canımm geçmiş olsun sanada.. bu illet yatmadan dinlenmeden geçmiyo biliyosun
iyiki rapor almışsın
sağol canım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm geçmiş olsun sanada.. bu illet yatmadan dinlenmeden geçmiyo biliyosun
iyiki rapor almışsın
sağol canım....
erken geldi otobüs ondan oldu ama iyiym :) son günlerde daha rahatım çok şükür :)
canım benim içime kzıın olcakmış gibi doğuyo hayırlısı olsun :)
sağlıklı olsunda :)
selam kızlar
benim birkaç bün internetim yoktu burada bağlantılar ara ara gidiyor haftasonu da ankaraya gittiğim için bir türlü internete giremedim bu yüzden de kırmızıları gördüğümü söyleyemedim. maalesef ben 17 şubat akşamı kırmızıları gördüm kızlar
tinkerbellcim bu yüzden sana da cvp yazamadım şimdi hemen yazıyorum.
Gızlar ben geldimmm.çook uykum var...
selam kızlar
benim birkaç bün internetim yoktu burada bağlantılar ara ara gidiyor haftasonu da ankaraya gittiğim için bir türlü internete giremedim bu yüzden de kırmızıları gördüğümü söyleyemedim. maalesef ben 17 şubat akşamı kırmızıları gördüm kızlar
tinkerbellcim bu yüzden sana da cvp yazamadım şimdi hemen yazıyorum.
ya kısslar ada konusunu konuşmuşsunuz ama anlamadım yaa hakketden şimdi özel bölgelerimizi nasıl temizlenecekk:kedi: ayy çok utandım ama kime sorcam ki başka yaaa
benim doktoeum direk söledi ilk günden. ağda yasak dedi. nedenini bilmiorum belkide benim özel durumumdandır, biopsi meselesi var ya
annaaaa nere gitti bu millet....
ay çok şaşırdım..ağda yasakmıymış hamilelikte..niyekiii.........
canım benim sıkma kendini kısmet değilmiş inş bundan sonraki aylara tatlım sen verirsin bize müfdeli haberlerini
eee napıyosun pekii ???