Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heheheh düzelttik beee niye hala öle görünüyorrr :dilcikar:
Tarihini söle ayrıcaaaalmaz: liste azalıyor yoksa
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah bigün biz de kavuşacaz meleğimize :Saruboceq: sabırla bekliyoruz :sinifsinif:
Dün gece de kuzenimin hamerini aldım, aradı teyze oluyosun dedi, okadar mutlu oldum ki, çığlıklar attım duyunca :sm_cool: ama biyandan da içi burkuluyo insanın onunla beraber evlendik, aynı anda düşük yaptık ve aynı anda hamile kalacaz diye söz vermiştik birbirimize, ondan haberi alınca hem çok sevindim hemde içim burkuldu, ben ne zaman herkesi arayıp müjde vericem böyle diye :sinifsinif:
Rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem, seni çok seviyorum biliyosun ve gerçekten çok mutlu oldum senin adına :1hug: topiği açınca ilk sen geldin aklıma, şenay testini yaptı mı acaba dedim, sonra geçmişe bakıp bi döndüm müjdeni gördüm :teytey:
Kizlar suanda dusunmuyorum diye beni dislamadiniz umarim bir anda bana yazilanlar kesildidee, biraz alinganlik yapiyimmm :):)
günaydın ipek aplacım nerdesin yaaa
ben suandaa hala korunuyorumm cnmm, yurtdisinda yasiyorumm, ekim ayi gibi ilaci birakipp dusunmeye baslicaz bizde kismetsee, ins. cok beklemem hemen gelir bebeislerr.. :)
bilmiyorumki.dr.a bağlı.belki cardır diye tekrarlatırsa..bilemiyorum..kendimi kaptırmama taraftarıyım ama....
Benimki de Marta kaldı artık :çok üzgünüm:
güle güle ümitlerim, yine gelin :gitme: :gitme: :gitme:
Kizlar suanda dusunmuyorum diye beni dislamadiniz umarim bir anda bana yazilanlar kesildidee, biraz alinganlik yapiyimmm :):)
günaydınnnnnnnnn allahım bu ne güzel bi liste böyle.. hamilelerimiz çoğalıyorr..senaycım tebrik ederim seni.. bizide sürükleyin peşinizdennnn
canım benim samimiyetini biliyorum saklamıyorsunki zaten duygularını da hiç bende seni tanıdığımı çok memnunum vede seni hakikaten çok sevdim ben dün gece hiç bişeden habersiz dua ederken kendim için tüm topikdekiler içinde ettim
ve inan en başta sen ve beren vardı dün canınız çok sıkkındı inş dualar kabul olur.
ama ben inanıyorum bi sabahta sen bizi çılgına çevireceksin canım arkadaşaım ne olur umutlu ol sakın kendini bırakmaaa
canım benim samimiyetini biliyorum saklamıyorsunki zaten duygularını da hiç bende seni tanıdığımı çok memnunum vede seni hakikaten çok sevdim ben dün gece hiç bişeden habersiz dua ederken kendim için tüm topikdekiler içinde ettim
ve inan en başta sen ve beren vardı dün canınız çok sıkkındı inş dualar kabul olur.
ama ben inanıyorum bi sabahta sen bizi çılgına çevireceksin canım arkadaşaım ne olur umutlu ol sakın kendini bırakmaaa
canım ben de sizi çok merak ettim.ettiğim kadar da varmış aslında.mesajını aldım ayşecik çok saol.pc sistemleri çökmüştü dün ancak yapabildiler.ben de kavuştum size.kaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba bana yardımcı olursanız sevınırım 28 gunde bır adet goruyorum ve bu ay 3 gun gectıbugunle beraber dun kad tahlılı yaptırdım ve degerım 1.20 cıktı az once okudum gebe olmayan bı kadının degerım 00.05 olurmus ne olur sızce katlarmı deger
ben sizi daha çok merak ettim.günler geçmedi valla burdan ayrı.ay ne bereketliymiş valla ya darısı mart ayının başına,inşallah geriye kalanlarda martta bebişlenir.
günaydın günaydınnn hoşgeldin çok mutluyuz :teytey::teytey::teytey:
günaydın herkese.hamileymişssin ay var ya çok sevindim anlatamam sana.sen de katıldın ya bu kervana,inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına.bizim pc sistemleri çökmüştü 2 gündür.neyse ki dün akşam yapıldı.ben de çıldırdım meraktan.var mı başka haber?
Gunaydinnn kizzzlarrr.. evet yine cok guzel habelr goruyorumm..
cnm senaycimm cok cok tebriklerr allah tamamini erdirsin simiden cnmm.. cokkk sevindimmm :)
yaa şenayy adetimi unutturdun bana ya
ben adet oldum nihayett ama bu ayı asla unutmıcam
hiç böyle şeyler yaşamadım çok tuhaftı neyse
randevu alıcam birazdan
yarın için :smiley-cool:
yok ben adet oldum sabah çok feci ağrıyla hemde
oğlanı okula bıraktığım için işe erken geliyorum
geldim yattım burda acayip ağrım var
bişiler oldu bu ay ama bende anlamadım
şenay çok sevindim gerçekten ya opuyorumnanaktan
Senay tebrik ederim canımmmmmm :lepi: :lepi:
Ohh ohh şubat bereketine bak yaaa :teytey: alkisalkisalkis alkisalkisalkis
günaydınnnnnnnnn allahım bu ne güzel bi liste böyle.. hamilelerimiz çoğalıyorr..senaycım tebrik ederim seni.. bizide sürükleyin peşinizdennnn
karasu canım üzülme bak aslında hem senin hemde eşinin aynı anda tedavi olması gerekiyor.. gerçi eşinin sonucu değişmiş olabilir 2senede.. bi test verse ona göre
ürologlar ilaç veriyolar tedavi bitince sende o ay ilaç kullansanda genede olmassa aşılamaya geçseniz.. bak aşılamadada hareket çok önemli. sayı en az 20 milyon hareket %25 olmak zorunda. aşılama normal beraberlikten tek farkı sadece direk vajinadan rahme kanül yoluyla aktarılması. yani bu spermler için rahim ağzında idrar yollarında vajinada bir sorun varsa eğer oraları direk aşmış oluyolar. yani canım demem o ki aşılamada öle bildiğin gibi umut verici bişi deil yani sizin açınızdan anladın dimi..