• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anladım canım bazen agrasif oluyorum bende farkındayım. ama samimiyetime inanmana sevindim.. ben düşük yaptığımda 2gün kahverengi lekeler gelmişti o yüzden burda leke kan duyunca çok korkuyorum hepiniz için anlıyosun dimi... neyse canım sen bilirsin yani bugün bilsen en azından varsa progestan kullanıp kanamayı ve dolayısıyla düşüğü engelleyebilirsin..
bak bugün 18 şubat..
bugün ölçtürsen 90larda falan olması lazım değerinin hamilelik varsa yani. :1rolleyes:

berencim aslında haklısın leke konusunda dün doktorada dedim ara ara lekeler geliyo

normaldir diye gelmiyorum ama nasıl davranmalıyım böyle olunca dedim ne diyosun

çok önemli asla ihmal etme hele ağrıyla geliyosa hemen gel kesin bi düşük tehdidi bu

dedi az geldiği zaman ağrın fln yoksa ayakalrını yükseğe koy uzan dedi bende pek dikkate

almıyordum ama çok önemliymiş meğerse

ben de gıcık oluyorum ama gulmekten de alamııyorum kendimi ama sinemada cok sınır ızlemesi kızların kıkırdamaları benı delırtıyo fılmı anlayamıyo insan 2.sınde onumuzde ortaokul kızları vardı da,,,,

evet canım doğru söylüyorsun biraz çoluk çocuk oluyorr gamyoncuiremsu

Kızlar Allh kahretsiiiiiiinnnn..lavaboya gittim..siyaha dönmüş akıntı..kanlı gb...eyvahlar olsun..şimdi hemen arıyorum dr.u..

kızlar geçen akşam recep ivedik'e gittik gülmekten öldümmm :))
şiddetle gitmenizi tavsiye ederim baya bi stres atarsınız çok komiktii bütün salon koptu yanii:roflol:

benimde aklıma geldi acaba gitsemmi dvd sinimi alsam diye dur gideyim bariii kocişime söyliyimde
geçende bende 7 kocalı hürmüzün dvd sini aldım harika bi film beğenmeyenler halt etmişlülülülülülü
çok komik ve kadın rolünün hakkını vermiş kıyafetlere felan bayıldım bende tavsiye ederim yani

Kızlar Allh kahretsiiiiiiinnnn..lavaboya gittim..siyaha dönmüş akıntı..kanlı gb...eyvahlar olsun..şimdi hemen arıyorum dr.u..

ağrın var mı canım ya Allah Allah noluyo adet mi oluyosun acaba bilmiyorumkismile
haberdar et bizi mutlaka

berencim aslında haklısın leke konusunda dün doktorada dedim ara ara lekeler geliyo

normaldir diye gelmiyorum ama nasıl davranmalıyım böyle olunca dedim ne diyosun

çok önemli asla ihmal etme hele ağrıyla geliyosa hemen gel kesin bi düşük tehdidi bu

dedi az geldiği zaman ağrın fln yoksa ayakalrını yükseğe koy uzan dedi bende pek dikkate

almıyordum ama çok önemliymiş meğerse

normal olurmu canım benim
mutlaka içerde bi yer kanıyo asla gelmemesi lazım

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimde aklıma geldi acaba gitsemmi dvd sinimi alsam diye dur gideyim bariii kocişime söyliyimde
geçende bende 7 kocalı hürmüzün dvd sini aldım harika bi film beğenmeyenler halt etmişlülülülülülü
çok komik ve kadın rolünün hakkını vermiş kıyafetlere felan bayıldım bende tavsiye ederim yani

DSMART ta gösterimde bu ay
5 TL :lepi:
izleyelim bari sositososito

AY NAPICAM BEN YAAA..dr.hastaları dolmuş...devlete gitsem yarına verir sonuçöları..bu saattten sonra..ay napıcam ben yaaa..bi akıl verin...

mutlaka git canımcım :))

o filmi de tavsiye eden çok olmuştu dvd sini alıp izlerim belki yerimseniben

AY NAPICAM BEN YAAA..dr.hastaları dolmuş...devlete gitsem yarına verir sonuçöları..bu saattten sonra..ay napıcam ben yaaa..bi akıl verin...

canım devlet hastanesine kadın doğum acile git
hemen tahlil ultrason herşeyi hemen yapıyolar sonucunu da veriyolar
yani buadaki hastanelerde veriyolar
veya başka bi hastaneyokmu ara randevu al hemen git aklıam başka bişi gelmıyo

canımm bak az öncede söledim poliklinikler ve tıp merkezleride yapıyo tahlili ama saat 5e anca verirler. bi sürü hast. var hepsi yapaar bi tanesine gidiver

kız oğlun izlemesin biraz ayıp yaniiii

hımmmm kalsın ozaman
zaten recep ivedik'e ve kutsal damacanaya gidemedik 13+ vardı

arkadaşlar bursada oturuyorum acilen işe ihtıyacım var lütfen yardımcı olurumusunuz bana .. ev işlerine gdebılırım bakıcıda olabılırı yardımcı olursanız çok sevınrıım çok acilen .. konunuzla alakası yok ama kusra bakmayın şimdiden özür

ya napıyım ben bişey söyleyin..devlet sonuçları hemen veririmi..yarın sabah veriri..özeldede dolmuş hastalar..ancak cumartesiye diyo...

evet ssk kadın doğum hast.e gitsin hemen doğru acile

ya napıyım ben bişey söyleyin..devlet sonuçları hemen veririmi..yarın sabah veriri..özeldede dolmuş hastalar..ancak cumartesiye diyo...

elson canım yazdık bak sayfalara
diyos ki acile git devlet hast.e kadın doğuıma
yada özel hast.ye git kan testini yaparlar hemen

ah ben buraların yabancısıyım..ne nerde bi bilsem...o şey adama gitsemmi..hani bana olmusuz konuşan..ilk prolaktin yüksek çıktığında.ona gitmem demiştim ama...bide ilçedeyim...

yaa bir de ben sorayim ben de henüz hiç bir belirti yok adetime 8 gün var kızlar hamile olamam dimi:(( yani benim yumurtlama zamanı göğüslerim hassaslaşırdı şu an hiç birşey yok kasığımda ağrı da yok çok ümitsizim:( her ay adet belirtilerim olurdu ama bu ay yokkk sıfırr :gitme:

hiç ümitsizim deme. ben son güne kadar anlamadım bile... adet öncesi gibi belirtiler. zaten hissetmenin mümkünati yok, kese daha... hele bir günün gelsin. böyle yaparsanız regl gecikirde.. tutacağı varsa tutmazda, moral çok önemli. dr.da bana aynı şeyi söyledi.
daima pozitif olucaz hamilelik süresince dedi...

ah ben buraların yabancısıyım..ne nerde bi bilsem...o şey adama gitsemmi..hani bana olmusuz konuşan..ilk prolaktin yüksek çıktığında.ona gitmem demiştim ama...bide ilçedeyim...

elson hiç arkdşın yokmu işyerinde
sorsan birilerine atla taksiye git
sölesen taksici bile en yakın hast.ye götürür seni

Back
X