• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:roflol::roflol:

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Ya kızlar benim kırmızılar gelecek gibi değil, bu pko ne kadar geciktirir ki adeti, çok bekler miyim bilmiyorumkismile stres yapıyorum böyle de yaa eyvahedigeldismile nerdeyse acaba hamilemiyim diye ümitlenecem yani boshayallersmile

yarın doktorda randevum var hemen belli olur mu? yoksa kan testinde mi belli olur?

Canımcım yarın ultrasonda görülmez, bildiğim kadarıyla ultrasonda 6 haftadan sonra kese görünüyo, ama kanda çıkabilir tabi yerimseniben hadi bakalım inşallah kanda gösterir kendini yaramaz :emir_bebek:

Canımcım yarın ultrasonda görülmez, bildiğim kadarıyla ultrasonda 6 haftadan sonra kese görünüyo, ama kanda çıkabilir tabi yerimseniben hadi bakalım inşallah kanda gösterir kendini yaramaz :emir_bebek:

alttan bakınca görünüyo valla.7. haftada kalp atışları bile belli oluyor.ama kan yapılmadan ultrason çok saçma zaten.

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Ya kızlar benim kırmızılar gelecek gibi değil, bu pko ne kadar geciktirir ki adeti, çok bekler miyim bilmiyorumkismile stres yapıyorum böyle de yaa eyvahedigeldismile nerdeyse acaba hamilemiyim diye ümitlenecem yani boshayallersmile

ayyy ayın son sürprizi senden geliyomuşşşşş...
ne güzel olur ama demiiiihihoyyyt

BEREN gelmedimi merak ettim onu yawww

yok hiç uğramadı bugün,uğrarım demişti.ben de seni bekliyordum bişey sorcam sana.senin şu patroş nasıl içiyo o çayı resmen demliyo mu,yoksa sadece sıcak su mu koyuyo üstüne,aç tok nasıl ve ne kadar içiyo?

ayşe valla senle bu konularda çok anlaşıyoz kız
bende kızıyorum inanki herkesin evladı kıymetlidir ama bu kadar abartmanın ne alemi var
ben şimdi devlet hastanesinde doğum yaptıracak ama özel muayenehanesine gideceğim bi doktor arıyorum kendime
herkes bana hemen özele nedne gitmiyorsun diyo
neden hiç para vermemk varken tonla parayı saçacamki özele
en sonunda dedimki ben evde oturup kocamın parasını yemiyorum onlar para nasıl kazanılır bimiyolar marka hava atma bol keseden atıp duruyolar dedim benim canım çıkıyo akşama kadar çalışmaktan dedim ne para verecem bu benim düşüncem bende bebeğime en iyisini almaya çalışacam ama hep de laf olsun diye markaya para veremem parammı yok var ama bibim çocukluğumuzda yoktu ne oldu eksikmi bi yerimizzzz

burada ben yenimahalle hastanesine gidicem12, haftadan itibaren 12, haftaya kadar
jinekoloji bölümü bakıyomuş gitmek istemedim safa hastanesine gidiyorum şu an
hem muayene hemde testler tahliller fln çok ama çok pahalı ya evde oturan kadınlar
gerçekten anlamıyolar hatta üzerine 1-2 parça şey alsan giymek için amanda hatun çalışıyo
alır canım para bol onlarda vıdı vıdı yapıyolar ya ifliiitt oluyorum...
canım sosyal güvencemiz varken neden boşyere para verelim

doğru söze hacet yok kesinlikle ama işte biz markacı toplumuz biliyosun ne kadar kazık o kadar iyi mantığı var.bir de mağazaları düşün sezon sonu herşey %70 indirime giriyor.Demek %70 inmiş halleriyle de kazanıyolar.Ben çok iyi markaları bu indirimlerle çok ucuza aldığım zamanları bilirim ama ki bu yıl hiç bişey almadım genişledim diye.Sonuçta markaya para veriyoruz burası kesin de yine de kendini bebişin olsun öyle konuşalım bakalım ıslak mendili nerden alcan:icecream:

isim yapmış bir firmada modelistlik yapıyordu arkadaşımın babası ve 70 milyonluk
etek için o toplamda 4 tl ye mal oluyo ne paralar dönüyo bi bilseniz diyordu

valla haklıısn sende ipek yapıyoruz bunu ben genelde sezon sonu almaya tercih ediyorum bazı şeylermi daha ucuza geliyo artı herkesin kullandığı bi kalite vardır tabiki mesela bende bebğim olsa ona şu bi milyoncular varya hani ordan ıslak mendil almam bildiğim bi markayı tercih ederim ona bi tl fazla verirsin ama bi bebk arabasanada 1000 tl vermem yani bence onlar bana abartı geliyo

ya canım heralde bende bi milyoncudan da almam 1-2 tl fazla verirm iyisini alırım da
bizim millette marka takıntısı var ama
şöyle bişeyde var pazardan alsam daha ucuz böyle bişeyde yok bakın lc waıkıkıden
bi pantolon aldım 30 tl ye müthiş rahat ve çok kaliteli bişey şu anda üzeirmde de o var
pazarda benzeri bi pantolonu kesimi dikimi berbat yalnız 40 tl ye gördüm gülim mi
ağlayım mı nedir yani bu yazı insanlarda sanıyokı pazra daha ucuz ben o pantolonu
ındırımden flnda almadım normal satış fiyatıydı yani kızkardeşimin kınası için mor müthiş
güzel bi abiye aldım adil ışıktan 40 tl ye öyle parlak gösterişliki kimse inanmıyo
onu da sezon sonuna denk getirdim düğünü içinde tekbirden 100 tl ye 350 tl etiketli
bir beyaz takım aldım işte böyle :)

Back
X