• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:sinifsinif:hadi ya hayırlısı böyleymiş demek ki.sonunda yaktırmaya karar verdin mi?çok şey konuşuldu ya burda zararlı dendi,yaktır denildi:uhm:

Canımcım valla iki ayrı doktora gittim, ikisi de aynı şeyi söyledi, benim yaram biraz ilerlemiş, henüz ilerlememiş yaralarda dondurma yapılıyomuş ama benimki daha ileri oyduğu için tek çare yaktırma dediler, yaktırmanın hiçbir zararı yok dediler, bunlardan biri üniv.de prof. diğeri de 20 yıllık baş hekim, deneyimlerine güveniyorum açıkçası, doktoruma da güveniyorum, yaktırıcam, asıl yaktırmaz da daha fazla bekletirsem daha çık yayılıp kısırlığa ozaman neden olurmuş, o daha kötü bence, yaktırıcam yani yerimseniben

Canımcım valla iki ayrı doktora gittim, ikisi de aynı şeyi söyledi, benim yaram biraz ilerlemiş, henüz ilerlememiş yaralarda dondurma yapılıyomuş ama benimki daha ileri oyduğu için tek çare yaktırma dediler, yaktırmanın hiçbir zararı yok dediler, bunlardan biri üniv.de prof. diğeri de 20 yıllık baş hekim, deneyimlerine güveniyorum açıkçası, doktoruma da güveniyorum, yaktırıcam, asıl yaktırmaz da daha fazla bekletirsem daha çık yayılıp kısırlığa ozaman neden olurmuş, o daha kötü bence, yaktırıcam yani yerimseniben

aa yeni ögrendim canım geçmiş olsun,inş. hakkında hayrlısı olur...

haklısın canım.benim de yaktırmadan sonra hamile kalan arkadaşım var.nasip olduktan sonra bişey engel olamıyor galiba.Allah kolaylık versin:Saruboceq:

Bende çıkıyorum benim mesai yeni başlıyor :gitme:
Kaça kadar çalışırız allah bilir :gitme: mafoldumben

kızlar tekrar selam ya ben kendımı kotu hıssedıyorum sızce ıceyımmı bu ılaçları cok kararsız kaldım ya...biri parol dıgerı rovagyl....hafıf atesım cıkmaya basladı yıne...dr umu aradım kullanabılırsın dedı ama pek de guvenemıyorum...

bıraz rahatladım şuan

acaba ıltıhap mı var ıdrar yollarımda da bole mıdem bulanıo ya da bugun çok su içtim ondan mı acaba,,???

tinkler bence dr. verdiyse en azndan ağrı kesici olanı içebilirsin
korkma o kadar bişi olmaz
gökçee canım bak 7gün var daha mide bulantısı için çok erken

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar

ii akşamlar beren.görürüşüz yarınopuyorumnanaktan

anladım canm benım tmm yasakkelime hoşçakal kendıne dıkkAT ET yarın görüşürz şekerım zemuszemus

çok kötu mıdem bulanıo bak yıne mafoldumben

Canım evet bulantı için erken yediğin bişey dokunmasın ?

kızlar tekrar selam ya ben kendımı kotu hıssedıyorum sızce ıceyımmı bu ılaçları cok kararsız kaldım ya...biri parol dıgerı rovagyl....hafıf atesım cıkmaya basladı yıne...dr umu aradım kullanabılırsın dedı ama pek de guvenemıyorum...

iç canım ağrı kesicini bişey olmaz doktorum bana elleriyle minoset yazmıştı baş ağrıların
çok olursa iç diye gerek kalmadı ama gerekırse içerim tabii :)

iyi akşamlar görüşrüz yarın inşallah :)

kızlar sağolun ya....insan ille de teğit ettirmek istiyo..antibiyotiği içmicem de dün gece gibi ateşlenirsem parolu içerim çok öptüm canlarım iyi ki varsınız..

Back
X