• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canımm ben 4 aylık bir kız annesiyim.. ve zamanında çok takıldım bu sitede.4 senelik evliyim 3 sene korunduk fakat sonra korunmayı bıraktıgımızda 1.5 yıl bebeğimiz olmadı neler denedim neler ama anlatamam keçi boynuzu yedirdim soğan kürü denedim ada çaylaarı neler neler ama rabbim vermeyince vermedi işte. dr. a gitmekten hep korktum hep sallaaıdım eşime yada bana kısırsın diycekler die buna dayanamam die hiiçç gitmedim. kendi kendime hep ağladımm allahım nolur adetim gelmesin die dular ettim. heray kendimde belirtiler buldum ama hepsinin sonu hüsrandı.
sonra 2009 ocak ayında evimizi taşıdık ve inan temızlık o bu şu derken hiiçç düşünmediğim bebeği zaten eşimlede anlaşmıştıkk şubatta dr. gidicektik ikimizde 14 şubat sevgililer günü gündüzüydü bir baktım 11 şubatta hastalanmam lazımdı ama hala yok tu işyerimden izin alıp gidip test aldımm ama çok ümitsizdim başka ayda kendimi hamile sandığım beliritlerin hiçbiirisi yoktuu testi alıp işyerimin tuvaleine çıktımm birde baktım ki 2.çizgi çıktı ama nasıl silik anlatamam sanonra eşimi heveslendirmeyim diyip bi test daha aldım ve akşam eve gittiğimden yatarken yaptım o testide ve gene aynı silik çizgi çıktı.bu sefer dayanamayıp sevgililer günü hediyen al dedim dr. a gitmeye gerek kalmadı dedim.ve en mutlu gününmüz oldu o gün bizimmm. veee şimdi NAZIMM 4 AYLIK VE BıZıMLE.
SANA VE BEBEK ıSTEYEN HERKEZE DEMEK ıSTEDıĞıM ŞU STRES YAPIP HERAY HASTALIĞINIZA ODAKLANMAYIN BıLıYORM ÇOK ZOR AMA KAFANIZI MUHAHKKAK DAĞITINN.
DUALRIM SıZLERLE ALLAH ıSTEYEN HıÇÇ KKıMSENıN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN... SEVGıLER..

ya da düşünsene beren bebişin bişey istiyo evde kendin yapman var dışardan o bir sürü trans yağ kullanılmış şeyleri alıp vermen var.ben süper kadın olmak isterdim hep,evinde ev kadını,dışarda iş kadını,yatağında o kadından ama hiç biri birbirine karışmayacak.

yok kız ben evlenene kadar mutfaga girmedim hiç.ama bizim komşular pek marifetli her evden bişey gelir her hafta neredeyse bi birikir tabaklar sorma.boş gitmez tabii adam da görüyo milletin karısı hamarat maşallah,ben de özenirim yani.aslında bunun çalışmayla da çok ilgisi yok sanırım,önceden gelme merak gibi.mesela rusların tek bildiği bizim gördüğümüz bacak arası iş ama bi çoğu pasta konusunda çok yetenekli.bizim bi komşumuz vardı adam rusla evlendi kadın bi pastalar yapardı mado halt yemiş.

ipek aplacım :) insan evde oldumu deniyo falan bi iyi oluyo bi kötü oluyo ama sonucta

bi şekilde oluyo bundan sonra zamanla öğrenilen şeyler...benim kızkareşimde senin

gibiydi aynı şimdi ufaktan ufaktan alıştı çalışmadı evlenınce alıştı gibi :) ya istersen

ben eskişehire gelrisem beraber girerik mutfaga yaparız bişiler yaa :lepi: görerek daha kolay anlaşılıyo bence

bak benim blogumda mutfak okulu diye bi bölüm var orada adım adım resimlerle

anlattıgım tarifler var bi bak istersen Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Mutfak Okulu

ayşecim bloğuna hep göz atıyorum çok güzel gerçekten bir kaç tarif aldımvereliniortak

ipek aplacım :) insan evde oldumu deniyo falan bi iyi oluyo bi kötü oluyo ama sonucta

bi şekilde oluyo bundan sonra zamanla öğrenilen şeyler...benim kızkareşimde senin

gibiydi aynı şimdi ufaktan ufaktan alıştı çalışmadı evlenınce alıştı gibi :) ya istersen

ben eskişehire gelrisem beraber girerik mutfaga yaparız bişiler yaa :lepi: görerek daha kolay anlaşılıyo bence

bak benim blogumda mutfak okulu diye bi bölüm var orada adım adım resimlerle

anlattıgım tarifler var bi bak istersen Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Mutfak Okulu

canım benim valla gel benim mutfak pek geniş de içinde marifet döktürecek kadın yok işte.ciddiyim bak geldiğin zaman beklerim.ben de bloğuna bakınıyorum bazen,baya da şey öğrendim aslında pasta hakkında.yemekte sorun yok o tamam öğrencilikten gelme ama o zamanlar fırın falan olmadığı için pasta kısmı eksik kaldı.onu da böyle tamamlıyorum bakalım:ecrin_bebek:

Dominos burda 1 yerde var o da çok alakasız daha merkezi olabilirdi bence.şöyle diyim sadece oturma amaçlı olan bi semtte,başka bişey yok.biz biraz uzağız merkeze eşimin işinden dolayı işten kalan zamanlar ancak AVM lerde geçiyo orda da Pizza Hut var ama bozdular işi.Gloria konusunda haklısın orda içtiğim Türk Kahvesinin tadı başka yerde yok keki konusunda da süper gerçekten ama burda tutmayınca kapandı Gloria.Ayşecik ben asla tutkuyla aşermedim bişeye şimdiye kadar nasıl olduğunu da çok merak ederim hani bi aşersem de bilsem diye.Ama olsa fena mı olur hani şimdi bi chesee kek ve filtre kahve

canım eskişehirde 2 yerde varmış dominosun sitesinden baktım Domino's Pizza - Şubelerimiz - Bize Ulaşın

biri es parka yakın krokileride var yanında siparş verince getirirler ya ne tarafındasınız

eskişehirin ? cheesecake ve kahve tabii ki fena olmaz ama işte ha deyince bulamıyosun

pizza hut yemedim hiç en başından beri dominos :lepi:cheddar peynirli dublex hamurlu

italiano veya turkish benim favorim :)

ayşecim bloğuna hep göz atıyorum çok güzel gerçekten bir kaç tarif aldımvereliniortak

opuyorumnanaktan inşallah tariflerimden memnun kalmışsındır sucum

şu sıralar koktugu için bişey pişiremıyorum :sinifsinif: ama misafirlerim gelicek haftaya

o zaman bişeyler pişirirp koyarım bloga en azından tazelenmiş olur :)

canım benim valla gel benim mutfak pek geniş de içinde marifet döktürecek kadın yok işte.ciddiyim bak geldiğin zaman beklerim.ben de bloğuna bakınıyorum bazen,baya da şey öğrendim aslında pasta hakkında.yemekte sorun yok o tamam öğrencilikten gelme ama o zamanlar fırın falan olmadığı için pasta kısmı eksik kaldı.onu da böyle tamamlıyorum bakalım:ecrin_bebek:

gelirim bak cidden aklinialirimsmile zaten ben kocişlede internette tanıştım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

beraber bişiler pişirirz ne güzel olur zaten bi arkadaşım var arada bi gidiyorum

tariflerin yapılışını gösteriyorum :)

bende annemden öğrenmedim kek kurabiye yapılışını fln annem pek tatlı hamurişi bilmez belli başlı börektir

poğaçadır baklavadır öyle takılır yani ben ne pişiriyosam kendim öğrendim onun için vakti olup evde deneyebilen herkes kendi öğrenebilir bence

canımm ben 4 aylık bir kız annesiyim.. ve zamanında çok takıldım bu sitede.4 senelik evliyim 3 sene korunduk fakat sonra korunmayı bıraktıgımızda 1.5 yıl bebeğimiz olmadı neler denedim neler ama anlatamam keçi boynuzu yedirdim soğan kürü denedim ada çaylaarı neler neler ama rabbim vermeyince vermedi işte. dr. a gitmekten hep korktum hep sallaaıdım eşime yada bana kısırsın diycekler die buna dayanamam die hiiçç gitmedim. kendi kendime hep ağladımm allahım nolur adetim gelmesin die dular ettim. heray kendimde belirtiler buldum ama hepsinin sonu hüsrandı.
sonra 2009 ocak ayında evimizi taşıdık ve inan temızlık o bu şu derken hiiçç düşünmediğim bebeği zaten eşimlede anlaşmıştıkk şubatta dr. gidicektik ikimizde 14 şubat sevgililer günü gündüzüydü bir baktım 11 şubatta hastalanmam lazımdı ama hala yok tu işyerimden izin alıp gidip test aldımm ama çok ümitsizdim başka ayda kendimi hamile sandığım beliritlerin hiçbiirisi yoktuu testi alıp işyerimin tuvaleine çıktımm birde baktım ki 2.çizgi çıktı ama nasıl silik anlatamam sanonra eşimi heveslendirmeyim diyip bi test daha aldım ve akşam eve gittiğimden yatarken yaptım o testide ve gene aynı silik çizgi çıktı.bu sefer dayanamayıp sevgililer günü hediyen al dedim dr. a gitmeye gerek kalmadı dedim.ve en mutlu gününmüz oldu o gün bizimmm. veee şimdi NAZIMM 4 AYLIK VE BİZİMLE.
SANA VE BEBEK İSTEYEN HERKEZE DEMEK İSTEDİĞİM ŞU STRES YAPIP HERAY HASTALIĞINIZA ODAKLANMAYIN BİLİYORM ÇOK ZOR AMA KAFANIZI MUHAHKKAK DAĞITINN.
DUALRIM SİZLERLE ALLAH İSTEYEN HİÇÇ KKİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN... SEVGİLER..

aminnn canım.. valla maşallah arkadaşım ne güzel ni anda sürpriz olmuş
allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallahhh:1hug:

şu sıralar koktugu için bişey pişiremıyorum :sinifsinif: ama misafirlerim gelicek haftaya

gelirim bak cidden aklinialirimsmile zaten ben kocişlede internette tanıştım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

beraber bişiler pişirirz ne güzel olur zaten bi arkadaşım var arada bi gidiyorum

bende annemden öğrenmedim kek kurabiye yapılışını fln annem pek tatlı hamurişi bilmez belli başlı börektir

poğaçadır baklavadır öyle takılır yani ben ne pişiriyosam kendim öğrendim onun için vakti olup evde deneyebilen herkes kendi öğrenebilir bence

ayy nasıl tanıştın kız,tanışma doğum hikayeleri pek zevkli oluyo nedensekaydirigubbakcemile3

uçtunuz gene siz ya :roflol::roflol:

evet canım harika süper :)) yenilerini bekliyorummopuyorumnanaktan gerçi o kadar çok çeşit var ki daha hepsine bakamadım kaydirigubbakcemile2

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Back
X