• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar
benim birkaç bün internetim yoktu burada bağlantılar ara ara gidiyor haftasonu da ankaraya gittiğim için bir türlü internete giremedim bu yüzden de kırmızıları gördüğümü söyleyemedim. maalesef ben 17 şubat akşamı kırmızıları gördüm kızlar

tinkerbellcim bu yüzden sana da cvp yazamadım şimdi hemen yazıyorum.

selam kızlar
benim birkaç bün internetim yoktu burada bağlantılar ara ara gidiyor haftasonu da ankaraya gittiğim için bir türlü internete giremedim bu yüzden de kırmızıları gördüğümü söyleyemedim. maalesef ben 17 şubat akşamı kırmızıları gördüm kızlar

hayırlısı olsun canım......çnemli diil bekliyorum cevabını....

ya kısslar ada konusunu konuşmuşsunuz ama anlamadım yaa hakketden şimdi özel bölgelerimizi nasıl temizlenecekk:kedi: ayy çok utandım ama kime sorcam ki başka yaaa

selam kızlar

canım benim sıkma kendini kısmet değilmiş inş bundan sonraki aylara tatlım sen verirsin bize müfdeli haberlerini

ya kısslar ada konusunu konuşmuşsunuz ama anlamadım yaa hakketden şimdi özel bölgelerimizi nasıl temizlenecekk:kedi: ayy çok utandım ama kime sorcam ki başka yaaa

benim doktoeum direk söledi ilk günden. ağda yasak dedi. nedenini bilmiorum belkide benim özel durumumdandır, biopsi meselesi var ya

annaaaa nere gitti bu millet....
ay çok şaşırdım..ağda yasakmıymış hamilelikte..niyekiii.........

canım benim sıkma kendini kısmet değilmiş inş bundan sonraki aylara tatlım sen verirsin bize müfdeli haberlerini

teşekkür ederim canım zaten bu beklenen bir adetti o yüzden üzülmedim. iş bu aya. bu ay sıkı bir çalışma olacak işte bu sefer olmazsa üzülebilirim :1no2:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Back
X