• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hepsi var bende boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
Ama psikolojik falan değil kızlar gerçekten de, 3 gündür bütün gün ayakta uyuyorum resmen, esneyim duruyorum, eve gidip yemek yer yemez de uyuyorum, dizi mizi hak getire bu hafta valla, bi de sürekli başım dönüyo gibi oluyo, biraz önce projeksiyonu düzeltmek için sandalyeye çıktım, her zaman yaptığım şey ama bu sefer başım döndü duramadım bilmiyorumkismile
Adetimi beklediğim gün de belim çok ağrıdı ama ertesi güne geçti,
Bi de burdan kim söylemişti hatırlamıyorum, yumoşlarımın uçları füze gibi bilmiyorumkismile kocişim dalga geçip duruyo iki gündür :kedi: :kedi: :kedi:

ayy belirtilere bak ya.. karasu canım aslında senin adetin 15iydide sen garanti olsun diye 17si mi demiştin sanki yalnışmı hatırlıyorum net olarak adetin kaçında olmalıydı

Hepsi var bende boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
Ama psikolojik falan değil kızlar gerçekten de, 3 gündür bütün gün ayakta uyuyorum resmen, esneyim duruyorum, eve gidip yemek yer yemez de uyuyorum, dizi mizi hak getire bu hafta valla, bi de sürekli başım dönüyo gibi oluyo, biraz önce projeksiyonu düzeltmek için sandalyeye çıktım, her zaman yaptığım şey ama bu sefer başım döndü duramadım bilmiyorumkismile
Bi de burdan kim söylemişti hatırlamıyorum, yumoşlarımın uçları füze gibi bilmiyorumkismile kocişim dalga geçip duruyo iki gündür :kedi: :kedi: :kedi:

hayırlısı olsun canım....anlattıkların hepsi bende oldu hele memişler baya bi değişiyo...:kedi:

ay inanmıyorum :bbo: :bbo: :bbo:
iyide senin yumurta kistleşmemişmiydi ay belkide hamişmisin acaba
çok entresan :uhm:
mezdekeyi unutmadım yapıcam sositososito sositososito sositososito

bayankarasu inşallah hamilesindir canım dikkat et kendine opuyorumnanaktan

hoşgeldin idilcim :)

ya canım evet daha var ama umutsuzluğa düştüm işte hiç birşey olmayınca:)) dediğin gibi belki de hiç belirti olmaz bekleyelim görelimmm sağol canım:1hug:

evet kasma kendini şimdiden olurmu :1hug:

canım son 2 gün kaldı tatlım

belirti arama stres yapma günü gelsin bi bakalım biz butona basınca testi yaparsın olurmuuuu inş bu aya olur bakalım.:1hug:

günaydın şenaycım hoşgeldin... :1hug:

günaydın şekerimmmm hoşbuldum sende hoşgeldin biraz öncede sana yazmıştım iiisin demiii

bayankarasu inşallah hamilesindir canım dikkat et kendine opuyorumnanaktan

hoşgeldin idilim nasılsınnn

KARASUUUUU ne diyon kııııııııııı........misafirin mi var yoksa.....inş..inş..inş...:Saruboceq:

yok daha gitmedim canım bugün randevu aldım saat 4e gidicem bakalım ne dicek doktor...

evet en azından problemi öğrenirsin

canım the_fts yani fatoş nickini değiştirdi :) sarılale oldu

ilahi ayşe reklam oldu kız kaydirigubbakcemile3

dünden beri kahverengi akıntım var canım...belkide adet olucam bilmiyorum..:uhm:

elson bak şöle diyim sana. benim kan testim 9çıkmıştı. negatif dediler bilmiyodum ozamanlar inandım tabi. 2 gün kahverengi akıntı geldi gittim adet olmadım ben niye acaba diye.. kan testi yapalım tekrar dediler 45çıktı hamilesin dediler. 4.gün kanama başladı
tekrar test yapıldı 96 çıktı kanama var hamilelik devam ediyo dediler. ama kanama arttı ve düşürdüm bebeği.. yani sana 50kere söyledim git tekrarla diye. ama sen hala araştırma yapıyosun. bebeğini düşürüyo olabilirsin çünkü 3,2 demek bişiler var gibi bişi. ha kimyasalda olabilirdi ama adet göremedin. lütfen git kan testi yaptır :teselli:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakimm

hoşgeldin canım :kahve:

ayy belirtilere bak ya.. karasu canım aslında senin adetin 15iydide sen garanti olsun diye 17si mi demiştin sanki yalnışmı hatırlıyorum net olarak adetin kaçında olmalıydı

Evet canım doğru hatırlıyosun, bu zamana kadar en fazla 30. gün adet oldum ve 30. günüm ayın 15iydi. Ama ben yine de kendimi erken kaptırmiyim diye 2 gün daha vermiştim kendime 17 si yazdırmıştım listeye :))

iyide şekerim adetine daha 8 gün var
kiminin adete bi kaç gün kala göğüsleri acıyo kiminin adet gününde kimisinin 10gün kala
kiminin de hhhiiiiççççççç ağrımıyo
erken daha olumunekankayizsmile

evet canım ama benim de adete 10 gün kala öyle olurdu bu sefer olmayınca hemen moralim bozuldu eyvahedigeldismile

elson canım akıntın kesildimi devammı ediyo bak ben ozamanda söledim sana
3,2 demek bişiler var anlamına gelebilir, adet olabilirsinde, kimyasalda olabilir
o yüzden kan testini tekrarla demiştim
çok acil kan vermelisin
eğer hamileysen bu akıntı iyi değil
düşükle sonuçlanabilir
dr.a gidip progestanla tedbir almak lazım:1hug:
eyvahedigeldismile gerçektenmi...ay varmıdır bişeee....senağlama

belirti arama stres yapma günü gelsin bi bakalım biz butona basınca testi yaparsın olurmuuuu inş bu aya olur bakalım.:1hug:

canım benım belırtı aramama gerek yokkı zaten sadece heycanlıyım ben o kadar hakkımda hayırlısı canım

Evet canım doğru hatırlıyosun, bu zamana kadar en fazla 30. gün adet oldum ve 30. günüm ayın 15iydi. Ama ben yine de kendimi erken kaptırmiyim diye 2 gün daha vermiştim kendime 17 si yazdırmıştım listeye :))

evet canım bekle yarında geçsin 20si sabahı test yaparsın :1hug:

evet canım ama benim de adete 10 gün kala öyle olurdu bu sefer olmayınca hemen moralim bozuldu eyvahedigeldismile

e Su bak kendi ağzınla sölüyosun
adete yakın böyle olurdu çünkü o adet belirtisiydi
niya moralini bozuyosan artık kaydirigubbakcemile3

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize teker teker, en az benim kadar istediğinize hiç şüphem yok canlarım benim olumunekankayizsmile
Ben bütün belirtilere rağmen kendimi çok kaptırmak istemiyorum çünkü biliyosunuz doktor 30mm lik yumurta gösterip çatlamamış, kistleşmiş demişti, bu durumda nasıl olur bilmiyorum ama doktor şunu da dedi, yine de hamile olabilirsin, adetini bekle, gecikirse yine gel bilmiyorumkismile
Şimdi ne düşüneceğimi bilemiyorum, bi yandan belirtiler ümit veriyo, bi yandan da kistten dolayı da gecikmiş olabilirim diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
En iyisi bugün yarın beklemek, cumartesi de test yapıp, çıksa da çıkmasa da doktora tekrar görünmek galiba boshayallersmile

Back
X