• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Onu hiç sorma valla, şimdiden kara kara düşünmeye başladı napıcam ben bir ay diye bilmiyorumkismile ben de dedim merak etme sen, illa da tünele girmen gerekmiyo ya, bakarız bi çaresine :kedi: :kedi: :kedi:
Hımmmmmmmmmmmmmm dedi başladı fantazi dünyasını genişletmeye yine :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 TÜNEL HE...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet aslında çok doktor gezdim
klomen çatlatma iğnesi falan ama olmadı
bu ay hiçbirşey düşünmedim
kendime dinlenme ayı vermiştim :)))))
aşılama yada tüp bebek yaptırmadım ama eşim istemedi
daha erken diye
geriside malum sonuç ortada yine sebepsiz yani:)))))))
bu ay hiç bişi yapmadım ne kür bişey sadece preseed kullandım

Bir preseed hamişi daha :roflol:

Güüüüüünaydınnnn Gençlikkkkkkk :lepi:
Nasılsınız Cümletennnnsengözlerimebaksanab

Onu hiç sorma valla, şimdiden kara kara düşünmeye başladı napıcam ben bir ay diye bilmiyorumkismile ben de dedim merak etme sen, illa da tünele girmen gerekmiyo ya, bakarız bi çaresine :kedi: :kedi: :kedi:
Hımmmmmmmmmmmmmm dedi başladı fantazi dünyasını genişletmeye yine :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: Bırak adamcağız bu ay da mastır yapsın yahuuu :dance:
Yaaa,sen hakikaten seviyorsun seksi;benim için boşanma nedeni olur eşim senin eşin gibi olsa.ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi. Bu açıdan süper. :teytey:

işte hersery vesıle canımcım Allah ım ol dedı oldu çok sukur tatlım evet çok mutluyum ama bır yanda da korkuyorum bır sıkıntı bır problem varsa dıye ınsallah hersey yolundadır canım yaaa

Amin canımcım inşallah öyledir.Neden yolunda olmasın ki hem değilmi ama...Ben eminim sağlıklı bir hamilelik geçireceğine.

Pozitifim kız zaten, operasyon için gerçekten çok pozitifim ama sonrasında da hemen olsun diye kendimi çok kaptırmicam sadece, hayırlısı nezamansa ozaman gelir inş. Ben sadece seni yalnız bırakmam belki dedim kötü bişe demedim ki ama bilmiyorumkismile

canımyaaaa acayıp sevıyorum senı bayılıyorum su sözlerıne Allah ım ınsallah senıde guldursun hep

:1rolleyes: Günaydın şeker...Okudum ama tam hakim olamadım konuya anlat bakalım nedir şu tüp bebk olayınız sizin?Nasılsa bir çocuğun var ;şimdi kendine hem o kadar masraf çıkarıp hem de o kadar hastanede sürünmene değer mi?Yerinde olsam akışına bırakırdım ben ya....Olursa başımın üstüne ,olmazsa canjı sağolsun şeklinde düşünürdüm.

günaydın canım ıyıyız sen nasılsın bakalım

HERGÜN ARTIYOR ŞU PRESEED HAMİLELERİ YAA.BENİMDE YAVAŞ YAVAŞ AKLIMA YATMAYA BAŞLADI aklinialirimsmile BENDE Mİ ALSAM NAPSAM boshayallersmile

canım benım dene denemekten zararın olmaz belkıde faydası olacak yanı vesıle olacak belkıde

günaydın canım nasılsın nasıl oldun bıraz daha ıyımısın

sağol canım allaha şükür iyiyim hem de hiç ilaç almadım:) vallahi en iyi ilaç beslenmekmiş monu anladım vitamin patlaması yaşadım ama allaha şükür halsizliğim kalmadı...

Tinker'ım günaydın hihoyyyt Nasılsın?Ben aynı bildiğin ibi hhihoyyytiçbir değişiklik yok :)

iyi canım ne olsun ne zamandır senle görüşemiyorduk ...listede yine adın yok noldu...senın gününe daha vardı...benım ıyı gıdıyo en son muayenede hareketlerını gordum bebegın sımdılık bı sorun yok allaha sukur

Back
X