- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
kızlar ya benim belden aşaısı tutmuyo bugün
ben de bi açım bi açım sormayın bir de uykum var ki o daha beter.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin işin de zor şekerim milleti memnun etmek de bi mesele bu devirde.eşinle birlikte çalışmıyor musun sen?
ne iş yapıyorsunuz idilcan ?
ben de bi açım bi açım sormayın bir de uykum var ki o daha beter.![]()
yok eşim elektrik işi yapıyo ben yalnızım ara sıra yengem gelip yardım ediyo ama genelde yalnızım :)
kolye yüzük küpe, atkı, şal, şapka, hediyelik eşyalar , kıyafet filan satıyorum canım kendi işim. gamyoncuiremsu
yok eşim elektrik işi yapıyo ben yalnızım ara sıra yengem gelip yardım ediyo ama genelde yalnızım :)
kolye yüzük küpe, atkı, şal, şapka, hediyelik eşyalar , kıyafet filan satıyorum canım kendi işim. gamyoncuiremsu
ayy sinirlerim bozuldu yaa mamaşların yiNE YARISI YATMIŞ BıR SÜRÜ LıSTE OLDU EE BEN DE MUHASEBECı HERKES BANA SORUYO MAAŞI BAŞIMA AGRILAR GıRDııı YAAA
Kızlar yine çok dersim var bugün, aklım sizde kalıyo ama girmeye fırsat bulamıyorum :hulya:
Bu arada dua edin benim için nolur, doktora gidicem ya bugün, kötü bişey çıkmasın, artık acır mı acımazmı düşünmeyi bıraktım kötü bişey çıkmasa bari diyorum((
Bu arada benim göğüsler sızlamaya başladı, bi de yüzüm çok pürüzlü olmaya başladı, sivilce gibi ama değil, başka türlü ama cildim çok bozuldu, sanırım adetim yaklaşıyo eyvahedigeldismile
ayy sinirlerim bozuldu yaa mamaşların yiNE YARISI YATMIŞ BİR SÜRÜ LİSTE OLDU EE BEN DE MUHASEBECİ HERKES BANA SORUYO MAAŞI BAŞIMA AGRILAR GİRDİİİ YAAA
ya sorma aynı dert bizde var maaş yatmıyo para yok işçiler gelip soruyo henüz
yatmadı diyorum ne zamn yatcak diyolar bilmiyorum diyorum yok maaş alamıyoruz da
falan filan e bende alamıyorum ama onlar sanıyolar ki para nasılsa muhasebecide
günü geldimi o maaşını alıyo oh rahat tabi o işçilere vermiyolar diye düşünüyolar
tabii sen rahatsın fln diyolar gıcık oluyom o zaman haaa kötükedihüso
bende alamıyorum napim yani ayın 5'inde almamız gerekiyodu daha alamadık bakalım
işçi maaş sorar satıcılar ödeme sorar müşteriler fatura sorar napıcaksın işte
inşallah başka bi nedenden dolayı sızlıyodur göğüslerin ve de yüzündeki pürüzler.tüm kalbimizle dualarımız seninle karasu bize de haber vermeyi unutma sakın.
Canım saat 3 e aldık randevumuzu, ordan çıkınca da arkadaşlar davet etti yemeğe, onlara gidecez, evde olsam bi fırsatını bulur yazardım sonucu ama evde değilim malesefama yarın sabah erkenden burdayım yine, bu hafta topiği hep müjdelerle açtık, inşallah ben kötü haberlerle açmak zorunda kalmam :Saruboceq:
Kızlar yine çok dersim var bugün, aklım sizde kalıyo ama girmeye fırsat bulamıyorum :hulya:
Bu arada dua edin benim için nolur, doktora gidicem ya bugün, kötü bişey çıkmasın, artık acır mı acımazmı düşünmeyi bıraktım kötü bişey çıkmasa bari diyorum((
Bu arada benim göğüsler sızlamaya başladı, bi de yüzüm çok pürüzlü olmaya başladı, sivilce gibi ama değil, başka türlü ama cildim çok bozuldu, sanırım adetim yaklaşıyo eyvahedigeldismile
Canım uzan dinlensene biraz, sen heyecandan iyice uyuştun galiba zemuszemus
Canım saat 3 e aldık randevumuzu, ordan çıkınca da arkadaşlar davet etti yemeğe, onlara gidecez, evde olsam bi fırsatını bulur yazardım sonucu ama evde değilim malesefama yarın sabah erkenden burdayım yine, bu hafta topiği hep müjdelerle açtık, inşallah ben kötü haberlerle açmak zorunda kalmam :Saruboceq:
evet canım ben de teraziyim kaydirigubbakcemile5
canım evet haklısın ama işte regl gecikmeden ümitlenmemek lazım gerçi senin reglin baya gecikmişti ama demekki hayırlısı böyleymiş..Allah gönlüne göre versin,işallah en yakın zamanda bebişin seninle olur :teselli:
ohh siz sülalece ordasınız galiba.ne güzel gurbet derdi çok olmuyordur.kadınlar bir araya gelince sarmaları falan döktürüyosunuzdur.türk yemekleri yapılıyo demi hala mutfaklarınızda?
ne güzel canım hayırlı işler inşallah :)
bende şimdi paris gezisinden dönen blogcu bir beyin gezi notlarını okuyordum :) cafe fernando biliyosundur belki
ya şu işçi milleti kadar lakayitini görmedim.çok muhatap olmayacaksın yoksa tepene çıkıverirler.bildikleri bişey yok ahkam kesmiyolar mı deli oluyorum.klava:
tabiii canım fransız mutfağını hiç bilmeyiz zaten!! her cumartesi çiğ köfte partisi var bizim evde mesela eşim çok güzel yapar :)))
evet akraba çok burada, sülalenin yarısı burada desem yeridir.
sağol canım :1hug:
ahhh canım o kadar çok kafe var ki burda... CADIARZU bilmiyorum valla...
bu arada kızlar eczaneden folik asit aldım...günde 1 defa kullanacakmışım boshayallersmile
ayy ben çiğköfteyi çok severim canım çekti bak şimdi daha da pazar akşamı yedik hee
yok canım orada bi cafe değil internette blogu var yemek blogu parise geziye gitmişti
döndü gezi notlarını yamzış yani
Cafe Fernando – Yemek Blogu çok güzel şeyler pişriiyo :)
doktor mu yazdı ilacı ?