• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bildiğin tüp bebek canım. eskiden bende öyle düşünüyordum tıpkı senin gibi olursa olur nolcakki.. hatta dr.a gitmek bile aklımın ucuna gelmemişti. hele hele aşılama. insan o psikolojiye girdimi sonuna kadar gitmeye karar veriyor ama yokluk psikolojisi değil bu.. oğlumun kardeşi olsun yalnız kalmasın bu hayatta, desteği olsun psikolojisi.. anlıyomusun. yoksa bırak parasını emeğini zorluklarını zamanını, 11sene sonra bebek bakmayı göze almak bunun için 3senedir hast.lerde sürünmek senin tabirinle, inan kolay bir karar değil canım. böyle düşünüldüğünde üzülüyorum ben. nasılsa bir tane var daha ne şeyin şeyini istiyosun olmayanlar ne yapsın, sanki hakkın yok senin der gibi. benn oğlumu kendim ve eşim için dünyaya getirdim biz istediğimiz için bizim için.......... ama ben ikinci çocuğumu oğlum için dünyaya getiricemmm anlatabildimmi canım

senağlama senağlamasenağlama

sabah sabah çok dokunaklı bi konuşmaydı berenim valla çok duygulandım sonuna kadarda hak verdim sana inş.rabbim gönlüna göre versin bakarsın tüp bebk ya olma şansı yüksek rabbim çift kardeş verir oğluna:1hug:

sabah sabah çok dokunaklı bi konuşmaydı berenim valla çok duygulandım sonuna kadarda hak verdim sana inş.rabbim gönlüna göre versin bakarsın tüp bebk ya olma şansı yüksek rabbim çift kardeş verir oğluna:1hug:

:çok üzgünüm: aminn canım saol

evet tam bitti derken artarak devam ediyo 5. haftamdan beri yemek yapmıyorum ki zaten yapamıyorum

eşim yapıyo annem yapıyo görümcem yapıyo falan yapılmışı bile zor yiyorum zaten

uykularımda bölük pörçük gece kaç kere

uyanıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum mesela geçen akşam bi rüya gördüm

bebiş doğmuş oğlum olmuş bana göstermıyolar bakarsın daha ya ohoo falan diyolar bi bakıyorum

o kadar çirkinki nası ağlıyorum nası ağlıyorum ya her bebk böyle kara olur doğunca fln

diyolar kırkı çıksın gör falan filan saçma rüyalar görüyorum yani :) hayırlara çıksın genede

böyle işte bide şu sırt ve bel ağrılarım geçmiyo bi türlü ama bunlara rağmen çok dincim

yürürüken çok iyiyim uykuya dayanamıyorum hiç kafamı koydugum yerde uyyakalıyorum

ama uyurken sık sık uyanıyorum çelişkiye bak :bbo: :bbo: :bbo:

ne kadar şanslısın sen ...bak aılen yanında yemek yapıyo...kocan becerebılıyo....benım ne annem ne bacım var yanımda ..gurbet elde yemek yapamayan bır kocala bas basayım ama allahtan dıger ısler elınden gelıyo..uykusuzluga gelınce bende oleyım gece 3-4-5-6 nobetlerım oluyo...dr a soledım de normal dıyo hormonların altust oldu dıyo...napalım gecer yakında ..bu arada bı yerde okumustum bu uykusuzluk annenın hamılelık sonrasına kendını reflex olarak hazırlamasıymıs...yanı o zamanlar bolca yasıcaz ya...ne garıp dıılmı doga her seyı duzenlıyo...ya benım en buyuk sıkıntım ne bılıyomusun...yemek yedıkten sonra bıle karnım kazınıyo tokuma ama yıne de kazınıyo sureklı bı aclık hıssı ya...

KONTESCIM CANIM BEN O ISIMLERI ALTTAN KOPYALA YAPISTIR YAPTIM...SENIN ADINI KOPYALAYAMAMISIM DEMEKKI ...SANA DA GUNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN:dance:

tinkerbell09 kullanıcısından alıntı
ay_she, bayankarasu, BeReN35, ipek26, naneseker, SariLale, smart_girl, su1983, zehsel
kızzlar hepinize GÜNAYDIN

Günaydın canımcım opuyorumnanaktan kusura bakma şimdi gördüm mesajını olumunekankayizsmile

Kızlar ben şimdi derse giriyorum, 1 saat kadar yokum, öğleden sonra görüşmek üzere canlarım ;)))
Bu arada hsg + yara yaktırmanın fiyatını sordum hastaneye, 300+200 dediler yandık valla :((((

ne kadar şanslısın sen ...bak aılen yanında yemek yapıyo...kocan becerebılıyo....benım ne annem ne bacım var yanımda ..gurbet elde yemek yapamayan bır kocala bas basayım ama allahtan dıger ısler elınden gelıyo..uykusuzluga gelınce bende oleyım gece 3-4-5-6 nobetlerım oluyo...dr a soledım de normal dıyo hormonların altust oldu dıyo...napalım gecer yakında ..bu arada bı yerde okumustum bu uykusuzluk annenın hamılelık sonrasına kendını reflex olarak hazırlamasıymıs...yanı o zamanlar bolca yasıcaz ya...ne garıp dıılmı doga her seyı duzenlıyo...ya benım en buyuk sıkıntım ne bılıyomusun...yemek yedıkten sonra bıle karnım kazınıyo tokuma ama yıne de kazınıyo sureklı bı aclık hıssı ya...

vet ailem yanımda eşimde becerir sğaolsun görümcemin okulu da yeni bitti işte
kayınvalidem burda duracağına sende dursun yardım eder dedi iyi de oldu hani sağolsun :)
vete refleks olarak hazırlama oldugunu duymustum bende daha önce :) gercekten
çok garip herşey kendiliğindne hazırlanıyo gibi :)

canım yemek yedikten hemen sonramı yoksa 1 sat sonra fln mı tekrar acıkma
hissediyosun ? eğer yemek yedikten hemen sonra acıkma kazınma hissediyosan ve
arada bi hafif bi ağrında oluyorsa reflü başlangıcı olabilir....sen önlem olarak yemek yer
yemez yatma ve 2 yastıkla yat rahatlama hissedersin sanıyorum :) hamişken hem
acıkıyoruz yiyoruz hemde hep yatma isteği oluyo ya belki yemek yiyipte yatmışsan
reflü başlamış olabilir onun için diyorum ama büyük ihtimalle bebiş çok oburdur :CüvCüv:

ay_she, bayankarasu, BeReN35, derya32, dilemma_, idilcan, naneseker, smart_girl+, tinkerbell09, zehsel merhaaba kızlar,gününzün güzel geçmesi dileğiyle,nasılsınız?yaa ne çok şey yazmışsınız oku oku bitiremedim hala.. :(

bildiğin tüp bebek canım. eskiden bende öyle düşünüyordum tıpkı senin gibi olursa olur nolcakki.. hatta dr.a gitmek bile aklımın ucuna gelmemişti. hele hele aşılama. insan o psikolojiye girdimi sonuna kadar gitmeye karar veriyor ama yokluk psikolojisi değil bu.. oğlumun kardeşi olsun yalnız kalmasın bu hayatta, desteği olsun psikolojisi.. anlıyomusun. yoksa bırak parasını emeğini zorluklarını zamanını, 11sene sonra bebek bakmayı göze almak bunun için 3senedir hast.lerde sürünmek senin tabirinle, inan kolay bir karar değil canım. böyle düşünüldüğünde üzülüyorum ben. nasılsa bir tane var daha ne şeyin şeyini istiyosun olmayanlar ne yapsın, sanki hakkın yok senin der gibi. benn oğlumu kendim ve eşim için dünyaya getirdim biz istediğimiz için bizim için.......... ama ben ikinci çocuğumu oğlum için dünyaya getiricemmm anlatabildimmi canım

Sanırım sen beni yanlış anladım Beren'cim!Ben senin hakkın değil ,zaten çocuğun var ,neden üzülüyorsun... anlamında bir cümle kurmadım ki;kurmam da!Söylemeye çalıltığım şey hastane işlerine dalınca sen çok yıpranacaksın;iyi düşündün mü bunu,zaten bir çocuğun var olmuş;tedaviye gerek kalamdan ikinci de olabilir.Hem maddi hem manevi olarak yıpranmamış olursunuz anlamındaydı yazdıkalrım.Sanırım çok duygusal bir dönem içine girmişsin ;aksi halde benim asla cevapladığın manada bir duruma meğil vermeyeceğimi bilirdin.burda birlikte senin kan testinin sonucunu,diğer tahlillerini... her şeyi beklemedik mi!Eğer 'aammannn onun çocuğu var zaten' bakış açıısnda olsaydım paylaşımlarımız bu denli olabilirmiydi.

Çiçeğimin de çocuğu var ve her ay ben onu ilk kez hamiş olacakmış gibi büyük bir heyecanla bekliyorum tabi seni de öyle...Kırdıysam kusuruma bakma;kasıt asla yoktu konuşmam da tamamen senin için ,senin yıpranmaman adına kurulmuş cümlelerdi.

ay_she, bayankarasu, BeReN35, derya32, dilemma_, idilcan, naneseker, smart_girl+, tinkerbell09, zehsel merhaaba kızlar,gününzün güzel geçmesi dileğiyle,nasılsınız?yaa ne çok şey yazmışsınız oku oku bitiremedim hala.. :(

sağol canım sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik :CüvCüv:

:gitme: su da hiç sölemiyooo :oklava:

yok ya geçen hafta eşimden ambargo yedim sonra uzun uzun anlatırım sositososito
o zmn perşembe gecesi büyük gün sırnaşık şey

öle tabi leyleklerin soyu tükenmedikçe umutta var demektir sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

Bende Bende kaydirigubbakcemile3 ohh yaz tatilimi misler gbi yapıcam kaydirigubbakcemile3
Pazar akşamıydı sanırım biz onunla konuştuğumuzda bayağı kaynattık.Neden girmediğinle ilgili de bir iki şey söyledi ama derinlemesine konuşmadık tabi senin özelin olduğundan. gamyoncuiremsu

Perçembeye kalmayalım;yaprak döküm biter bitmez buluşalım :lepi:

sağol canım sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik :CüvCüv:

iyiyim çok şükür canım,yeni yeni kendime gelmeye başladım artık yemegimi filan yapmaya başladım Allah a şükür..rahat dönemime girdim sanırım inş. hayırlısıyla geçer diger günlerde öyle işte :)

Back
X