• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın tinkerbeell geçmiş olsun şekercim :)

ya ne biliym cumarteside çalıştım öğlene kadar evde çalış işte çalış püüf

günaydınn

ay-she canım hafta sonu doktordaydım...bir hafta ondeymıs gelişimi dr a hareketını gorebılırmıyız dedım..o da yakalamak lazım sımdı hareket etmıyo dedı.tam o anda benım kı ayakları popoyu bı kaldırdı sonra ellerı balık gıbı yuzuyodu...ama ınanır mmısın harıka bır duyguymus ben tabı durmadım aglamaya basladım o anda anladım gercekten hamıle oldugumu...

Canım benim yığun günlerim bitti gibi bişey çarşamba son.Ama benim yüküm hafifledi yine de mutlaka karşılaşacağız.... :) Ben de seninle goygoy yapmayı özledim :)

vereliniortak anlaştık bende bu hafta perşembeye kadar olmucam sanırım yani bu hafta sonu karşılaşıp goygoy yaparız opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
hatice_48.................... 21 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
ıdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Son düzenleme:
ya ne biliym cumarteside çalıştım öğlene kadar evde çalış işte çalış püüf

kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan GÜNAYDIN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Mutlu Haftalar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

a.s.a.s.a.s.günaydın kuzucummmmmmm a.s.a.s.a.s.

sana da iyi,mutlu haftalarrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrr
cumartesi keseciğimizi gördüm çok şükür ama daha benim meleğim 4 haftalıkmış öyle dedi doktor
okdar rahatladımki sormayın bide kalp atışlarını duyarsak daha ii olcaz inş.

canım tıckerında 6 haftalık dıyo 4 haftalık demıs dr gec dollenmemı neden ole dedı

Ya canım benim 'kesin hamilesin sen hissediyorum;rahat ol,hissediyorum sen hazırlıklara başla....'demek çok kolay ama sonrasında yaratılan bu durumu telafi çok zor ve ben bu yüzden hiç söylemem böyle şeyler. :sinifsinif: Ama o gün seninle konuşurken o kadar farklı bir his doğdu ki içime seninle paylaşmamam mümkün değildi.O geceki 'ne olur bir kez daha...!'diye ısrarıma kendim bile şaşırmıştım.Düşünsene;hiç tanımadığın birine sanki bişey biliyormuşcasına bu akşam da çalış diyorsun ısrarla. sırnaşık şey Ama içimden öyle geliyordu işte....

Ya,sonuçta sallamış da olabilirim ama seninle o kadar uuzn zamandır bu dialoğun içindeyiz ki zaman zaman yüreğin yüreğim oldu!Ve o an da sanki öyle bir andı.Daha önce ben de böyle birşey yaşamadım inan.

Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin;inşallah görüşeceğiz her zaman.... :1hug:

Canım benım kesınlıkle soyledıklerınde haklısın bırıne umut vermek ve sonrasında onun olmaması hem söyleyen hem beklyen için çok zor oluyor ama sen gerçekten çok ısrarlıydın olucak dıye ben bıle anlam verememıstım hatta bu gecede çalısın dıye ısrar ettıgnde sasırmıstım ama sözümü tutmustum sana ve senı dınledım dız dırsek pozısyonunda bıle sen benım canımsın her zaman yerın çok baska bunu bılıyosun tatlım hersekılde yanındayım bende.
Allah ım ınsallah öncelıkle kalp sesleını duydugum günü sonrada saglıklı olarak kucagıma alabılecgım günü göstersın ınsallah canımm darısı basına:1hug:

ay-she canım hafta sonu doktordaydım...bir hafta ondeymıs gelişimi dr a hareketını gorebılırmıyız dedım..o da yakalamak lazım sımdı hareket etmıyo dedı.tam o anda benım kı ayakları popoyu bı kaldırdı sonra ellerı balık gıbı yuzuyodu...ama ınanır mmısın harıka bır duyguymus ben tabı durmadım aglamaya basladım o anda anladım gercekten hamıle oldugumu...

maşallah sübhanallah :)

ayyy muhteşem bi duygu evet :)

ben 10 haftalıkken gördüm ilk kez :) benımkıde geriden gelıodu kapatmış arayı çok şükür

ellerini oynatıyo ayaklarını bide popoyu kaldırmıyo nefes alıyosun gülüosun göbüş

hareket ediyo ya ondna hopluyo snaırım içerde :CüvCüv:

maşallah sübhanallah :)

ayyy muhteşem bi duygu evet :)

ben 10 haftalıkken gördüm ilk kez :) benımkıde geriden gelıodu kapatmış arayı çok şükür

ellerini oynatıyo ayaklarını bide popoyu kaldırmıyo nefes alıyosun gülüosun göbüş

hareket ediyo ya ondna hopluyo snaırım içerde :CüvCüv:

benim ki resmen popoyu fırlattı yattık yerden cok komıktı ay bı de hıssetsek o hareketlerı allah onları yasatmayı nasıp etsın

Back
X