• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
senin işin de zor şekerim milleti memnun etmek de bi mesele bu devirde.eşinle birlikte çalışmıyor musun sen?

yok eşim elektrik işi yapıyo ben yalnızım ara sıra yengem gelip yardım ediyo ama genelde yalnızım :)

ne iş yapıyorsunuz idilcan ?

kolye yüzük küpe, atkı, şal, şapka, hediyelik eşyalar , kıyafet filan satıyorum canım kendi işim. gamyoncuiremsu

ben de bi açım bi açım sormayın bir de uykum var ki o daha beter.:delphin:

benimde midem bulanmaya başladı dayandım gene çubuk krakere Allah ülkerden razı

olsun ya hemen geçiriyo bulantıyı kaydirigubbakcemile4

yok eşim elektrik işi yapıyo ben yalnızım ara sıra yengem gelip yardım ediyo ama genelde yalnızım :)

kolye yüzük küpe, atkı, şal, şapka, hediyelik eşyalar , kıyafet filan satıyorum canım kendi işim. gamyoncuiremsu

ne güzel canım hayırlı işler inşallah :)

bende şimdi paris gezisinden dönen blogcu bir beyin gezi notlarını okuyordum :) cafe fernando biliyosundur belki

Son düzenleme:

ohh siz sülalece ordasınız galiba.ne güzel gurbet derdi çok olmuyordur.kadınlar bir araya gelince sarmaları falan döktürüyosunuzdur.türk yemekleri yapılıyo demi hala mutfaklarınızda?

Kızlar yine çok dersim var bugün, aklım sizde kalıyo ama girmeye fırsat bulamıyorum :hulya:
Bu arada dua edin benim için nolur, doktora gidicem ya bugün, kötü bişey çıkmasın, artık acır mı acımazmı düşünmeyi bıraktım kötü bişey çıkmasa bari diyorum :(((
Bu arada benim göğüsler sızlamaya başladı, bi de yüzüm çok pürüzlü olmaya başladı, sivilce gibi ama değil, başka türlü ama cildim çok bozuldu, sanırım adetim yaklaşıyo eyvahedigeldismile

ayy sinirlerim bozuldu yaa mamaşların yiNE YARISI YATMIŞ BıR SÜRÜ LıSTE OLDU EE BEN DE MUHASEBECı HERKES BANA SORUYO MAAŞI BAŞIMA AGRILAR GıRDııı YAAA

ayy sinirlerim bozuldu yaa mamaşların yiNE YARISI YATMIŞ BıR SÜRÜ LıSTE OLDU EE BEN DE MUHASEBECı HERKES BANA SORUYO MAAŞI BAŞIMA AGRILAR GıRDııı YAAA

ya sorma aynı dert bizde var maaş yatmıyo para yok işçiler gelip soruyo henüz

yatmadı diyorum ne zamn yatcak diyolar bilmiyorum diyorum yok maaş alamıyoruz da

falan filan e bende alamıyorum ama onlar sanıyolar ki para nasılsa muhasebecide

günü geldimi o maaşını alıyo oh rahat tabi o işçilere vermiyolar diye düşünüyolar

tabii sen rahatsın fln diyolar gıcık oluyom o zaman haaa kötükedihüso

bende alamıyorum napim yani ayın 5'inde almamız gerekiyodu daha alamadık bakalım

işçi maaş sorar satıcılar ödeme sorar müşteriler fatura sorar napıcaksın işte

Kızlar yine çok dersim var bugün, aklım sizde kalıyo ama girmeye fırsat bulamıyorum :hulya:
Bu arada dua edin benim için nolur, doktora gidicem ya bugün, kötü bişey çıkmasın, artık acır mı acımazmı düşünmeyi bıraktım kötü bişey çıkmasa bari diyorum :(((
Bu arada benim göğüsler sızlamaya başladı, bi de yüzüm çok pürüzlü olmaya başladı, sivilce gibi ama değil, başka türlü ama cildim çok bozuldu, sanırım adetim yaklaşıyo eyvahedigeldismile

inşallah başka bi nedenden dolayı sızlıyodur göğüslerin ve de yüzündeki pürüzler.tüm kalbimizle dualarımız seninle karasu bize de haber vermeyi unutma sakın.

ayy sinirlerim bozuldu yaa mamaşların yiNE YARISI YATMIŞ BİR SÜRÜ LİSTE OLDU EE BEN DE MUHASEBECİ HERKES BANA SORUYO MAAŞI BAŞIMA AGRILAR GİRDİİİ YAAA

aaa maaşların hepsini vermiyolar mı???alsanaalsanasmile

ya sorma aynı dert bizde var maaş yatmıyo para yok işçiler gelip soruyo henüz

yatmadı diyorum ne zamn yatcak diyolar bilmiyorum diyorum yok maaş alamıyoruz da

falan filan e bende alamıyorum ama onlar sanıyolar ki para nasılsa muhasebecide

günü geldimi o maaşını alıyo oh rahat tabi o işçilere vermiyolar diye düşünüyolar

tabii sen rahatsın fln diyolar gıcık oluyom o zaman haaa kötükedihüso

bende alamıyorum napim yani ayın 5'inde almamız gerekiyodu daha alamadık bakalım

işçi maaş sorar satıcılar ödeme sorar müşteriler fatura sorar napıcaksın işte

ya şu işçi milleti kadar lakayitini görmedim.çok muhatap olmayacaksın yoksa tepene çıkıverirler.bildikleri bişey yok ahkam kesmiyolar mı deli oluyorum.:oklava:

inşallah başka bi nedenden dolayı sızlıyodur göğüslerin ve de yüzündeki pürüzler.tüm kalbimizle dualarımız seninle karasu bize de haber vermeyi unutma sakın.

Canım saat 3 e aldık randevumuzu, ordan çıkınca da arkadaşlar davet etti yemeğe, onlara gidecez, evde olsam bi fırsatını bulur yazardım sonucu ama evde değilim malesef :( ama yarın sabah erkenden burdayım yine, bu hafta topiği hep müjdelerle açtık, inşallah ben kötü haberlerle açmak zorunda kalmam :Saruboceq:

Canım saat 3 e aldık randevumuzu, ordan çıkınca da arkadaşlar davet etti yemeğe, onlara gidecez, evde olsam bi fırsatını bulur yazardım sonucu ama evde değilim malesef :( ama yarın sabah erkenden burdayım yine, bu hafta topiği hep müjdelerle açtık, inşallah ben kötü haberlerle açmak zorunda kalmam :Saruboceq:

inşallah canım.yapma daha şimdiden bişey yokken kendi moralini de bizimkini de bozma nolur.

kız benimde suratım değişti sivilce gibi değil kabarcık gibi yoksa bi sürpriz olmasın bu
:CüvCüv:

Canım uzan dinlensene biraz, sen heyecandan iyice uyuştun galiba zemuszemus

kesinn

ya ii düşün ii olsun karasucum :olmaz:

evet canım ben de teraziyim kaydirigubbakcemile5

canım evet haklısın ama işte regl gecikmeden ümitlenmemek lazım gerçi senin reglin baya gecikmişti ama demekki hayırlısı böyleymiş..Allah gönlüne göre versin,işallah en yakın zamanda bebişin seninle olur :teselli:

evet canım ama benim dedigin gibi 6 gün gecikti oyüzden de heveslendim farklı belirtiler yaşayınca ümitlenmiştip demek ki hayırlısı böyleymiş allahım tüm bebiş isteyenlerimizin gönlüne göre versin hayırlısıysa:Saruboceq:

ohh siz sülalece ordasınız galiba.ne güzel gurbet derdi çok olmuyordur.kadınlar bir araya gelince sarmaları falan döktürüyosunuzdur.türk yemekleri yapılıyo demi hala mutfaklarınızda?

tabiii canım fransız mutfağını hiç bilmeyiz zaten!! her cumartesi çiğ köfte partisi var bizim evde mesela eşim çok güzel yapar :)))
evet akraba çok burada, sülalenin yarısı burada desem yeridir.

ne güzel canım hayırlı işler inşallah :)

bende şimdi paris gezisinden dönen blogcu bir beyin gezi notlarını okuyordum :) cafe fernando biliyosundur belki

sağol canım :1hug:
ahhh canım o kadar çok kafe var ki burda... CADIARZU bilmiyorum valla...

ya şu işçi milleti kadar lakayitini görmedim.çok muhatap olmayacaksın yoksa tepene çıkıverirler.bildikleri bişey yok ahkam kesmiyolar mı deli oluyorum.:oklava:

aynen muhatap olmuyosun olmuyosun bu sefer kendi kendilerine konuşuyolar yok
havalı fln yazın ofise geliyo oh tabii klima açık böyle bende çalışırım fln hayır napmamı
bekliyo çok merak ediyorum evet anlıyorum zor sıcakta çalışmak benim babam inşaat
ustası kalfa yaz kış adam çalışıyo 45 yaşında hala inşaat tepelerinde çalışıyo
ne zorlukla okuttu bizi zorlanmayalım rahat olalım diye kimse kusura bakmıycak
herkesin işi yeri ayrı...geçenlerde olanı bilsen babam 3 sene önce bi apartman yaptı başka daireleride var kendinin durumumuz şu an çok iyi yani biz evlenirkende
ev vermek istedi eşim kabul etmedi...bizim iş yerinden bi kadında hemen annemlerin
yan apartmanında oturuyo dedim aa bak şuradad annemler oturuyo fln ertesi gün
aşağıda babasının o kadfar evi varda birini kzıına vermemiş diye lafımı çeviriyolarmış
babam çalışmış kaznamış bende çalışır kazanırım dedim...ne insnalar var yaa
sinir oldum gene

inşallah canım inşallah opuyorumnanaktan

tabiii canım fransız mutfağını hiç bilmeyiz zaten!! her cumartesi çiğ köfte partisi var bizim evde mesela eşim çok güzel yapar :)))
evet akraba çok burada, sülalenin yarısı burada desem yeridir.

sağol canım :1hug:
ahhh canım o kadar çok kafe var ki burda... CADIARZU bilmiyorum valla...

ayy ben çiğköfteyi çok severim canım çekti bak şimdi daha da pazar akşamı yedik hee

yok canım orada bi cafe değil internette blogu var yemek blogu parise geziye gitmişti

döndü gezi notlarını yamzış yani

Cafe Fernando – Yemek Blogu çok güzel şeyler pişriiyo :)

bu arada kızlar eczaneden folik asit aldım...günde 1 defa kullanacakmışım boshayallersmile

doktor mu yazdı ilacı ?

ayy ben çiğköfteyi çok severim canım çekti bak şimdi daha da pazar akşamı yedik hee

yok canım orada bi cafe değil internette blogu var yemek blogu parise geziye gitmişti

döndü gezi notlarını yamzış yani

Cafe Fernando – Yemek Blogu çok güzel şeyler pişriiyo :)

doktor mu yazdı ilacı ?

hıııı kız yanlış anladım buradaki bir cafeyi sordun sandım hhiiihihi

doktor ilacı yazmadı reçetesiz aldım eczaneden, hamilelik düşünüyorum dedim
folik asitin iki çeşiti varmış 0,4mg ve 0,6mg
bana 0,4mg verdi. günde bir kere kullanacakmışım...

Back
X