• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Çok yoruldum geldim dağ gibi bir ütü :((( yerleştir offf evi sil süpür canım çıktıııı

ya bu yorgunlukla ben geldim siz nerdesinizzzz

hoşgeldin fatoşcum..arada girip bakıyorum kimsecikler yok.opuyorumnanaktan
aynı işleri bende yaptımm..hepsi iyide şu ütü olmasa daha iyi olucak.:umursamaz:
nasılsınnn.?

Kolay gelsin kızlar.Ütüden biçoğunuz gibi ben de nefret ederim. Öğretmen olunca ütü işi daha fazla oluyor malummirmirmirmir

hoşgeldin sucum..aman bu saatten sonrada ütü hiçmi hiç cekilmezzmirmirmirmir

hoşbulduk canım sizler de hoşgeldiniz opuyorumnanaktan

ya evet çekilmez ama en azından gömlek ütülemem lazım off nasıl unuttum ya ben bi ütüleyim de gelim :))

hoşgeldin fatoşcum..arada girip bakıyorum kimsecikler yok.opuyorumnanaktan
aynı işleri bende yaptımm..hepsi iyide şu ütü olmasa daha iyi olucak.:umursamaz:
nasılsınnn.?

evet yaaa eskiden çok severdim şimdi nefret ediomm

aa benim de ütü yapmam lazımdı unuttummmmmm akannehir

şaşkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :olmaz:

Selam fıstıklar :) Ne var ne yok?

ooooo smart hanımmm nerelerdesiniz siiizzz Çok üzgünüm çoook

sağol canım..senin işinde zorr..benimde eşim asker sürekli kıyafetleri yıka ütüle ufff:bbo:cok sıkıcııı

Allahtan benim eşim de ütü yapar.Küçükken çaılmış biraz da bu işte.
Valla benden iyi yaptığı bile oluyorhihoyyyt
Sen Çanakkale demi ikamet ediyorsun?Memleketim orası benimboshayallersmile

sağol canım..senin işinde zorr..benimde eşim asker sürekli kıyafetleri yıka ütüle ufff:bbo:cok sıkıcııı

E,askerler güzel ütü yapar.Neden sen yapıyorsun ki? CADIARZU

Fatoşum bu arada sen çalışmışsın dün akşam bilmişim yaanii :) Öalış çalış;yarın akşam da çalış.... sırnaşık şey

Fatoşum bu arada sen çalışmışsın dün akşam bilmişim yaanii :) Öalış çalış;yarın akşam da çalış.... sırnaşık şey

bilmiyorumkismile çalıştım evet napim çok baskı vardı üstümdeee (ismi lazım dil su ) kaydirigubbakcemile3

Hoş geldin.a.s.
Sen de hoş geldin şeker :)
selam canım hoşgeldinnn..ne olsun ben iyiyim sağol..bayadır görüşemiyoruz özlemişim sizleriopuyorumnanaktan
Gelmiyorsun ki hiç görüşsek lülülülülülü Biz akşamalrı burdayız genelde.
ooooo smart hanımmm nerelerdesiniz siiizzz Çok üzgünüm çoook

:) burdayım da sen yoksun şekercim;akşam erkenden yatmışsın malum... lülülülülülü Acaba niye!!! :roflol:

Allahtan benim eşim de ütü yapar.Küçükken çaılmış biraz da bu işte.
Valla benden iyi yaptığı bile oluyorhihoyyyt
Sen Çanakkale demi ikamet ediyorsun?Memleketim orası benimboshayallersmile

evet canım çanakkalede otuyorum biga ilçesi aslen muğla fethiyeliyim..memleketin güzel yer beğendim yaniii:lepi:

E,askerler güzel ütü yapar.Neden sen yapıyorsun ki? CADIARZU

evet yapınca iyi yapıyoda canım..ama adamın yüzünü işten bazen göremiyorum bile..hanii çalışmaya bile zaman olmuyor desem yalan olmazbilmiyorumkismile

Back
X