• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ok canlar ne demek buyrunnnnnnnnn

Cancan ben bişi dicem ama

Ya senin 4 haftalık olmsı mümkün dil ki o zmn sen 2 haftalıkken mi örgendin hamile oldugunu

Bunda bi gariplik var bence senin dr un ultrasyonu bozuk bence başka bir dr da görün derim ben nacizane fikrim

Tamam 1 hafta önde geride fark etmez ama senin yeni gebelik yani 4 haftalık demesi garip

hoşbulduk.saol idare ediyoruz işte evimize gitsek daha ii olacaz.sen de hoşgeldin yoktun uzun zamandır.nasıl gidiyor?karasu gelmedi mi hiç bugün?

evet geçen hafta kayınpederım prostattan amlyt oldu ıst daydık cmts geldık yerımıze gıremedım o yuzden . valla bende de herşey aynı adet gunumu beklıorum bakalım inşallah adet olmam da bebişim gelır bana da sızlerın gbı (hayırlı ve sağlıklı bır şekılde )bayanssulusmile

slm kızlar ben geldim..nasılsınız?
ben cuma günü doktora gittim tekrar adetin 4.günü de hormon testi yapılıyomuş o yüzden bugün gittim test yaptırdım birazdan sonuçları almaya gidicem...eşimden de test istediler onunkinide yaptırıcaz bu hafta. artık sonuca göre hareket edicez..inşallah hiçbir sorun çıkmaz...

karasucum bu yaktırma olayını sordum benim doktara ikisinin hiçbir farkı olmadıgını hatta yakmanın daha etkili bir yöntem oldugunu söledi ve hiçbir şekildede gebeliğe engel olmuyormuş...bence en iyi kararı vermişsin canım inşallah nisan ayı senin ayın olur :Saruboceq:

bu arada benim yeni regl tarihim 19 Mart benide listeye eklermisiniz:)
ben şimdilik kaçıyorum kızlar sonuçları almaya gidiyorum..kendinize iyi bakın hepinizi koccaman öptüm hoşçakalın... opuyorumnanaktan

ay aynı şeyler demek ki gerçekten öyle bi ağrı ki ayının biri saunadan sonra sırtımı çiğnese anca geçer sanki.sen atlatacaksın az kaldı bu dönemi ama son 3 ay da çok kötüymüş gözün korkmasın da.bilmiyorumkismile

Anne olmak gerçekten ne kadar zor bişeymiş yaa üstelik daha doğurmadan :)

senin az kaldı canım inşallah sağlıkla sıhhatle doğurursun bebeişini :)

sorma ki ne bozdu beren yeniden döndük sanki başlangıca.manşet haber yok galiba bu hafta başı?sizin keyifler nasıl?boshayallersmile

kıyamam.. bazen ileriki aylarda tekrarlıyabiliyomuş bulantıları
inşallah kısa sürer be güzelim
ay benim arkdşım yiyodu çıkarıyodu yiyodu çıkarıyodu düşün
bütün hamileliği boyunca 1ay rahat etmiştir yani
ben iyiyim güzelim çalışıyorum istemesemde kaydirigubbakcemile3
tüp bebek öncesi ve sonrası yapılması gerekenleri okuyorum bilgi ediniyim diye
sigara kesinlikle içilmicek diyo offfffff napacam ben ya:bbo: akannehir
nasıl dayancam zaten strestli bi süreç sigara olmadan nasıl dayancam bu sürece

ben cuma günü doktora gittim tekrar adetin 4.günü de hormon testi yapılıyomuş o yüzden bugün gittim test yaptırdım birazdan sonuçları almaya gidicem...eşimden de test istediler onunkinide yaptırıcaz bu hafta. artık sonuca göre hareket edicez..inşallah hiçbir sorun çıkmaz...

karasucum bu yaktırma olayını sordum benim doktara ikisinin hiçbir farkı olmadıgını hatta yakmanın daha etkili bir yöntem oldugunu söledi ve hiçbir şekildede gebeliğe engel olmuyormuş...bence en iyi kararı vermişsin canım inşallah nisan ayı senin ayın olur :Saruboceq:

ben şimdilik kaçıyorum kızlar sonuçları almaya gidiyorum..kendinize iyi bakın hepinizi koccaman öptüm hoşçakalın... opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım :)
hadi hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz :)
güle güle :)

valla yaaa bende hep onu düşünüyom naparım sigarasız offf offf :delphin:

ohoooo bismillah güzelim
hele bi doğsunlarda görün gününüzü
ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan gelecek
bi kere sosyal aktivite sıfır
yazın en az 2ay evden çıkamıyosunuz hele birde kışsa doğum offf
geceleri uykusuz kalıpta ertesi günü sersem gibi gezinip
tansiyon düşüklüğü yüzünden bayılıp ayılmalar cabası
hele ki sebepsiz ağlamalar yarabbim beyni tırmalanıyo insanın
eli ayağı karışıyo çaresiz kalıyosun hoopppp arabayla gezsinde uyusun
tur attırıyosun mışıl mışıl uyuyo tam yatıracaksın bir çığlık kopuyo
hadii bu kez çarşafla sallıyosun uyuyo yanına alıyosun yat kalk bezmişsin çünkü.
bi bakıyosun sen uyumuşsun o hala mırıldanıyo..:roflol:
aşı günleride var inanılmaz bi sızı bu sölim.. :1rolleyes:
yani hayatımızın 6-7 senesini onlar için harcıyoruz abartısız
allah eksikliklerini göstermesin inşalahh :icecream:

valla yaaa bende hep onu düşünüyom naparım sigarasız offf offf :delphin:
hu huuu olmaz oleeeeeeeeeeeee ne sıgarası :oklava:
ilk önce kendınız için sonra da bebişlerinız için asla ve asla artık sıgarayı aklınıza getırmeyın mumkunse :dilcikar::oklava::oklava::oklava::mymeka:

canım güzel haberlerini bekliyoruz..hadi bakalım..biraz önce aklıma geldiide.ne salaklık ettim.evlendikten sonra adet olmamıştım..ara ara kahverengi akıntılarım oluyodu..şimdi şimdi anlıyorumki onlar hormonlardan..nasıl gitmedim yaa.ozaman alttan ultrasonla bakmşıtı dr.kist ur falan yok demişti..ondan birazda rahat davrandımm..nasıl gitmedim yaa..sallak.. :mymeka: çok kızdım kendime çok..belkide bebişim gelecekti şimdiye kadar...mafoldumben gerçi rabbim verecek olduktan sonra....

evet geçen hafta kayınpederım prostattan amlyt oldu ıst daydık cmts geldık yerımıze gıremedım o yuzden . valla bende de herşey aynı adet gunumu beklıorum bakalım inşallah adet olmam da bebişim gelır bana da sızlerın gbı (hayırlı ve sağlıklı bır şekılde )bayanssulusmile

geçmiş olsun gökçecim umarım iyidir şimdi.
inşallah canım ya sen de mart listesine girersin.:Saruboceq:

ohoooo bismillah güzelim
hele bi doğsunlarda görün gününüzü
ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan gelecek
bi kere sosyal aktivite sıfır
yazın en az 2ay evden çıkamıyosunuz hele birde kışsa doğum offf
geceleri uykusuz kalıpta ertesi günü sersem gibi gezinip
tansiyon düşüklüğü yüzünden bayılıp ayılmalar cabası
hele ki sebepsiz ağlamalar yarabbim beyni tırmalanıyo insanın
eli ayağı karışıyo çaresiz kalıyosun hoopppp arabayla gezsinde uyusun
tur attırıyosun mışıl mışıl uyuyo tam yatıracaksın bir çığlık kopuyo
hadii bu kez çarşafla sallıyosun uyuyo yanına alıyosun yat kalk bezmişsin çünkü.
bi bakıyosun sen uyumuşsun o hala mırıldanıyo..:roflol:
aşı günleride var inanılmaz bi sızı bu sölim.. :1rolleyes:
yani hayatımızın 6-7 senesini onlar için harcıyoruz abartısız
allah eksikliklerini göstermesin inşalahh :icecream:

diyorum ya daha doğurmadan diye ayy ayy Allah ım eşim şu kpss yi kazanıp
işinde yükselsinde bende çalışmayımda razıyım hepsine
6-7 senede ne hala annem her akşam arıyo bulantın varmı kanaman var mı
yemeğin var mı yıkancak çamaşıırın var mı....
anne yapma böyle iyiym ben rahat ol diyorum aklımdan cıkmıyokı diyo öyle bi sorumluluk
demekki 6-7 yıl değil demekki ....

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar aklım hep sizde yaaa, net çok kötü :( bi de dersim var zaten bugün üst üste:(((((((( sizi de çok özledim yaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
diyorum ya daha doğurmadan diye ayy ayy Allah ım eşim şu kpss yi kazanıp
işinde yükselsinde bende çalışmayımda razıyım hepsine
6-7 senede ne hala annem her akşam arıyo bulantın varmı kanaman var mı
yemeğin var mı yıkancak çamaşıırın var mı....
anne yapma böyle iyiym ben rahat ol diyorum aklımdan cıkmıyokı diyo öyle bi sorumluluk
demekki 6-7 yıl değil demekki ....

ben bakıma muhtaç olduğu zamanlardan bahsettim aslında..
ona bakarsan kazık kadar adam olana kadar hatta ölene kadar
bir anne için evlat evlattır. :kahve:

geçmiş olsun gökçecim umarım iyidir şimdi.
inşallah canım ya sen de mart listesine girersin.:Saruboceq:

allaha şükür ıyı bıtanem hastahaneden de çıktı zaten karadenızlıler gerçekten çok sağlıklı dırençlı ve kuvvetlı maşallah ıst evıde dınlenıo allah tum hastalara şifalıklar versın

bu arada gusel dıleklerın için saol ınşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh allahım duysun sesımı ben de hamıle kalırım da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat sahıbı olurum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar aklım hep sizde yaaa, net çok kötü :( bi de dersim var zaten bugün üst üste:(((((((( sizi de çok özledim yaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffmafoldumben

hafta başı ya...aksilikler üst üste gelir... :kızgın:

Son düzenleme:

gerçekten öyleymiş.herşeyi düşünüyosun.dün sırtım çok ağrıyodu ctsi hava güzeldi ya yürüyim dedim yel girdi galiba bi yere,kas gevşetici vs süremiyoruz ya yakı alayım vurayım dedim yoksa işe gidemiycem baktım arkasında hamileler kullanamaz yazıyo almadım.çekerim de kullanmam.demek böyle bişey annelik.inşallah sen de sağ sağlim alırsın bebişini kucağına ayşem

Cancan ben bişi dicem ama

Ya senin 4 haftalık olmsı mümkün dil ki o zmn sen 2 haftalıkken mi örgendin hamile oldugunu

Bunda bi gariplik var bence senin dr un ultrasyonu bozuk bence başka bir dr da görün derim ben nacizane fikrim

Tamam 1 hafta önde geride fark etmez ama senin yeni gebelik yani 4 haftalık demesi garip

zaten son gidişimdi ona bi hafta sonra başka bi doktora gidecem ii bi doktor arıyom o yüzden herşeyi sorayım diye

beren nasıl bi süreç bu hayret sayfaya girince iştah patlması yaptım galiba.geleli yarım saat oldu galiba, 2 dilim bitter çikolata,3 tane bayram çikolatası,1 dilim kek,1 elma,2 biskrem yedim hala da yan masada açık biskrem paketi var gözüm onda.doymadım yani,birden bulantım geçti.ilk hamileliğinde nasıldı sigara içiyor muydun?ben tek tük içiyordum hatta hamile olduğumu bilmeden de içtim ama sonra tiksindim resmen,şimdi kokusu bile mide bulandırıcı geliyo.dün eşimin tshirt ü giydim şöyle oram buram evde kapansın üşümiyim diye sigara kokuyordu midem bulandı.sen de hamile kalınca en kötü bırakırsın inşallah:kahve:

Back
X