• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Berencim canım çok sağol cvbın için kist ilgili yazmışsın.Malum ben hemen kist falan deyince panikledim.

ben kaÇtım..hepınızı Çoook ÖptÜmmm..dua edın nolur..bebıŞ varsa rabbım korusun onu...

Berencim canım çok sağol cvbın için kist ilgili yazmışsın.Malum ben hemen kist falan deyince panikledim.

önemli deil canım panikleme hemen olabilir hamilelikte. sonradan kendiliğnden eriyip gidiyo bu kistler

ben kaÇtım..hepİnİzİ Çoook ÖptÜmmm..dua edİn nolur..bebİŞ varsa rabbİm korusun onu...

allah yardım etsin canım:Saruboceq:

YA KIZLAR BEN DİYORUM Bİ OFİS Mİ AÇSAM BU KONUYLA İLGİLİ :roflol:

Selam kızlar
cngemn(dÜnÜr)yazdın kaÇtın...
Allah hepınıze hayırlı ve saĞlıklı evlatlar nasıp etsın

hayatımın en BÜYÜK işini aldımmm UÇUYORUM MUTLULUKTANNNNNNNNNN

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

İş yerinden biriyle kavga ettik çok canım sıkkın hala ağlıyorum neymiş o telefondayken

ona bişey sormuşum bahane de bu aptal adam uff çok sinirliyim insanlar nasıl bu kadar

aptal olabiliyolar anlamıyorum derdi neyse salak nolucak of yaa çok sinirlerim bozuk

mafoldumben

İş yerinden biriyle kavga ettik çok canım sıkkın hala ağlıyorum neymiş o telefondayken

ona bişey sormuşum bahane de bu aptal adam uff çok sinirliyim insanlar nasıl bu kadar

aptal olabiliyolar anlamıyorum derdi neyse salak nolucak of yaa çok sinirlerim bozuk

mafoldumben

evet yaa bezen oluyo işyerlerinde böle şeyler ama o güzel canını neden sıkıyorsun tatlım yaa böle bişey canını sıkma tatlım benimmm

Arkadaşlar merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Adet günümden 9 gün sonra kanamam başladı. Hcg değeri çok düşüktü. Sonrasında 14. günde kontrole gittiğimde doktor vücudun çok çabuk toparlandığını, bu yüzden denemeye devam edebileceğimizi, sağda 2 yumurta oluştuğunu söyledi ve gün aşırı cinsel ilişki önerdi, biz de uyduk tabii:) Kimyasal gebelikten önce 28-29 günde bir adet görüyordum. Şu anda 31. gündeyim ama adetim başlamadı. 29 ve 30. günlerde idrar testi yaptım, negatif. Ancak şişkinliğim had safhada, bacak ve kasık ağrılarım var. Göğüslerim şişti, midemde yanma şikayetim var. Normalde adet öncesi bu kadar belirti yaşamam ben ama geçen aydan sonra adet döngümde değişti muhtemelen. Bakalım Pazar gününe kadar bekleyip olmazsa sabah tekrar idrar testi yapacağım.

Back
X