• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
BEREN canım benım testlerıne baktım resmen ıkıncı çıkmıs ama olabılıyo bu tarz seyler yanı çızgı çıkıyor ama gebelık olmayabılıyor hakkında hayırlısı olsun canım üzülme lütfen

hoşgeldin canım
evet başıma ilk kez geldiği için şaşırdım çok hemde
tüp bebek öncesi hamile kalmam sürpriz olcaktı
gerek kalmıcaktı ona üzüldüm sadece
neyse sen nasılsın canım :1hug:

hoşgeldin canım
evet başıma ilk kez geldiği için şaşırdım çok hemde
tüp bebek öncesi hamile kalmam sürpriz olcaktı
gerek kalmıcaktı ona üzüldüm sadece
neyse sen nasılsın canım :1hug:

canım benım belkıde yedıgın bal tarcın çörek otu gecıktırdı adetını yada gebelık olustukı çift çızgı çıktı ama olmadı ve vücut attı adetle çok kadın yasıyor bunu ama test yapmadıkları için farkına varamıyor hakkında hayırlısı canım benım bende ıyıyım çıkıcam sımdı senayın haberını alınca çok sevındım yaaa

canım benım belkıde yedıgın bal tarcın çörek otu gecıktırdı adetını yada gebelık olustukı çift çızgı çıktı ama olmadı ve vücut attı adetle çok kadın yasıyor bunu ama test yapmadıkları için farkına varamıyor hakkında hayırlısı canım benım bende ıyıyım çıkıcam sımdı senayın haberını alınca çok sevındım yaaa

aaa bak belki bu olabilir zehsel doğru diyosun
valla kuşum her hamile haberine çok seviniyorum
e-pack cngemn ve şenay 3 hamile bi günde maşallahh
darısı bize artık

darısı bize artık

beren canım inş daruısı başına tatlımm. çok üzüldüm ben adetinin gelmesine testlerinde baya bi ikinci çizgi yaa benim kide öle anlamadımmm inş RABBİM hayırlı sağlıklı bir evlat veriri sana ve isteyen herkesee

darısı bize artık

amın canım benım amın arkalarından bızlerde gıdıcez

ben çıkıyorum arkadaslar dısarı çıkıcam sonra görüşürz hoscakalın

çok iyiyim canım böyle güzel haberleri duymak çok iyi geldi
darısı bize artık :D

sen nasılsın canım nasıl hissediyosun kendini? ya ben bir şeyi çok merak ediyorum
eşine nasıl söyledin bunu ? nasıl mutlu olmuştur :asigim:

ya eve geldi ben ışığı kapattım testi elini aldım gmbişime koydumm o anladı zaten canım yoksa sen dediiii testi verdimmm çok utlu oldu inanamadııı o hali gözümden gitmiyo hiçç

Back
X