• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
senaycım canım belırtılerın nelerdı bu ay nasıl çalışmıstın neler yaptın hepsını paylasırmısın bızımle beklıyorum tatlım

bende işe gelirken bu soruyu soracağınızı tahmin ettim ama inan bişe yok bende zaten bir haftadır gribim onla uğraşıyordum sadece bi önceki adetten sonra hiç akıntım kesilmedi
bide dikakt ettim belirtiyse yüzüm çok bozuldu kabarık kabarık yani başkada bişe yok canım aslında adet günüm bugündü geçen aya göre hesaplayınca 8 inde olmam lazımmış bende o yüzden sabah adet olamyınca ilk idrarla test yaptım tatlım.yalnız bişe diyim hiç de iki aydır dikakt etmiyordum ben beş dk anca yatıyordum yatakta

şenayyy kısss haişmisin Allah tamamına erdirsin canım ayyy aynı zamanlarda dogurcaz kıss senleeee inş RABBİMMMM

dün sana çok sevindim bugün kendime
ama dün içimemi doğmuştu ne sizlede paylaştım hatta bi garibim diyee
evet aynı anda doğuracaz kız inş.

şenay da mı hamile???? coştunuz kızlar haaaaaaaa :)))))))))

bundan sonra kim tutar bizi beee
hadi çabuk gelin sizde

idilcan ben hala inanamıyourum
sabah sevinçten ağladım ama eşime bişe diyemedim çatlıyom dmeek için
akşam tekrar deniycem testi
belki bi yanlışlık olurda üzülmesin diye garantiye alıcammm

şenay canım doktora gidecekmisin yaa eşim benim hemen doktora gitmemi istemiyooo biraz zaman geçsin diyo hemen ultrasyonda baktırmak iyi değiliş ablalarıma danışdım onlar da öle dedi
ben önceki bi doktorum vardı onu aradım folık asısde başla dedi kan değerin 1500 oldukdan sonra görünür kese dedi o da 5 haftalıkken falan yani birdahaki haftaya

idilcan ben hala inanamıyourum
sabah sevinçten ağladım ama eşime bişe diyemedim çatlıyom dmeek için
akşam tekrar deniycem testi
belki bi yanlışlık olurda üzülmesin diye garantiye alıcammm

ahh canımm :1hug: :1hug: romantik bir şekilde söyle kız :)) kız ya da biraz bekle 14 şubatta söylersin hihihih

bende işe gelirken bu soruyu soracağınızı tahmin ettim ama inan bişe yok bende zaten bir haftadır gribim onla uğraşıyordum sadece bi önceki adetten sonra hiç akıntım kesilmedi
bide dikakt ettim belirtiyse yüzüm çok bozuldu kabarık kabarık yani başkada bişe yok canım aslında adet günüm bugündü geçen aya göre hesaplayınca 8 inde olmam lazımmış bende o yüzden sabah adet olamyınca ilk idrarla test yaptım tatlım.yalnız bişe diyim hiç de iki aydır dikakt etmiyordum ben beş dk anca yatıyordum yatakta

anladım canım benım zaten herkesde belırtıler farklı oluyor yanı demekkı vaktı gelmıs melegının Allah ol demıs olmus tekrar tebrıkler canım benım

şenay canım doktora gidecekmisin yaa eşim benim hemen doktora gitmemi istemiyooo biraz zaman geçsin diyo hemen ultrasyonda baktırmak iyi değiliş ablalarıma danışdım onlar da öle dedi
ben önceki bi doktorum vardı onu aradım folık asısde başla dedi kan değerin 1500 oldukdan sonra görünür kese dedi o da 5 haftalıkken falan yani birdahaki haftaya

canım eğer adet olsaydım ben cumartesi günü doktora gidecektim yine yumurtladığımı anlayamıyordum çünkü
ben şimdi bi test yapıcam akşam eğer yine çift çizgiyi görürsem doktora gitmeyi düşünüyorum canım hem folik asit için hemde benim astımım var danışmam lazım ilaç alabilirmyim diye
sende folik asite başla bi hafta sonra gidersin doktora zaten belli olmaz şimdi sanırım bişe
ama erken ultrasona girmekle bişe olacağınıda sanmam

beren canım inş daruısı başına tatlımm. çok üzüldüm ben adetinin gelmesine testlerinde baya bi ikinci çizgi yaa benim kide öle anlamadımmm inş RABBİM hayırlı sağlıklı bir evlat veriri sana ve isteyen herkesee

EVET CANIM NAPALIM KISMET İŞTE.. YARIN SABAH DR.A GİDİYORUM
TÜP BEBEK İÇİN

amın canım benım amın arkalarından bızlerde gıdıcez

İNŞALLAHHHHH

Günaydın kızlar!!!!! nasılsınız bakalım?

ipekkkkkkkkkkkkkkkk nerdesin anacım???? benneyaptımki

ahh canımm :1hug: :1hug: romantik bir şekilde söyle kız :)) kız ya da biraz bekle 14 şubatta söylersin hihihih

GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN
YOK 14 ŞUBAT ERKEN BENCE YILBAŞINI BEKLESİN :roflol: :roflol:
NASIL DAYANCAK ANACIM 4 GÜN VAR DAHA :1rolleyes:

canım eğer adet olsaydım ben cumartesi günü doktora gidecektim yine yumurtladığımı anlayamıyordum çünkü
ben şimdi bi test yapıcam akşam eğer yine çift çizgiyi görürsem doktora gitmeyi düşünüyorum canım hem folik asit için hemde benim astımım var danışmam lazım ilaç alabilirmyim diye
sende folik asite başla bi hafta sonra gidersin doktora zaten belli olmaz şimdi sanırım bişe
ama erken ultrasona girmekle bişe olacağınıda sanmam

Bende öle düşünüyorum ama eşim istemeyince ondan izinsiz de doktora gidemiyorum folıkasısde başlicam hafta içi bi günde doktora gidicez işdee doğrumu yapıyorum acaba yaaa

çatlarım kız söylemessem ben

ohhh ohhh ne güzel çok bekletmemıs melegın senı gelmıs ınsallah benımde bu ay gelmıstır melegım 8. ayım bu ay benımde hayırlısı canım

inş canım daha çok beklemezsin
ben bu ay pek dinlemedim kendimi hesap felanda yapmadım dün adet hesaplaması yapınca kızlarla test yapayım dedim sürpriz oldu banada

ayy canım yaaa hamişim dimii:))) akşam gittim yine idrar testi yapdım bu sefer 2 çizgi daha koyuyduu çok mutlu oldum. ama grip oldum yaaaa

olumunekankayizsmile

ay_she nasılsın gülüm?
şenay nasıl hissediyorsun kendini ?çok mutlu oldum adına opuyorumnanaktan

hoşgeldin idilcan iyiym sen naıslsın canım :)

ya eve geldi ben ışığı kapattım testi elini aldım gmbişime koydumm o anladı zaten canım yoksa sen dediiii testi verdimmm çok utlu oldu inanamadııı o hali gözümden gitmiyo hiçç

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bende öle düşünüyorum ama eşim istemeyince ondan izinsiz de doktora gidemiyorum folıkasısde başlicam hafta içi bi günde doktora gidicez işdee doğrumu yapıyorum acaba yaaa

bencede biraz bekle daha 3 haftalık gitsende bişey yapmıycaklar
kese bile gözükmeyebilir en az 5 haftalık olsun gidersin
bende pazartesi gidicem tam 10 haftalık olmuş oluyooo ayyy hareket ediyomuş
ellerini kollarını oynatıyomuş diğer topiklerde okudum çok heyecanlıyım
inşallah herşey yolundadır inşallah büyümüştür bebişim :)sositososito :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X