bu kadar erken belirti olmaz canım bekle bakalım inş hamilesindir
hmm tamam o zaman..belki de psikolojiktir..çok teşekkrler cevabınız içn..:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar erken belirti olmaz canım bekle bakalım inş hamilesindir
beren sence test yaptırayım mı ? Hastahaneye gıdıp hemen yapılabılır burda küçük olduğu için burası eşimde hemen alır benı sıraya zaten tanıo doktorları kendısı de dr yaaa hımm yoksa gunumun geçmesinı mı bekleyeyım ( geçerse tabıkı )
BEREN sence test yaptırayım mı ? hastahaneye gıdıp hemen yapılabılır burda küçük olduğu için burası eşimde hemen alır benı sıraya zaten tanıo doktorları kendısı de dr yaaa hımm yoksa gunumun geçmesinı mı bekleyeyım ( geçerse tabıkı )
iyiyim tatlım sen nasılsın gittin mi doktora gördün mü keseyi ayyy inşş. görmüşsündür
bekleeeeeeeeeklava:
bende iyiym canım evet gördüm sen ne zaman gideceksin
bana 4 haftalık dedi
iyide güzelim adetin 1 mart varsada henüz çıkmayabilir yani
7 gün var daha. Eğer çok merak ediyosan 2-3 gün daha bekle derim
kızlar bende belirtiler yeni başladı ben erkenmi test yaptım ne kaydirigubbakcemile3
vücudum alev alev bide göğüslerim büyüdü acımaya başladılar
bekleeeeeeeeeklava:
nasıl yanı şuanda hamıle olsam dahı (kı ınşallah ole olsa ahhhh keşkem keşkem keşkemmm) kanda yapılan testte çıkmaz mı ? hımmm ben bun u bılmıordum yaaa soledığın ıyı oldu canm benım :kedi:vereliniortak
ADETE 1HAFTA KALA KİMİSİNDE ÇIKIYO EVET AMA ÇIKMAYANDA VAR
BOŞA ÜZÜNTÜ OLUYO OZAMAN. BEKLE Bİ KAÇ GÜNolumunekankayizsmile
hala yazan varmi buraya basdaki sayfalari okuyorumda

:Saruboceq:
hımm anladım canım benım ıyıkı soledın yapmıorum olacağı varsa karnımdaysa şuan elbet öğreneceğim bakalım kısmet :Saruboceq: yoksa da diğer aylarda olur ınşallah allah buyuk :Saruboceq:
tmm beklıorum fatoşcummmmm kızmasana yahu :sinifsinif:Şeniz
hala yazan varmi buraya basdaki sayfalari okuyorumda
iyiyim tatlım sen nasılsın gittin mi doktora gördün mü keseyi ayyy inşş. görmüşsündür
delikafaduldendelikafadulden canım ya bende hiç belirti yok annem soruyo canın bişey istiyomu ama yokk yani hiç değişiklik yokkk böle oluncada biraz sitrese giriyorum yaaa RABBİM kucaklarımıza almayı nasip etsinnn inş..