• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm pembecim
nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:[/QUbugün dr.dan geldik. pıt pıtları duyduk... babasıda videoya kaydetti kalp atışlarını...
allah herkese nasip etsin inşallah:teytey:

sizin adınıza cok sevindim canımopuyorumnanaktan.ne güzel pıt pıt sesi duymak insanı başka mutlu ediyor.hihoyyyt
allahım herkeze tattırsın inşallah.:Saruboceq:

merhaba kızlar.size çok öenmli bir sorum olacak...ben normalde 28 günde bir adet olurken bu ay 30 gün sonra oldum.bu ay da çocuk düşündük ama yumurtlama gününü hesaplayamadım biz adet kanamamın 10.,12.,14.,ve 16.günlerin de ilişkide bulunduk.şuan eşim şehir dışında bugün 19.gün ve aşırı derecede akıntım var yani yumurtlama günüm bugünmüydü eşimde yanımda değil çok morelim bozuk lütfen yardımcı olurmusunuzz

merhaba kızlar.size çok öenmli bir sorum olacak...ben normalde 28 günde bir adet olurken bu ay 30 gün sonra oldum.bu ay da çocuk düşündük ama yumurtlama gününü hesaplayamadım biz adet kanamamın 10.,12.,14.,ve 16.günlerin de ilişkide bulunduk.şuan eşim şehir dışında bugün 19.gün ve aşırı derecede akıntım var yani yumurtlama günüm bugünmüydü eşimde yanımda değil çok morelim bozuk lütfen yardımcı olurmusunuzz

19. güne yumurtanın çatlaşası için 33 günde bir regl oluyor olman gerekir.Oysa sen 28 günde bir diyorsun bu ay da 30. gün oldum diyorsun.Bu sayının 33e çıkması ancak fazla stres vb. durumlarda olabilir.

Çalıştığın günlerde sıkıntı yok;ama doğru günü tutturmuş bile olsan illa olacak diye de bşey yok.

gayet ıyı calısmısssın canım 32 .ncı gun bıle olsan 16 sında calıstıgın yeterlı olabılır tabııkı allah nasıp ederse..stres yaparsan hem yumurtlama hemde adette sasar sakınlıgını koru ve beklenmeyen adetnı bekle canım...ınsallah gelmez tabıııkı...

Aa!Şu işe bak;herkes burda ama kimseden çıt çıkmıyoooo fisfisfis Çalışmaktan yorgun mu düştünüz yahuuu!sırnaşık şey

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hoşgeldinnn
Sen de hoşgeldin şekercim :) Ben de acayip yorgunum;sizlerle iki sohet edeyimd iye geldim.Burda olacağınızı tahmin ettim;ama Su yok.

nasıllsınız kısssllaarrrrrrr hele sukur bı raslasabıldık..anlatın bakem kac gundur neler yaptınız

Ne anlatayım be gülüm;acaaayyşşppp iki hafta atlattım.Şİmdi sefa günlerine geçeceğim bir aksilik çıkmazsa.

Back
X