• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yazı işlerinde bi bayan var.17 yıllık evli.6kez tüp bebek denemişler.az önce konuştukta.nasibin önüne geçemiyosun dedi.dayısının çocuğu olmamış 9 yıl..evlatlık almışlar.bu arada tedavi olamyada karar vermişler..maydanozla süt kaynatıp buharına oturmuş...birebir şahit oldum diyo..hemen o ay hamile kalmış..allah isteyene versin valla.olmamasıda zor..

Valla canımcım Allah ne zaman yazdıysa ozaman oluyo aslında, bu söylenenler sadece vesile oluyo, belki de olmuyo bile ama biz öyle olduğuna inanmak istiyoruz işte boshayallersmile
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, aksini düşünüyorum bazen de gerçekten düşünmesi bile zor bilmiyorumkismile

anlayışınıza hayran kaldım.bunalım takılıyorum diyorum..kocam yok diyorum....yalnızım diyorum :mymeka:

nasılsın hemşom?ya ipekcim bişey sorcam benim bu hafta kasıklarım çok sızladı normalmidir sence?

valla konularınızı anlamaya çalışıyorum biraz geride kaldım da.tutuyorum orasından burasından işte.sizin keyifler tıkırında belli.önce şunu söyliyim adet tarihlerindeysen sızlar vucut hamileliğe alışana kadar bir kaç ay adet belirtisi verir o tarihlerde.eğer ki adet tarihin değilse yine normal,bebiş yer açıyo annesi kendine orda yuvasını yapılanıyo kolay mı?:kahve: ne sızlamalar yaşıycaksın daha made bi bilsen oturduğun yerden kalkman için birinin seni kaldırması gerekecek.ama hepsi çok güzel.

anaaa..dalga geçiyonuz haaa.. :mymeka:
gururumuda alıp gidiyorummm. :dilcikar: ..

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmm bover sen onları, gel sen ablana gel olumunekankayizsmile
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ne varsa bende vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşk istediğin kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Valla canımcım Allah ne zaman yazdıysa ozaman oluyo aslında, bu söylenenler sadece vesile oluyo, belki de olmuyo bile ama biz öyle olduğuna inanmak istiyoruz işte boshayallersmile
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, aksini düşünüyorum bazen de gerçekten düşünmesi bile zor bilmiyorumkismile
aynen canımmm.aynen...düşünemiyorum bile...

anlayışınıza hayran kaldım.bunalım takılıyorum diyorum..kocam yok diyorum..topkeklerim bayatladı diyorum..yalnızım diyorum :mymeka:

:utangac:ne zaman buluşcaksınız kocanla yaaa.
kocanın da canı istiyodur kız top kek.paket et gönder bari dicem ama kaydirigubbakcemile3zor kız Allah kolaylık versin.

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmm bover sen onları, gel sen ablana gel olumunekankayizsmile
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşk istediğin kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

KARASU örgüt kurmaktan tıkarım içeri seni :roflol: :roflol:

aaaa senden de bu gün bi bülent ersoyluk var ama
Ablan Kurban Olsun sana kaydirigubbakcemile3

ya bi turlu senle rast gelmedik bu hafta.bu yazılarda yine buram buram şevhet var,çalışmalar nasıl gidiyo kız sempatiksalakcinni kocişin yine bulduğu yerde kıstırıyo mu seni:kedi:

kontescim en kısa zamanda görürsün inşallah canım

inş canım sağol

ınsallah uslu olur dıcem ama yer dar tekmeler falan sanmıyorum rahat dursun..hadı canım hayırlısı olsun..gorursun yarın facık mınıcık fotosunuda alırsın ohhhhh..allah tamamını erdırsın..:ecrin_bebek:

heyecan bastı zatennn

Ne güzel annesini üzmüyo işte akıllı bebek:nazar:

görcez bakalım ilerleyen zamanlarda

anlayışınıza hayran kaldım.bunalım takılıyorum diyorum..kocam yok diyorum..topkeklerim bayatladı diyorum..yalnızım diyorum :mymeka:

ay canım kıyamam

valla konularınızı anlamaya çalışıyorum biraz geride kaldım da.tutuyorum orasından burasından işte.sizin keyifler tıkırında belli.önce şunu söyliyim adet tarihlerindeysen sızlar vucut hamileliğe alışana kadar bir kaç ay adet belirtisi verir o tarihlerde.eğer ki adet tarihin değilse yine normal,bebiş yer açıyo annesi kendine orda yuvasını yapılanıyo kolay mı?:kahve: ne sızlamalar yaşıycaksın daha made bi bilsen oturduğun yerden kalkman için birinin seni kaldırması gerekecek.ama hepsi çok güzel.

ipekim şu lafın çok hoşuma gitti bebiş yer açıyo kendisine yuva yapıyo dedinya ay ne güzel yaaa

canııııııımmmmmmmmmmm..düşmanlarım çatlasınnn...naniknanik

yavrum buharına çömeliyolar herlde..ne bilim ben daha öncede duymuştum onu...

ama o ne kadar renk verecek buharı ne kadar faydalı olacak ki en mantılısı dayanalır ısıda oturmak karışıma bence.buhar banyosu bile siyah noktaları zor çıkartıyosempatiksalakcinni

Back
X