ayy nasıl tanıştın kız,tanışma doğum hikayeleri pek zevkli oluyo nedensekaydirigubbakcemile3
uçtunuz gene siz ya :roflol::roflol:
fikirsel bazda tartışmaların oldugu bi forum vardı arkadaşlarım ve ben takılırdık oraya
çok yakın aynı zamanla liseden bi arkadaşıım vardı benim genelde düşüncelerimiz
aynıydı ama son zamanlarda radikal islamcı kimliği ile çok dolaşmaya başladı ve çok sert
konuşmalar yaptı yazılar yazdı bende buna karşı çıktım bu kız aynı yazılarını forumdada
yayınladı benim nikim orada eylül_02 idi eşimin nniki de NoFear neyse arkadaşım
gene bi yazı yayınlamış ama nası bi yazı zehir zıkkım gibi Nofear yani eşimde ona
cevaben öyle bi yazı yazmışki muhteşem zaten o anda zekasına ve kalemine hayran
olmuştum bütün forum benım arkadasımın tarafında bi tek ben ve nofear aynı görüşü
savunuyoruz neyse ben nofeardan yana oldugumu belirtmek için yazısını alıntılayıp
selam olsun yazdım :) baktım bu olay üzerine arkadaşım yazıyo nofera ona cevp yazıyo
dedim ben şu çocugu ekleyim de işin iç yüzünü anlatayım bari derken msn e ekledim
merhab ben ayşe eylül_02 yani dedim falan konuşmaya başladık tabii ben onu her zaman
kullandıgım msn e değil başka bi msn eeklemiştim sorun cıkarırsa silip atması kolay olsn
diye
kullandıgım msn deym hala neyse bigün bakayım öbür msn me maşil gelmişmi ne var
neyok dedim baktım bu online selam verdim biz işte orada bi konuşmaya başladık
arkadaşolduk önce sonra arkadaş hafiften yazmaya başladı bende yazıyorum tabii
hoşlandım yani :kedi: neyse biz görüşmeye karar verdik eskişehirden geldi istanbula
kadıköyde buluştuk konuştuk elektiriklendik fln böyle 6 eylül 2006 da başladı
23 ekim 2007 de nişanlandık 23 ağustos 2008 de evlendik :) annem babam sülalem biliyor
kimseden internetten tanıstıgımı saklama ihtiyacı hissetmedim çok memnunum ve hergün
de böyle bi insanla tanıstıgım için şükrediyorum babam çok şaşırdı ama yanlış anlama
kızmıyorum bişeyde demiyorum am nasıl güvendin kızım dedi bilmiyorum ama oldu dedim
kısaca böyle işteee :)