• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yanı ılşkı esnasında eşim boşaldıktan sonra hemen bıtırmıyor. daha sonra tekrar deavm edıor ilişkiye doğal olarak da acaba çıkan o sıvılar sperm mı dıe düşünuyorum ben ? hanı devam edılınce ılişkiye :kedi: sonra bır daha boşalıo ve oyle bıtıo:kedi::kedi::kedi:

GÖKÇE GıDEN GıTMıŞTıR ZATEN.. KALAN SAĞLAR WC NıNDıR kaydirigubbakcemile3
KORKMA TAMAMMI
DA BU ADAMDA NASIL BıR PERFORMANS VAR YA ANLAMADIM BEN
NORMALDE 1KEZ OLUNCA ŞEY NASIL DıYıMKı DıYEMıCEM :roflol::roflol:

boşaldıktan sonra ereksiyon halinin sona ermesi lazım dicen galiba kaydirigubbakcemile3

ama erkek ne kadar şehvetli durumda olursa o kadar süre daha devam ediyo ereksiyon

durumu :) ve boşalsa bile o aşkla ilişkiye devam ederse tekrar boşalabiliyo bana da kuşlar söyyledi aklinialirimsmile

GÖKÇE GİDEN GİTMİŞTİR ZATEN.. KALAN SAĞLAR WC NİNDİR kaydirigubbakcemile3
KORKMA TAMAMMI
DA BU ADAMDA NASIL BİR PERFORMANS VAR YA ANLAMADIM BEN
NORMALDE 1KEZ OLUNCA ŞEY NASIL DİYİMKİ DİYEMİCEM :roflol::roflol:

maşallah benım kocamın maşallahı var sabahtan akşama kadar enerjı veren yıyeceklerle beslenıo normal yanı kaydirigubbakcemile3 ama soyledıklerınızı dıkkate alıcam ve bundan snra 1 kere de tmm dır dıcem sağlıklı olması açısından bayanssulusmile

hoşgeldin saol canım inşallahh allah razı olsun cümlemize inşallah :Saruboceq:

işallah canımcım konuyu kapattın ama annene de çok üzüldüm Allah şifalar versin canım :Saruboceq: geçmiş olsun..

Selam kızlar nasılsınız?

selam canım iyiyiz sen nasılsın?

ehh işte gene uyduruk uyduruk şeyler vardı yemekte biraz makarna yedim :)
pıtırcık iç.in bi sürü mama taşıyorum yanımda onları yiyorum ağzım hiç boş durmuyo

ayyy yerim ben onu yaaa :emir_bebek: ohh afiyet olsun annesi sana da bebişine de :)) :ecrin_bebek:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

ayy bi kayboldum konular müstehcenleşmiş,neler kaçırdım acepboshayallersmile

iyiyim canım ne olsunnnnn

:1hug:

var mı yeni haberler? güzel olsun amaaaa

beren apla tüp bebeke karar verdi uzun şey neydi ya uzun mutabakat mıydı neydi ya

baş harfi neydiii hatırlayamadım uzun provizyon muydu diilmiydi ne türdü beven apla yaa

he bide şansları yüksekmiş inşallah bi de bayankarasu doktorunu değiştirdi :)

beren apla tüp bebeke karar verdi uzun şey neydi ya uzun mutabakat mıydı neydi ya

baş harfi neydiii hatırlayamadım uzun provizyon muydu diilmiydi ne türdü beven apla yaa

he bide şansları yüksekmiş inşallah bi de bayankarasu doktorunu değiştirdi :)

protokoldu sanırım zannımcayerimseniben

Kızlar sevgililer gününde ne yapmayı düşünüyorsunuz? hediye aldınız mı eşlerinize?

bizim için önemi yok bugünün canım :)) hediye de almadım..eşim bana alır mı bilmem :) ama pazar gününe denk geldiği için dışarı çıkabiliriz sempatiksalakcinni

Kızlar sevgililer gününde ne yapmayı düşünüyorsunuz? hediye aldınız mı eşlerinize?

evlendikten sonra hediye saçma geliyo bana.bi cepten al diğer cepten öde gibi bişey.zaten ihtiyaçlarımız olunca alıyoruz.Ama çiçek beklerim ben.o daha farklı sanki.biz geçen hafta bi mont aldık ona sevgililer günü için aldım farzet dedim.kaydirigubbakcemile3

evlendikten sonra hediye saçma geliyo bana.bi cepten al diğer cepten öde gibi bişey.zaten ihtiyaçlarımız olunca alıyoruz.Ama çiçek beklerim ben.o daha farklı sanki.biz geçen hafta bi mont aldık ona sevgililer günü için aldım farzet dedim.kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: alemsin kız
....ben de eşime bir şey almamasını söyledim...dışarı çıkıp bir alem yaparız şu kışta kıyamette :)))

protokoldu sanırım zannımcayerimseniben

hah oh ya içim rahatladı :)

biz kutlamıyoruz ama dün akşam kocişime dedim dışarı çıkalım diye çıktık yemek yedik

sonracıma starbucks'a gittik bişiler içtik sonracıma dolaştık hamile elbisesi baktık :)

eve geldik oynaştık uyuduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sabah bi kalktım boynum sağ tarafı mosmor hiçte acımamıştı gece ne ara olmuş anlamadım :kedi: :kedi: :kedi:

biz kutlamıyoruz ama dün akşam kocişime dedim dışarı çıkalım diye çıktık yemek yedik

sonracıma starbucks'a gittik bişiler içtik sonracıma dolaştık hamile elbisesi baktık :)

eve geldik oynaştık uyuduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sabah bi kalktım boynum sağ tarafı mosmor hiçte acımamıştı gece ne ara olmuş anlamadım :kedi: :kedi: :kedi:

marka verme şekerim marka yok,geen Domino's un pizzası dedin hala canım çeker,kaydirigubbakcemile3bizim burda belli yerlerde var.Starbuck'ın da çok güzel tatlıları var bi ara kampanyası vardı chesee kek+filtre kahve 7TL diye

boşaldıktan sonra ereksiyon halinin sona ermesi lazım dicen galiba kaydirigubbakcemile3

ama erkek ne kadar şehvetli durumda olursa o kadar süre daha devam ediyo ereksiyon

durumu :) ve boşalsa bile o aşkla ilişkiye devam ederse tekrar boşalabiliyo bana da kuşlar söyyledi aklinialirimsmile

HE ONU DİCEKTİM :kedi:

maşallah benım kocamın maşallahı var sabahtan akşama kadar enerjı veren yıyeceklerle beslenıo normal yanı kaydirigubbakcemile3 ama soyledıklerınızı dıkkate alıcam ve bundan snra 1 kere de tmm dır dıcem sağlıklı olması açısından bayanssulusmile

NE KADAR ÇOK VE HAREKETLİ SPERM ŞANSINIZI OKADAR ARTTIRIR CANIM
ŞUDA VAR KALİTE İÇİN 2GÜN BEKLENMELİ DİYO DR.LAR.. GÜN AŞIRI YANİ
BİR DOLU BİR BOŞ ANLADIN DİMİ. AMA BENCE VALLA HEVESİNİ HİİİÇ KIRMA

işallah canımcım konuyu kapattın ama annene de çok üzüldüm Allah şifalar versin canım :Saruboceq: geçmiş olsun..

SAOL CANIM TŞKLER :1hug:

SENİN YASAK BİTTİMİ Kİ YARAMAZLIK ETTİNİZ :olmaz:
BÜYÜK KONUŞMIYIM AMA KORKARIM BEN. TIRMANIR ARTIK EŞİM.
OĞLUMDA BİLMİYODUK HİÇ BİŞİ DEİŞMEMİŞTİ AYNEN DEVAMDI
AMA ŞİMDİ Bİ SÜRÜ ŞEY BİLİYORUM O YÜZDENDE KORKARIM YANİ :1rolleyes:

sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Back
X