• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnnnnn allahım bu ne güzel bi liste böyle.. hamilelerimiz çoğalıyorr..senaycım tebrik ederim seni.. bizide sürükleyin peşinizdennnn

heheheh düzelttik beee niye hala öle görünüyorrr :dilcikar:

Tarihini söle ayrıcaaaa :olmaz: liste azalıyor yoksa

bilsem sölim anam hakket kaçı olcak ki şimdi ben de bilmiyom
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

6 sında gelcekken 10unda geldi
10u yaz bence genede sen zemuszemus

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah bigün biz de kavuşacaz meleğimize :Saruboceq: sabırla bekliyoruz :sinifsinif:
Dün gece de kuzenimin hamerini aldım, aradı teyze oluyosun dedi, okadar mutlu oldum ki, çığlıklar attım duyunca :sm_cool: ama biyandan da içi burkuluyo insanın onunla beraber evlendik, aynı anda düşük yaptık ve aynı anda hamile kalacaz diye söz vermiştik birbirimize, ondan haberi alınca hem çok sevindim hemde içim burkuldu, ben ne zaman herkesi arayıp müjde vericem böyle diye :sinifsinif:
Rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem, seni çok seviyorum biliyosun ve gerçekten çok mutlu oldum senin adına :1hug: topiği açınca ilk sen geldin aklıma, şenay testini yaptı mı acaba dedim, sonra geçmişe bakıp bi döndüm müjdeni gördüm :teytey:

canım benim samimiyetini biliyorum saklamıyorsunki zaten duygularını da hiç bende seni tanıdığımı çok memnunum vede seni hakikaten çok sevdim ben dün gece hiç bişeden habersiz dua ederken kendim için tüm topikdekiler içinde ettim
ve inan en başta sen ve beren vardı dün canınız çok sıkkındı inş dualar kabul olur.
ama ben inanıyorum bi sabahta sen bizi çılgına çevireceksin canım arkadaşaım ne olur umutlu ol sakın kendini bırakmaaa

Kizlar suanda dusunmuyorum diye beni dislamadiniz umarim bir anda bana yazilanlar kesildidee, biraz alinganlik yapiyimmm :):)

Olurmu şekerim, sen bu topikte listede adım olsun diye beklemeden, karşılıksız bizim yanımızda olan tek kişisin, hiç dışlarmıyız seni :1hug: bu topik ne listeye adını yazdırıp kaçanlar gördü :olmaz:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Aslımuratelkoca...........4 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
kalpagrisi........................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35....................10MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--Senayburge

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

günaydın ipek aplacım nerdesin yaaa

canım ben de sizi çok merak ettim.ettiğim kadar da varmış aslında.mesajını aldım ayşecik çok saol.pc sistemleri çökmüştü dün ancak yapabildiler.ben de kavuştum size.kaydirigubbakcemile5

ben suandaa hala korunuyorumm cnmm, yurtdisinda yasiyorumm, ekim ayi gibi ilaci birakipp dusunmeye baslicaz bizde kismetsee, ins. cok beklemem hemen gelir bebeislerr.. :)

inşallah gülüm.. y.dışında yanında kimse olmadan bebek büyütmek zordur
çokda geç sayılmaz ekim ayı.. inşallah bizim gibi debelenmessin :)

bilmiyorumki.dr.a bağlı.belki cardır diye tekrarlatırsa..bilemiyorum..kendimi kaptırmama taraftarıyım ama....

sakın aman diyim.. kaptırma bencede. dr.un ne derse onu yap canım

Benimki de Marta kaldı artık :çok üzgünüm:
güle güle ümitlerim, yine gelin :gitme: :gitme: :gitme:

karasu canım üzülme bak aslında hem senin hemde eşinin aynı anda tedavi olması gerekiyor.. gerçi eşinin sonucu değişmiş olabilir 2senede.. bi test verse ona göre
ürologlar ilaç veriyolar tedavi bitince sende o ay ilaç kullansanda genede olmassa aşılamaya geçseniz.. bak aşılamadada hareket çok önemli. sayı en az 20 milyon hareket %25 olmak zorunda. aşılama normal beraberlikten tek farkı sadece direk vajinadan rahme kanül yoluyla aktarılması. yani bu spermler için rahim ağzında idrar yollarında vajinada bir sorun varsa eğer oraları direk aşmış oluyolar. yani canım demem o ki aşılamada öle bildiğin gibi umut verici bişi deil yani sizin açınızdan anladın dimi..

Kizlar suanda dusunmuyorum diye beni dislamadiniz umarim bir anda bana yazilanlar kesildidee, biraz alinganlik yapiyimmm :):)

yok canım olurmu öle şey aşkolsun:teselli:

günaydınnnnnnnnn allahım bu ne güzel bi liste böyle.. hamilelerimiz çoğalıyorr..senaycım tebrik ederim seni.. bizide sürükleyin peşinizdennnn

günaydın günaydınnn hoşgeldin çok mutluyuz :teytey::teytey::teytey:

canım benim samimiyetini biliyorum saklamıyorsunki zaten duygularını da hiç bende seni tanıdığımı çok memnunum vede seni hakikaten çok sevdim ben dün gece hiç bişeden habersiz dua ederken kendim için tüm topikdekiler içinde ettim
ve inan en başta sen ve beren vardı dün canınız çok sıkkındı inş dualar kabul olur.
ama ben inanıyorum bi sabahta sen bizi çılgına çevireceksin canım arkadaşaım ne olur umutlu ol sakın kendini bırakmaaa

Canımsin yaa :1hug: inşallah bitanem inşallah o günler de gelecek :Saruboceq:
Şimdi randevumu alıcam, cumartesi için, kocişle beraber gidecez doktora, ama bu kez başka doktora yerimseniben bakalım inş. uğurlu gelir boshayallersmile

kızlar merhaba bana yardımcı olursanız sevınırım 28 gunde bır adet goruyorum ve bu ay 3 gun gectıbugunle beraber dun kad tahlılı yaptırdım ve degerım 1.20 cıktı az once okudum gebe olmayan bı kadının degerım 00.05 olurmus ne olur sızce katlarmı deger

yaaaa senağlamasenağlamasenağlama
allah razı olsun saol canımmmmm ağlayasım geldi bi anda bak ya mafoldumben

canım ben de sizi çok merak ettim.ettiğim kadar da varmış aslında.mesajını aldım ayşecik çok saol.pc sistemleri çökmüştü dün ancak yapabildiler.ben de kavuştum size.kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oh bi sorun olmamasına sevindim :)

beven apla sende regl mi oldun dün konuşuyoduk ya belki yumurtan kist olmuştur diye ağrısı da çok kötü oluyo

BU ARADA Bı SÜRÜ KıŞı GELMıŞ BEN FıŞLERı YAZARKEN HEPSıNE

HOŞGELDııııNNııZZ DıYORUMMM
opuyorumnanaktan aklinialirimsmile

Son düzenleme:
kızlar merhaba bana yardımcı olursanız sevınırım 28 gunde bır adet goruyorum ve bu ay 3 gun gectıbugunle beraber dun kad tahlılı yaptırdım ve degerım 1.20 cıktı az once okudum gebe olmayan bı kadının degerım 00.05 olurmus ne olur sızce katlarmı deger

normalde 0-5 arası negetif canım ama dr bişi demedi mi yada testi aldıgın yer cihaz değerleri farklı oluyor çünkü

günaydın herkese.hamileymişssin ay var ya çok sevindim anlatamam sana.sen de katıldın ya bu kervana,inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına.bizim pc sistemleri çökmüştü 2 gündür.neyse ki dün akşam yapıldı.ben de çıldırdım meraktan.var mı başka haber?

sağol güzel anne çok teşeküür ederim canım senide çok merak ettik şükür bişe yokmuş

Gunaydinnn kizzzlarrr.. evet yine cok guzel habelr goruyorumm..
cnm senaycimm cok cok tebriklerr allah tamamini erdirsin simiden cnmm.. cokkk sevindimmm :)

sağol canım darısı başınıza

yaa şenayy adetimi unutturdun bana ya
ben adet oldum nihayett ama bu ayı asla unutmıcam
hiç böyle şeyler yaşamadım çok tuhaftı neyse
randevu alıcam birazdan
yarın için :smiley-cool:

gördüm canım şimdi yazdığını olsun yine dualrımda olucaksın inş marta artık

yok ben adet oldum sabah çok feci ağrıyla hemde
oğlanı okula bıraktığım için işe erken geliyorum
geldim yattım burda acayip ağrım var
bişiler oldu bu ay ama bende anlamadım
şenay çok sevindim gerçekten ya opuyorumnanaktan

başka biri için sevinmenin ne demek olduğunu en yakın daha dün gördüm cngmen in hamile olduğunu öğrenince oyüzden anlayabiliyorum senin sevindiğinide canımmmmm

Senay tebrik ederim canımmmmmm :lepi: :lepi:

Ohh ohh şubat bereketine bak yaaa :teytey: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sağol sağol tatlım hadi darısı sana ama çalışmaları bırakma sakın

karasunun dediği gibi ayağımımı sürtsem ne
amin sminnnnn

karasu canım üzülme bak aslında hem senin hemde eşinin aynı anda tedavi olması gerekiyor.. gerçi eşinin sonucu değişmiş olabilir 2senede.. bi test verse ona göre
ürologlar ilaç veriyolar tedavi bitince sende o ay ilaç kullansanda genede olmassa aşılamaya geçseniz.. bak aşılamadada hareket çok önemli. sayı en az 20 milyon hareket %25 olmak zorunda. aşılama normal beraberlikten tek farkı sadece direk vajinadan rahme kanül yoluyla aktarılması. yani bu spermler için rahim ağzında idrar yollarında vajinada bir sorun varsa eğer oraları direk aşmış oluyolar. yani canım demem o ki aşılamada öle bildiğin gibi umut verici bişi deil yani sizin açınızdan anladın dimi..

Anladım canım sağol ;) bakalım cumartesine aldım randevumuzu, kociş de bidaha test yaptıracak, bana da bakılacak, inşallah umut verici konuşur doktor :Saruboceq:

Back
X