sölemiştim zaten
akşam yaptım negatif fiye çöpe attım sabah pozitifti hatta sabah daha belirgindi
şimdi dağılmış gibi gözüküyo.. 3 senedir hi,ç böle bir durum yaşamadım
test betahjcgyi algılamasa ne olursa olsun çift çizgi çıkmazmış isterse 5gün geçsin
daha önce k.k.da da okumuştum bi kaç kişinin başına gelmişti
herhalde bi 15tane test yapmışımdır her defasında sabah baktığımda hep bembeyazdı 2.çizgi
adetimde 6ssındaydı 8inde yani dün 1kez pembe akıntı geldi kan bile deildi su gibi bişiydi adetimde herzaman ilk gün az ertesi gün çoğalır yani bugün dolup taşmam lazımdı benim
bütün bunlar çok farklı geldi bana ve o yüzdende gidip kan verdim 0.100 çıktı dedi hemşire
adet olmadıktan sonra beklemek gerekiyo diye biliyorum
işte böle
ilişkinin kaçıncı günü kan testi doğru çıkar acaba bileniniz varmı kızlar
akşam yaptım negatif fiye çöpe attım sabah pozitifti hatta sabah daha belirgindi
şimdi dağılmış gibi gözüküyo.. 3 senedir hi,ç böle bir durum yaşamadım
test betahjcgyi algılamasa ne olursa olsun çift çizgi çıkmazmış isterse 5gün geçsin
daha önce k.k.da da okumuştum bi kaç kişinin başına gelmişti
herhalde bi 15tane test yapmışımdır her defasında sabah baktığımda hep bembeyazdı 2.çizgi
adetimde 6ssındaydı 8inde yani dün 1kez pembe akıntı geldi kan bile deildi su gibi bişiydi adetimde herzaman ilk gün az ertesi gün çoğalır yani bugün dolup taşmam lazımdı benim
bütün bunlar çok farklı geldi bana ve o yüzdende gidip kan verdim 0.100 çıktı dedi hemşire
adet olmadıktan sonra beklemek gerekiyo diye biliyorum
işte böle
ilişkinin kaçıncı günü kan testi doğru çıkar acaba bileniniz varmı kızlar