• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canm inşallah senn de bebişin yanındadır,bekle en iyisi ya,ben bu sabah yaptım ve negatifti,moralim bozuldu çok

Ben de o hayal kırıklığını yaşamaktan korktuğum için yapmak istemiyorum şu anda testi canım, daha önce yaşadım çünkü, testte negatifi görmektense kırmızıları görmek daha az üzücü olur benim için, sen de bekleseydin keşke biraz daha, ama bence sen de benim gibi cumartesiyi bekle, o güne kadar gelmezse o sabah tekrar test yap ve pozitifi görsen de görmesen de bi doktora görün ve kan testini iste mutlaka, belki arkadaşların dediği gibi henüz idrara geçmemiş olabilir beta hcg seviyen, Allah gönlüne göre versin bitanem :teselli:

dün başbakanın açıklamasını dinledinizmiCADIARZUlülülülülülü

yok dinlemedim aman o da sallıyo zaten
bence bir cumhuriyet savcısının tutuklandığı bir ülkenin yöneticilerine güven olmaz

ipek Su ayşe siz ne diyosunuz bu konuda :roflol:

senay canım sen testı adetten öncemı sonramı yapmıstın tatlım

canım ben her ay 3 4 gün önce oluyordum
bu ay da 8.inde olmam lazımdı ama 10 yazdırmıştım ben kızlar normal şartlarda olman gerekiyo deyince 10 unda yaptım testi 2 gün geçmiş oluyo sanırım

Canım benim de kafam çok karıştı ama doktor yumurtam kistleşmiş dediği için kiste yoruyorum aslında geçikmeyi, bu ufak tefek belirtiler falan olmasa hiç hamileliği düşünmicektim ama bunlar kafamı karıştırıyo işte biraz, bugün yarın da adetimi bekleyip yine gelmezse cumartesi test yapmayı düşünüyorum bakalım, hayırlısı, o gün testte ne çıkarsa çıksın doktora gidicem ama, çünkü 1 hafta gecikmiş oluyo, başka bi sorun var demektir eğer gebelik yoksa eyvahedigeldismile inş. yoktur bişey :Saruboceq:

canım seni üzmek istemem ama kist belirtiside aynı gebelik
Bende bişi yiyemem aşırı midem bulanır hatta çıkarırım (ki hayatta çıkaramazdım)
Baş dönmesi tansiyon düşüyo bazen ateşli sıtma oluyo (adetim yaklaşınca)

yani bende böle oluyoooo

bence bir cumhuriyet savcısının tutuklandığı bir ülkenin yöneticilerine güven olmaz

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

İzmirli beee konuşşşşş

canım seni üzmek istemem ama kist belirtiside aynı gebelik
Bende bişi yiyemem aşırı midem bulanır hatta çıkarırım (ki hayatta çıkaramazdım)
Baş dönmesi tansiyon düşüyo bazen ateşli sıtma oluyo (adetim yaklaşınca)

yani bende böle oluyoooo

alkisalkisalkis hoşgeldinnnnn naniknanik

kaydirigubbakcemile3 çok anlamam ama hemfikirim seninle bu konuda kaydirigubbakcemile5

kız bu da hakkaten ciddiye aldııı şaka ediyom kız
hani siyaset konuşcakmışızyakaydirigubbakcemile3

:roflol:
ben daha komik bişey diyim sana;vatan gazetesinin bi yazarı vardı Aylin.Kaç aydır içerde.Tutuklanma gerekçelerine haklı neden olarak devlet şunu gösteriyor:20 yıl önce bu kızcağız üniversitede öğrenciyken eylemlere katılmış.Yani o zamandan belliymiş ne b..k olduğu.devlet bunu haklı içerde tutma nedeni gösteriyor.

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!! :lepi:

valla Ben yaşadığımız ülkeden, Başımızdakilerden, Satıcılardan hiç memnun diilimmm :oklava:

ATATÜRK'çüyüm. Ama ALLAH'a inancım tam

Yinede Yaşasın azalan CUMHURİYET!!!!

Allah iyilik versin canım,yaa kahverengi bir akıntı geldi pazartesi gününden beri devam ediyor doktor artık olursa hastaneye yatırırız seni dedi,öyle işte canım...

dört gün olmuş ne zamana kadar bekle dedi doktorun
üzme canım kendini Allah ın izniyle bişecik olmaz inş.dua et bol bol

Back
X