• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERGÜN ARTIYOR ŞU PRESEED HAMİLELERİ YAA.BENİMDE YAVAŞ YAVAŞ AKLIMA YATMAYA BAŞLADI aklinialirimsmile BENDE Mİ ALSAM NAPSAM boshayallersmile
Kullanabilirim diyorsan tabiki al;sonuçta arkadaşlar kullandığına göre çok kimyasal bişey değil bu.

Pozitifim kız zaten, operasyon için gerçekten çok pozitifim ama sonrasında da hemen olsun diye kendimi çok kaptırmicam sadece, hayırlısı nezamansa ozaman gelir inş. Ben sadece seni yalnız bırakmam belki dedim kötü bişe demedim ki ama bilmiyorumkismile

Beni yalnız bırakıııınnnnnnn :gitme: Yalnız kalmak istiyorum;nasıl replik ama :roflol:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
ıdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

günaydın canım :)

hamdolsun iyiyim ama 2 gündür bulantılarım çok feci gece bile uykumdan uyanıyorum
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

heryer herşey kokuyo öeeğğ

ay-she canım bulantıların devam ediyomu allahtan benım coktan gectı ...cok zor oluyo ya yemek yapması onu yemesı...ama az kaldı ...3 ay bı bıtse ondan sonra rahatız

e-mail adresine gerek yok ki kafamçokkarıştı ben google da smart_girl yazıyorukafamçokkarıştım yanına kadınalr kulübü bile demeden sadece kadın dahi desem karşıma burası çıkıyooo kafamçokkarıştı

Alışmam zor olacak sarılale ve kontese ama çalışacağım hihoyyyt
Bu arada nasılsın iyisindir umarım?

canım beni herkes ve tüm müşterilerim o nickden biliyordu bende yazdığım an bu sayfalar çıkıyo karşıma hemde en kötü sohbet anları düşün artıkk neyse ya aman yemişim boşver anlayan anladı zaten kaydirigubbakcemile3

iyiym canım benim benimde kafam karışık biraz dün kızlar yardım etti allahtan
doktora gittim 4 haftalık dedi benim ticker oldu 6 haftalık kızlarda yanlışdır dr dedikleri dediler bakalım haftaya yeni doktoruma gidecem inş bulabilirsemm:1rolleyes:

seninde yoğunluk bitmiş oh be sevindim yalnız sen olmayınca gece muhabbetide yok ha burda sabahları geçmişi okumak kolay oluyokaydirigubbakcemile3

iyi canım ne olsun ne zamandır senle görüşemiyorduk ...listede yine adın yok noldu...senın gününe daha vardı...benım ıyı gıdıyo en son muayenede hareketlerını gordum bebegın sımdılık bı sorun yok allaha sukur

Günüme daha yoktu be canımcım :) Günü geldi oldu ve bitti.Hani görev yeri eş duurmundan burası ya bebek de eş durumundan ertelendi :roflol: E,haliyle Mayıs'a kadar beni böyle idare edin.Hehe işin komik yanı sizin kocaman kocaman popolarınız olmaya başladığında ben hala genç kız gibi görüneceğim :roflol: :roflol:

günaydın canım ıyıyız sen nasılsın bakalım

canım benım dene denemekten zararın olmaz belkıde faydası olacak yanı vesıle olacak belkıde

düşünüyorum bakalım belki bu ay bende kullanırım dediğin gibi vesile olur kimbilir...

canım beni herkes ve tüm müşterilerim o nickden biliyordu bende yazdığım an bu sayfalar çıkıyo karşıma hemde en kötü sohbet anları düşün artıkk neyse ya aman yemişim boşver anlayan anladı zaten kaydirigubbakcemile3

iyiym canım benim benimde kafam karışık biraz dün kızlar yardım etti allahtan
doktora gittim 4 haftalık dedi benim ticker oldu 6 haftalık kızlarda yanlışdır dr dedikleri dediler bakalım haftaya yeni doktoruma gidecem inş bulabilirsemm:1rolleyes:

seninde yoğunluk bitmiş oh be sevindim yalnız sen olmayınca gece muhabbetide yok ha burda sabahları geçmişi okumak kolay oluyokaydirigubbakcemile3

Beni topiğin gevezesi mi ilan ettin sen şimdi kaşla göz arası :roflol:
Evet geçmişi bi okuyup geleyim diyor sabah topiğe giren arkadaşlar .Eskiden olsa neyse sayfa çoktu da şimdi dediğin gibi iki dakika falan sürüyordur herhalde :dilcikar:
Sağlıklı olsun da 4ü 6sı fark etmez;bir burç kayar o kadar :lepi:

Günüme daha yoktu be canımcım :) Günü geldi oldu ve bitti.Hani görev yeri eş duurmundan burası ya bebek de eş durumundan ertelendi :roflol: E,haliyle Mayıs'a kadar beni böyle idare edin.Hehe işin komik yanı sizin kocaman kocaman popolarınız olmaya başladığında ben hala genç kız gibi görüneceğim :roflol: :roflol:

ben yanlıs hatırladım o zaman..hayırlısı olsun arkandan kovalayan yok ya...evet o popolar buyudu bıle bırak popoyu bel kalınlastı ya kutuge benzemeye basladım bır de bu donem ara donem ya en ıgrencı hanı ne hamıle ne degıl:)gercı su an bebek 2.5 aylıkmıs toplam da ıkı kılo aldım umarım hep bole devam eder ya...

günaydın ayşemmm

Onu hiç sorma valla, şimdiden kara kara düşünmeye başladı napıcam ben bir ay diye bilmiyorumkismile ben de dedim merak etme sen, illa da tünele girmen gerekmiyo ya, bakarız bi çaresine :kedi: :kedi: :kedi:
Hımmmmmmmmmmmmmm dedi başladı fantazi dünyasını genişletmeye yine :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
kız güldüğüme bakmada biizmkide garibim fena dr yasak getirmesede ben getirdim pazar günü bana diyoki ahh ahh bi zamanlar tatil günleri ne güzel geçerdi karım ne cici şeyler giyinirdi dahada görmeem zaten dedi bide dalga geçti üzerine dobi gibi olunca nasıl giyecekmişim geceliklerden

ay_she, bayankarasu, BeReN35, ipek26, naneseker, SariLale, smart_girl, su1983, zehsel
kızzlar hepinize GÜNAYDIN

bende burdayım günaydınnnn

Güüüüüünaydınnnn Gençlikkkkkkk :lepi:
Nasılsınız Cümletennnnsengözlerimebaksanab

canım hoşgeldin sanada günaydınn

:oklava::oklava::oklava:

canımyaaaa acayıp sevıyorum senı bayılıyorum su sözlerıne Allah ım ınsallah senıde guldursun hep

Amin tatlım benim olumunekankayizsmile Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş. :Saruboceq: Ben de seni çok seviyorum kısssssssssssssssssss :asigim:

ay-she canım bulantıların devam ediyomu allahtan benım coktan gectı ...cok zor oluyo ya yemek yapması onu yemesı...ama az kaldı ...3 ay bı bıtse ondan sonra rahatız

evet tam bitti derken artarak devam ediyo 5. haftamdan beri yemek yapmıyorum ki zaten yapamıyorum

eşim yapıyo annem yapıyo görümcem yapıyo falan yapılmışı bile zor yiyorum zaten

uykularımda bölük pörçük gece kaç kere

uyanıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum mesela geçen akşam bi rüya gördüm

bebiş doğmuş oğlum olmuş bana göstermıyolar bakarsın daha ya ohoo falan diyolar bi bakıyorum

o kadar çirkinki nası ağlıyorum nası ağlıyorum ya her bebk böyle kara olur doğunca fln

diyolar kırkı çıksın gör falan filan saçma rüyalar görüyorum yani :) hayırlara çıksın genede

böyle işte bide şu sırt ve bel ağrılarım geçmiyo bi türlü ama bunlara rağmen çok dincim

yürürüken çok iyiyim uykuya dayanamıyorum hiç kafamı koydugum yerde uyyakalıyorum

ama uyurken sık sık uyanıyorum çelişkiye bak :bbo: :bbo: :bbo:

Ben de özledim yaaaa :çok üzgünüm: Ama sıkıntının % 99'unu bitirdim :jeyyar: Akarız gecelere yine :1hug: Su'yla geçen gece msnde karşılaştık bayağı lafladık ama Çiçeğimi de seni de göremedim ne zamandır.

:gitme: su da hiç sölemiyooo :oklava:

yok ya geçen hafta eşimden ambargo yedim sonra uzun uzun anlatırım sositososito

Esasında benim işim bitti müfettişlerle ama hala okuldalar yarın akşam toplantı yapıp ayrılacaklar.:lepi:

o zmn perşembe gecesi büyük gün sırnaşık şey

Güüüüüünaydınnnn Gençlikkkkkkk :lepi:
Nasılsınız Cümletennnnsengözlerimebaksanab

günaydınnn lülülülülülü

Beni topiğin gevezesi mi ilan ettin sen şimdi kaşla göz arası :roflol:
Evet geçmişi bi okuyup geleyim diyor sabah topiğe giren arkadaşlar .Eskiden olsa neyse sayfa çoktu da şimdi dediğin gibi iki dakika falan sürüyordur herhalde :dilcikar:
Sağlıklı olsun da 4ü 6sı fark etmez;bir burç kayar o kadar :lepi:

yok canımmmm ama kıskanıyorduk işte gece muhabbetini nazarımız değdi sen gidince kimse kalmadı kaydirigubbakcemile3

dün bi takvime bakıyordumda biraz daha erken çalışsaymışım 10 10 2010 doğumlu olabilirmiş
yada geç çalışsaydım evlilik yıldönümümüze geliyormuş doğum tarihi
kalp atışlarını duyayyımda hafta aralığını kapatırızcokacimcoook

Bırakmaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim olacaksın :delphin: ya benimsin ya toprağın :delphin:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
NAYYIIIIRRRRRR NOLAMAZ yapma NALANNNNNN sempatiksalakcinni
ben yanlıs hatırladım o zaman..hayırlısı olsun arkandan kovalayan yok ya...evet o popolar buyudu bıle bırak popoyu bel kalınlastı ya kutuge benzemeye basladım bır de bu donem ara donem ya en ıgrencı hanı ne hamıle ne degıl:)gercı su an bebek 2.5 aylıkmıs toplam da ıkı kılo aldım umarım hep bole devam eder ya...

Aman dikkat et canımcım çok almamaya çalış....Arkamdan kovalayana gelince ;evet yok ama bu gidişle olacak....Yaş 30 hihoyyyt
Hayırlısı yaa,hiç aceke etmiyorum.Allah yazdıysa olacaktır nasılsa...

Bende Bende kaydirigubbakcemile3 ohh yaz tatilimi misler gbi yapıcam kaydirigubbakcemile3

:1rolleyes: Günaydın şeker...Okudum ama tam hakim olamadım konuya anlat bakalım nedir şu tüp bebk olayınız sizin?Nasılsa bir çocuğun var ;şimdi kendine hem o kadar masraf çıkarıp hem de o kadar hastanede sürünmene değer mi?Yerinde olsam akışına bırakırdım ben ya....Olursa başımın üstüne ,olmazsa canjı sağolsun şeklinde düşünürdüm.

bildiğin tüp bebek canım. eskiden bende öyle düşünüyordum tıpkı senin gibi olursa olur nolcakki.. hatta dr.a gitmek bile aklımın ucuna gelmemişti. hele hele aşılama. insan o psikolojiye girdimi sonuna kadar gitmeye karar veriyor ama yokluk psikolojisi değil bu.. oğlumun kardeşi olsun yalnız kalmasın bu hayatta, desteği olsun psikolojisi.. anlıyomusun. yoksa bırak parasını emeğini zorluklarını zamanını, 11sene sonra bebek bakmayı göze almak bunun için 3senedir hast.lerde sürünmek senin tabirinle, inan kolay bir karar değil canım. böyle düşünüldüğünde üzülüyorum ben. nasılsa bir tane var daha ne şeyin şeyini istiyosun olmayanlar ne yapsın, sanki hakkın yok senin der gibi. benn oğlumu kendim ve eşim için dünyaya getirdim biz istediğimiz için bizim için.......... ama ben ikinci çocuğumu oğlum için dünyaya getiricemmm anlatabildimmi canım

Back
X