• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ameliyattan sonra tedavi uzunmu sürecek canım

2 ay koruncakmışım sonra tüp bebek için beklenecek
eee bide yarayı bu ameliyatta yakarlarmı onu bilmiyom üni. hastanesinde olacagım için

yani temmuz agustos bulur zaten hayalim yaz hamişi olmaktııı

babetlerle mini elbiselerle geçirmek istiyom kaydirigubbakcemile3

selam millet ancak geldim.sabahtan beri bi bulantı bi bulantı ölecem sandım.var mı güzel haber?

hoşgeldiin :)

benimde aynı ya bi lokma yiyemedim daha öyle pustum oturuyom

midem bulanmasın diye nefes bile almıycam mümkün olsa :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

nasıl yakalıyo ya ben anlamadımm:utangac:

benim bebeğimde 8 haftalıkken daha yeni 7 haftalık olmuş gibi gözüküyodu ultrasonda

çok küçüktü yani :)

10 haftalıkken gittiğimde doktor dedi arayı kapatmış şu an tam 10 haftalık gözüküyo

çok sağlıklı güzel beslenmişin demişti...sende yediklerine dikkat et bebeğinin şu an

kesesi ancak oluşuyordur bebeğin de oluşsun o hemenceceik büyüyyüverir gözlerine

inanamazsın :)

hoşgeldiin :)

benimde aynı ya bi lokma yiyemedim daha öyle pustum oturuyom

midem bulanmasın diye nefes bile almıycam mümkün olsa :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

hoşbulduk:) mide bulantısı,sırt ağrısı çok zor dayanamıyorum bugün.akşam olsa da eve gitsek.
var mı yeni haberler?karasu adet olmuş mu?

2 ay koruncakmışım sonra tüp bebek için beklenecek
eee bide yarayı bu ameliyatta yakarlarmı onu bilmiyom üni. hastanesinde olacagım için

yani temmuz agustos bulur zaten hayalim yaz hamişi olmaktııı

babetlerle mini elbiselerle geçirmek istiyom kaydirigubbakcemile3

Allah gönlüne göre versin canım inş tez zamanda

benim bebeğimde 8 haftalıkken daha yeni 7 haftalık olmuş gibi gözüküyodu ultrasonda

çok küçüktü yani :)

10 haftalıkken gittiğimde doktor dedi arayı kapatmış şu an tam 10 haftalık gözüküyo

çok sağlıklı güzel beslenmişin demişti...sende yediklerine dikkat et bebeğinin şu an

kesesi ancak oluşuyordur bebeğin de oluşsun o hemenceceik büyüyyüverir gözlerine

inanamazsın :)

kızlar bu çok normal bişey gerçekten.ayşecik sen de göreceksin ki arayı kapatmış gibi görünse de yine 1 hafta geri gidecek,1 hafta öne geçecek derken artık en sonlara doğru makinayla gerçek değerler paralel olacak.Benim geçen ay 1 hafta gerideydi bu ayki kontrolde normal değer çıktı.bi de 7. aydan sonra büyüme şok edici kendin bile inanamıyorsun.

değiştiricem canım dr 4 haftalık dedi
bugün oldu 4+2

bence kalsın ticker canım
son adet tarihine göre hesaplanıyo normalde
kontrollerin boyunca son adet tarihine göre hesaplıcak dr.un
bi daha ki ay farklı bişi çıkar sonra haftalıkl hesabında zorlanırsın
bu kalsın bence

bence kalsın ticker canım
son adet tarihine göre hesaplanıyo normalde
kontrollerin boyunca son adet tarihine göre hesaplıcak dr.un
bi daha ki ay farklı bişi çıkar sonra haftalıkl hesabında zorlanırsın
bu kalsın bence

bencedee

selam millet ancak geldim.sabahtan beri bi bulantı bi bulantı ölecem sandım.var mı güzel haber?

hoşgeldin güzelim merak ettik.. bilg. bozuldu diye yorum yaptık ama meğer senin velet bozmuş mideni kaydirigubbakcemile3

nasıl yakalıyo ya ben anlamadımm:utangac:

canımm sata göre 6haftalıksın sen.. bence o ult.cihazında bişi var çünkü sen adet günü test yaptın pozitif çıktı. geç döllenme olsa çıkmazdı o testte. bence ticker ın doğru 6haftalıksın :1hug:

hoşgeldın ıpekçin geçmiş olsun canm dıkkat et kendıne yaaa
karasu nerede yahu a aaaa

hoşbulduk.saol idare ediyoruz işte evimize gitsek daha ii olacaz.sen de hoşgeldin yoktun uzun zamandır.nasıl gidiyor?karasu gelmedi mi hiç bugün?

kızlar bu çok normal bişey gerçekten.ayşecik sen de göreceksin ki arayı kapatmış gibi görünse de yine 1 hafta geri gidecek,1 hafta öne geçecek derken artık en sonlara doğru makinayla gerçek değerler paralel olacak.Benim geçen ay 1 hafta gerideydi bu ayki kontrolde normal değer çıktı.bi de 7. aydan sonra büyüme şok edici kendin bile inanamıyorsun.

evet tabii ben daha o levellere gelmediğim için bilemiyorum ama öyle değişicek hep :)

hoşbulduk:) mide bulantısı,sırt ağrısı çok zor dayanamıyorum bugün.akşam olsa da eve gitsek.
var mı yeni haberler?karasu adet olmuş mu?

bende pek takılamadım bugün foruma fırsat buldukça yazıyorum işte sadece yarasını
yaktırcağını biliyorum
bulantım tam azaldı derken arttı gene bu arada feci halde sırtımda ağrıyo ya yatağa uzandıgımda feryat figan oluyorum sankı
bütün kemiklerim kırılıyo gibi oluyo bu hamileliğin ilk aylarkılerle son aylarkı şikayetler aynı
oluyo demekkı

hoşgeldin güzelim merak ettik.. bilg. bozuldu diye yorum yaptık ama meğer senin velet bozmuş mideni kaydirigubbakcemile3

canımm sata göre 6haftalıksın sen.. bence o ult.cihazında bişi var çünkü sen adet günü test yaptın pozitif çıktı. geç döllenme olsa çıkmazdı o testte. bence ticker ın doğru 6haftalıksın :1hug:

sorma ki ne bozdu beren yeniden döndük sanki başlangıca.manşet haber yok galiba bu hafta başı?sizin keyifler nasıl?boshayallersmile

evet tabii ben daha o levellere gelmediğim için bilemiyorum ama öyle değişicek hep :)

bende pek takılamadım bugün foruma fırsat buldukça yazıyorum işte sadece yarasını
yaktırcağını biliyorum
bulantım tam azaldı derken arttı gene bu arada feci halde sırtımda ağrıyo ya yatağa uzandıgımda feryat figan oluyorum sankı
bütün kemiklerim kırılıyo gibi oluyo bu hamileliğin ilk aylarkılerle son aylarkı şikayetler aynı
oluyo demekkı

ay aynı şeyler demek ki gerçekten öyle bi ağrı ki ayının biri saunadan sonra sırtımı çiğnese anca geçer sanki.sen atlatacaksın az kaldı bu dönemi ama son 3 ay da çok kötüymüş gözün korkmasın da.bilmiyorumkismile

Back
X