• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Şenay cevabına Çok gÜldÜm
made demıŞya ıkız olabılır dıye
sende sadece Şu... Hadı canım .... :)))))))))))))
korkma ıkız olmaz deĞerın gayet gÜzel ne eksık ne fazla
ÇÜnkÜ adetın geÇelı 7gÜn oldu. Adet gÜnÜnde yaptırıp bu deĞer Çıksaydı
ıkızden ŞÜphelenebılırdık canım gayet gÜzel

sagol beren bir kac gun daha bekleyip kan testi yaptirmayi dusunuyorum bende ama bosyere yaptirmamak icin tecrubesi olanlar varmi diye sormak istedim..

BU TOPİKTE TEK ÖRNĞİMİZ MADE ARKADAŞIMIZ.
BAŞKA Bİ TOPİKTE OKUMUŞTUM KADININ TESTLERİ ADET GECİKMESİNİN
21.GÜNÜNE KADAR NEGATİFTİ SONRA KANDA ÖĞRENDİ O DA.:1hug:

arkadaşlar tıp insanı değilim sadece duyduğumu yazdım,bu konuda ahkamda kesmedim,ben altı gün boyunca tek çizgiyi gördüğümde de dış gebelik olabilirsin denmişti ben kimseye hadi canım dememiştim..hayırlısı olsun ikiz yada tek fark edermi hamilesin işte neticede

kızlar nasılsınız konu actım gerçi ama sizede sormak istedim adete 5 gün kala kan testi 0.81 cıktı dün hastalanmam gerekirdi olmadım bgün test yaptım iki ayrı markayla ikisinde de ucuk pembe 2.çizgi cıktı sizce olabilirmi ki

İZMİR HAYAL CANIM SENİ BAŞKA TOPİKTEN HATIRLIYORUM SANKİ
SEN HAMİLE DEİLMİYDİN CANIM YOKSA KÖTÜ BİŞİ Mİ OLDU
YADA YALNIŞMI HATIRLIYORUM :bbo:

Oooooooooooooooooooohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yani şekerim akannehir vallaha melek gibim kocan varmış :roflol: :roflol: :roflol:

biliyom kız aslında Rabbim başımdan eksik etmesin onu inş...

Şenay cevabına Çok gÜldÜm
made demİŞya İkİz olabİlİr dİye
sende sadece Şu... Hadİ canım .... :)))))))))))))
korkma İkİz olmaz deĞerİn gayet gÜzel ne eksİk ne fazla
ÇÜnkÜ adetİn geÇelİ 7gÜn oldu. Adet gÜnÜnde yaptırıp bu deĞer Çıksaydı
İkİzden ŞÜphelenebİlİrdİk canım gayet gÜzel

arada kendi yazdklarıma bende gülmüyo değilim hanii

yoo olamaz kesinlikle,eğer ki Şenayın kendi ailesinde ikiz yoksa.benim 7500 çıktı.ikiz sanıp umutlanmıştım ailemde de hiç yok ama tekmiş içerdekigamyoncuiremsu

yok bizim tarafta ikiz felan yani ben bilmiyom en azından
olsun yada olmasın bi tane olsun sağlıklı olsun inş.Allah herkes versin

Haklısın galiba bilmiyorumkismile ozaman herşey çok daha güsel olurdu dimi boshayallersmile

diiiiiii

arkadaşlar tıp insanı değilim sadece duyduğumu yazdım,bu konuda ahkamda kesmedim,ben altı gün boyunca tek çizgiyi gördüğümde de dış gebelik olabilirsin denmişti ben kimseye hadi canım dememiştim..hayırlısı olsun ikiz yada tek fark edermi hamilesin işte neticede

canım ya ben de eleştirmedim.elbette kimse burda uzman değil sadece tecrübeleriyle bilgi alış verişine giriyo.ben de bunlardan biriyim.kırıldın mı yoksa?:sinifsinif:

Hadi canım derken ciddi misin anlamında söyledi sen ne anladınki kafamçokkarıştı

BU TOPİKTE TEK ÖRNĞİMİZ MADE ARKADAŞIMIZ.
BAŞKA Bİ TOPİKTE OKUMUŞTUM KADININ TESTLERİ ADET GECİKMESİNİN
21.GÜNÜNE KADAR NEGATİFTİ SONRA KANDA ÖĞRENDİ O DA.:1hug:

aaaa o kadında 21.güne kadar gidip kan testi yaptırmamışmı? ben olsam çatlarım bee :D

canım benim ben hadi canım derken sana umursamaz bi tavırla söylemedim sadece olabilirmi diye şaşırıp demiştim yanlış anlamışsın tatlım yoksa burda kimsenin söylediğini tartışmak değil benim asıl nedenim ben zaten bilmiyorum dedim baştada o yüzden şaşırdım olabilirmi diye

Hadi canım derken ciddi misin anlamında söyledi sen ne anladınki kafamçokkarıştı

Sanırım alındı bilmiyorumkismile ama hamileliğine veriyorum ben, bilirsiniz bu zamanlar biraz kırılgan olunabiliyo yerimseniben yoksa art niyetli bi laf söylenmedi sonuçta yerimseniben

ben demedim demi hadi canım diye beren.geçmişe bakmaya üşeniyom.ben de karışınca konuya ve kesin bi dille yargılayınca bana kırıldı sandım.:bbo:

Back
X