• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydııın :)

Kimse yok muuuuuuuuuuuuu ?

günaydın kızlarrrrr

Herkesın mevlid kandılı mübarek olsun arkadaşlar

herkese günaydınnn!!! Mevlit Kandiliniz mübarek olsun..bugün birbirimize bol bol dua edelim inş :Saruboceq:

günaydınnn
bugün kandilmiş... dünyadan haberimiz yok..
hepinizin kandili mübarek olsun..
tüm dualarımız kabul olsun inşallah

Günaydın kızlar hoşgeldiniz :)

sizinde kandiliniz mübarek olsun :)

günadyın kızlar..kandil mi bugün?hiç haberim yok yaaa.herkesin hayırlı olsun kandili

Günaydın.... HAyırlı Kandillerrrr

günaydınnn herkese..kandiliniz mübarek olsun canlar....
sabah sabah sinirlerim tavan yaptı..ne uyuz adam şu yaaa....

dün doktora gittim miniğimin kesesini gördük çok şükür RAbbimmm inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hamiş arkadaşlar olarak bebklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. Hamiş kalmak isteyen bütün arkadaşlarımıza da hayırlI sağlıklı bebişler nasip eder inş RABBıM.

dün doktora gittim miniğimin kesesini gördük çok şükür RAbbimmm inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hamiş arkadaşlar olarak bebklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. Hamiş kalmak isteyen bütün arkadaşlarımıza da hayırlI sağlıklı bebişler nasip eder inş RABBİM.

çok şükür tatlım...darısı başımıza inş..mübarek günde rabbim boş çevirmesin bizi kapısından...:gitme:

dün doktora gittim miniğimin kesesini gördük çok şükür RAbbimmm inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hamiş arkadaşlar olarak bebklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. Hamiş kalmak isteyen bütün arkadaşlarımıza da hayırlI sağlıklı bebişler nasip eder inş RABBİM.

hayırlı olsun canım.telaş ettiğin kadar yokmuş demi?inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.duaların çok güzel inşallah bebeklerimizi sağlıklarıyla,kısmetleriyle ve de güzel şanslarıyla dünyaya getiririz.Bebek isteyen kızlar da en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarlar:Saruboceq:

Back
X