• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet ama elsoncum hamile olup olmadığını başka türlü anlayamassınız ki
yok devlete gitme ben diyorumki git bi polikliniğe yada tıp merkezine yaptır kan testini
getir burda ben yorumlıyayım kaydirigubbakcemile3
ilaçların betahcg ye nasıl etkisi olabiliyo onu anlamadım
progestan ilacı olsa neyse
prolaktin seninki :olmaz:

ayyy değer yükselmiş olsunda..isterseniz beni eşşek sudan gelinceye kadar dövün...:roflol:
ama o zman bebişimmm.safmıyım neeee...kafamçokkarıştı
ya ben izinden yeni döndüm..o yüzden izin almak istemiyorum habire..hafta sonu gidicem mecburr...

bilmezmiyim her ay aynı terane
son 1haftaya girildimi ay şuram acıdı ay buram ağrıdı
ay grip oldum ay bacağım kastı kıçım uyuştu falan :roflol:
allah bize sabır versin gerçekten :1rolleyes:

ya evet topicin bi tanesinde kadının biri yamzış kirpiklerim karışmıştı
yok ayağımın baş parmağına kramp girmişti bilmemne bi sürü şey
ben hamileyim kirpiğim fln karışmadı garip garip belirti uyduruyolar
sonra millet paranoyak oluyo yaa

canım bende prolaktin yüksekliği vardı biliyosun..onun için ilacım vardı..yeni bitti..onu duyduğumda bile çok üzülmüştüm..başka bişey çıkarsa dayannamam..bunalıma girerim hemen... senağlama senağlama

canım üzülme bu hormonlar zaten stresten fln hortluyo
istersen bi de devlet hastanesine görün
bence devlet hastanesi amacı gütmediği için daha tarafsız davranıyo kar
canını sıkma lütfen :teselli:

Önceden olsa kocişim öpsün derdim ama bikaç gündür öpücükleriyle boğmaya başladı beni artık, öpmüyo yalıyo resmen yaa sempatiksalakcinni
Tam bi sevgi kelebeği oldu çıktı, çaktırmıyo ama o da iyice ümitlenmeye başladı galiba bilmiyorumkismile

ayy hadi inşş...bu arada sen hissediyorum dedin ya..kayınvalidemde bu aralar bekliyodum böyle bi haber içime doğmuştu dedi...sanki hamileyim dedim..alt tarafı biraz yükselmiş bi ihtimal dedim..:roflol::roflol:
ama benim içime hiç hiç doğmuyo...hissedermiki insan...:uhm::uhm:

idilcan gülüm sende acele etmişsin dr.a gitmekle
1yıl en az beklemelisin hem yaşın genç hemde 1sene sonunda hamile kalma şansı %85e çıkıyo
kalan %15i ( benim gibi) ya sorunlu yada sebepsiz infertilite oluyo. acele etme canım

gerçekten 5 aylık mı evlisin ay ilahi ya bak doktorun doğru söylemiş
bende evliliğimin 10. ayında ilk kez hamiş olmuştum ve ilk zamanlar ya acaba
bi sorunumuz mu var niye olmuyo fln diyoduk gerçektende 1 sene dolana kadar beklemek
gerekıyo zaten doktorlar 1 senelik evli olmadan tedaviye başlamıyolar
bol bol çalışın bakalım :lepi:

kontrole gitmek istedim biliyorsunuz kadın doktoruna hiç gitmemiştim....
doktorumla tanıştım , hamilelik istediğimi söyledim....folik asit kullanmamı istedi.

iyi oldu yaniiiiii doktor beni rahatlattı :kedi:

bilmezmiyim her ay aynı terane
son 1haftaya girildimi ay şuram acıdı ay buram ağrıdı
ay grip oldum ay bacağım kastı kıçım uyuştu falan :roflol:
allah bize sabır versin gerçekten :1rolleyes:

:roflol::roflol:
amin canımmmmm:)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

ayyy değer yükselmiş olsunda..isterseniz beni eşşek sudan gelinceye kadar dövün...:roflol:
ama o zman bebişimmm.safmıyım neeee...kafamçokkarıştı
ya ben izinden yeni döndüm..o yüzden izin almak istemiyorum habire..hafta sonu gidicem mecburr...

sen bilirsin canım bu kadar baskı için kusurabakma
ama bence bu hayat memat meselesi
kahverengi lekeler devam ediyosa düşük tehdidir bunuda bil lütfen
sen kan testini hangi tarihte yaptırmıştın 3,2 çıkmıştı

kontrole gitmek istedim biliyorsunuz kadın doktoruna hiç gitmemiştim....
doktorumla tanıştım , hamilelik istediğimi söyledim....folik asit kullanmamı istedi.

iyi oldu yaniiiiii doktor beni rahatlattı :kedi:

anladım allahtan dr.un doğru yönlendirmiş
kimisi hemen testlere başlıyo psikoloji etkileniyo falan
folik asit e başlamanda iyi olmuş :1rolleyes:

ayy hadi inşş...bu arada sen hissediyorum dedin ya..kayınvalidemde bu aralar bekliyodum böyle bi haber içime doğmuştu dedi...sanki hamileyim dedim..alt tarafı biraz yükselmiş bi ihtimal dedim..:roflol::roflol:
Ama benim içime hiç hiç doğmuyo...hissedermiki insan...:uhm::uhm:

son güne kadar hiç hissetmedim ama test yapmaya karar veridğim gün içim bi tuhaftı ne var diyebiliyordum ne yok ama hakkaten anlatılamıyo şimdi o duygu

sen bilirsin canım bu kadar baskı için kusurabakma
ama bence bu hayat memat meselesi
kahverengi lekeler devam ediyosa düşük tehdidir bunuda bil lütfen
sen kan testini hangi tarihte yaptırmıştın 3,2 çıkmıştı

canım aşkolsun ne kusuru.bilgilendirdiğin için ve iyi niyetin içinn asıl ben çooooooookkk teşekkür ederim..haklısın..sonuna kadar haklısın..ama inan benim yerimde olsan sende rahat davranırdın..bende evlendikten sonnra bu tarz akıntı çok oldu..alışığım yani..kültür alınmıştı o zmaan bişey çıkmadı..kist falan da yok çok şükür.tek sorunum prolaktindi..onada ilaç kullandım..yeni bitti.şimdi sıra dr.a gitmekte..evet 3.2 benimde kafamı karıştırdı..daha önce 0000 çıkan ne olDUDA BÖYLE ÇIKTI ANLAMADIM..evet gitmeme lazım..bide bu kullandığım ilaç düşüklere neden oluyo..karasu bilir..ay şimdi feci korktumm..bu arada 3.2 geçen hafta pazartesi yaptırmıştım..8 şbattı sanırım..

aslında en güzeli belirti aramamak ama içten içe acabalardan kurtulamıyo insan günler geçmek bilmiyo...saçma sapan belirtiler kafa karıştırıyor sadece kirpik olayı mesela bende de ole birsey hala yok...en güzeli adeti 1 hafta geciktırmek ve ardından test yapmak ama arada ben gibi sabırsızlar olabiliyo...4 gun önce yaptım ama allahtan çıktı ...hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar

ben folik asit içmiyorum kızlar
bana bemiks C diye bi vitamin verdi dr.
folik asitte varmış içinde
aynı şey herhalde

kızlar geçen akşam recep ivedik'e gittik gülmekten öldümmm :))
şiddetle gitmenizi tavsiye ederim baya bi stres atarsınız çok komiktii bütün salon koptu yanii:roflol:

canım aşkolsun ne kusuru.bilgilendirdiğin için ve iyi niyetin içinn asıl ben çooooooookkk teşekkür ederim..haklısın..sonuna kadar haklısın..ama inan benim yerimde olsan sende rahat davranırdın..bende evlendikten sonnra bu tarz akıntı çok oldu..alışığım yani..kültür alınmıştı o zmaan bişey çıkmadı..kist falan da yok çok şükür.tek sorunum prolaktindi..onada ilaç kullandım..yeni bitti.şimdi sıra dr.a gitmekte..evet 3.2 benimde kafamı karıştırdı..daha önce 0000 çıkan ne olDUDA BÖYLE ÇIKTI ANLAMADIM..evet gitmeme lazım..bide bu kullandığım ilaç düşüklere neden oluyo..karasu bilir..ay şimdi feci korktumm..bu arada 3.2 geçen hafta pazartesi yaptırmıştım..8 şbattı sanırım..

anladım canım bazen agrasif oluyorum bende farkındayım. ama samimiyetime inanmana sevindim.. ben düşük yaptığımda 2gün kahverengi lekeler gelmişti o yüzden burda leke kan duyunca çok korkuyorum hepiniz için anlıyosun dimi... neyse canım sen bilirsin yani bugün bilsen en azından varsa progestan kullanıp kanamayı ve dolayısıyla düşüğü engelleyebilirsin..
bak bugün 18 şubat..
bugün ölçtürsen 90larda falan olması lazım değerinin hamilelik varsa yani. :1rolleyes:

ben de gıcık oluyorum ama gulmekten de alamııyorum kendimi ama sinemada cok sınır ızlemesi kızların kıkırdamaları benı delırtıyo fılmı anlayamıyo insan 2.sınde onumuzde ortaokul kızları vardı da,,,,

Back
X