• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kız bu nee anam şaşırttı hatun dedim bi an :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dinliyordum, yazayım sizede dedim... kesin dinlemeli, hatta izlemelisiniz...
çalışma müzüğü bu!!!! :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selam :)

söyle diyim dun üye oldum ´kendimide tanittim istanbula yeni yerlestim almanyadan gelin geldim ben ve sürekli bakiyodum sitedeki konulara misafir olarak temiz ve guzel bi ortam oldugu icin üye oldum ve kirk yillik üyeymis gibi yazdim buraya :))))
ama eklemeyin bencede olabilir dedigin gibi seyler zamani gelince benide tanidiginizda bi caba harcarsiniz bana.

Öncelikle hoşgeldin Türkiyeye :) emin çok mutluusndur vatanında olduğun için.Artı;buralar çok daha yaşam açısından deli dolu oralarda yaşanılan Türk muhitlerine bakıldığında. hihoyyyt

Ne zamnadır bebk istiyorsun asıl bunlaarı anlat :)) Arkadaşlarımızın çoğu muradına erdi burda.Darısı başına.

hayır yaa hiçte bile yüzeysel muhabbetımız yok ah lale ah :oklava:

karasu yara yaktırıcaktı dun ben rahatszıdım işten erken cıktım ve bidaha giremedım
nooldu bılmıyorum beren aplacımda şu an bekleme sürecinde
aksiyon yok naneşkerde iyi testleri güzel çıkmış kocişi sperm tetsi vericekmış
elson un da hormonları çok güzel çıkmış mutluydu sevinçliydi adeti bitiyomus
kociş gelsin oynascaz diyodu bu kadar işte aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

akannehir Bu kadar bilgi de bir anda fazla geldi yahuuu :roflol:

smartcım nasılsın canım . seni çok özledim yav.. mart ayı işlerim çok yogun ama. nisan da hep topikteyim kısmetse.
sen neler yapıysun.

Öncelikle hoşgeldin Türkiyeye :) emin çok mutluusndur vatanında olduğun için.Artı;buralar çok daha yaşam açısından deli dolu oralarda yaşanılan Türk muhitlerine bakıldığında. hihoyyyt

Ne zamnadır bebk istiyorsun asıl bunlaarı anlat :)) Arkadaşlarımızın çoğu muradına erdi burda.Darısı başına.

hosbuldum :)
söyle diyim ben almanyada buyudum ve babamin ise yakin ortudugumuz icin alman mahallesindeydik genelde yaslilar vardi öyle buyudum allahtan annem 3 kardes dogurduda :) neseli buyuduk 20 yasimda evlendim gecen yaz buraya yerlestim kesinlikle cok mukemmel bi sehir cok mutluyum allaha sükür bebek 7 ay oldu buay istemeye basladik ama ben dogumdan cpok korkuyorum mesela :(((((

slm kızlar ay-she lekelenme falan okudum tam anlamadım hayırdır...

canım ilk lekelenmem 5 haftalıkken olmuştu ve 6. haftadayken bılıyosun çok kanamam
olmuştu o günlerden beri devamlı lekelenme görüyorum progestan kullandıgım
ve devamlı doktor kontrolunde oldugum halde lekelenmelere ağrı eklenrıse doktora
gidiyorum korkuyorum çünki bişey olursa diye ama doktor kanama gözükmüyo diyo
önemli değil diyo bebişte gayet iyi görüyorum ultrasonda kıpraşıp duruyo meleğim :asigim:
büyümek derdinde o şimdi :) iyi olsun leke de önemli değilde işte acaba bi sorunmu var
demekten alamıyorum kendımı genede dün akşam da lekelenme vardı bu sabah
bişey yoktu böyle işte hiç kesilmedi lekelenmelerim zaten ben implantasyon kanaması
da görmüştüm böyle işte :)

ayşecim, bulantıların ne zaman başladı canım senin???

5. haftada hafif bulantı şeklinde başladı şiddetlenerek arttı 11. haftam çok zor geçti
deminde yazıdıgm gibi bebeğin en hızlı büyüdüğü haftaymış 11. hafta 10. haftadan
beri de isrifta etmeye başladım bugun çok az bulantım akşama nolur bılmıyorum :)

canım ilk lekelenmem 5 haftalıkken olmuştu ve 6. haftadayken bılıyosun çok kanamam
olmuştu o günlerden beri devamlı lekelenme görüyorum progestan kullandıgım
ve devamlı doktor kontrolunde oldugum halde lekelenmelere ağrı eklenrıse doktora
gidiyorum korkuyorum çünki bişey olursa diye ama doktor kanama gözükmüyo diyo
önemli değil diyo bebişte gayet iyi görüyorum ultrasonda kıpraşıp duruyo meleğim :asigim:
büyümek derdinde o şimdi :) iyi olsun leke de önemli değilde işte acaba bi sorunmu var
demekten alamıyorum kendımı genede dün akşam da lekelenme vardı bu sabah
bişey yoktu böyle işte hiç kesilmedi lekelenmelerim zaten ben implantasyon kanaması
da görmüştüm böyle işte :)

5. haftada hafif bulantı şeklinde başladı şiddetlenerek arttı 11. haftam çok zor geçti
deminde yazıdıgm gibi bebeğin en hızlı büyüdüğü haftaymış 11. hafta 10. haftadan
beri de isrifta etmeye başladım bugun çok az bulantım akşama nolur bılmıyorum :)

şimdilik bişey yok bende acaba erken mi dedim? heran başlayabilir yani....:icecream:

arkadaşlar 2 haftalık hamileysem belirtilerim olur mu sizce?olursa neler olabilr?benim mide kramplarım çok sıklaştı ve göğüslerimde sızı var..adetime de daha 8 gün var..sabrısızlanıyorum walla..

arkadaşlar 2 haftalık hamileysem belirtilerim olur mu sizce?olursa neler olabilr?benim mide kramplarım çok sıklaştı ve göğüslerimde sızı var..adetime de daha 8 gün var..sabrısızlanıyorum walla..

yawruu nerden anlıcan 2 haftalık şeyi :))) anca 4. haftada belki tansiyon falan düşüklüğü olabilir..uyku yapar. turkbayragi diğer belirtiler adetle aynııısının tıpkısı...

annem demisti son hamileliginda cok midesi bulaniyodu mide asitini cörek otu düzenliyomus hani pidelerin üstünde siyah susam gibi oluyoya sabahlari 3 yada 4 tane yutuyoda faydasini görmüstü :)

tuzlu mideyi bastırcak şeyler yiyin diyo dr.larda.. vardır mutlaka çörek otununda faydası...
canımda nasıl çay istiyoo vallahaa...

canım egerkı hamıleysen bıle bunu anlaman çok zor suanda ben adetıme 2 gün kala hıssetmıstım bazı seylerı ona ragmen bıle ınanamıyodum hamıle olabılecegıme o yuzden çok takılma suan belırtılere zaten az kalmıs reglıne ögrenırsın canım sabır

dinliyordum, yazayım sizede dedim... kesin dinlemeli, hatta izlemelisiniz...
çalışma müzüğü bu!!!! :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çlaışma müziği :roflol: :roflol: :roflol:
kim söyluyokı bunu ılk kez duyyorum

akannehir Bu kadar bilgi de bir anda fazla geldi yahuuu :roflol:

öğlen haberleri kaydirigubbakcemile3

ay kızlar benim kociş akşam eve geliyo,, ee naaptın diyo, senin hatunlardan ne haber, yeni hamiş var mı diye soruyo artık!!!!

aştı adam kendini!!:roflol::roflol:

hee bizimkide öyle yaa hemd iyo havadan sudan muhabbet hemde soruyo akıllı kaydirigubbakcemile3

şimdilik bişey yok bende acaba erken mi dedim? heran başlayabilir yani....:icecream:

başlayadabilir başlamayadabilir :) benim ilk hamileliğimde 9 haftalıkken bile bi kere
bulanmamıştı midem :) ama bunda neler çektiim :CüvCüv:

merhaba kızlar hayrlı cumalar herkese

dün çok rahatsızlandım ve erken çıktım işten annemlere gidip dinlendim sonra beni evime bıraktılar
gecede çok ağrım oldu uyyamadım e sabahta kalkamadım yarım saat fln oluyo işe geleli
ancak foruma girebildim şu an iyiym çok şükür
sizler naıslsınız bakalım boshayallersmile

tuzlu mideyi bastırcak şeyler yiyin diyo dr.larda.. vardır mutlaka çörek otununda faydası...
canımda nasıl çay istiyoo vallahaa...

canım bende başladı bulantılar duymak istemiyom koku felan :sinifsinif:
çok tatlı severim ağzıma sürmüyom şuan hep tuz lu yiyorumm

başlayadabilir başlamayadabilir :) benim ilk hamileliğimde 9 haftalıkken bile bi kere
bulanmamıştı midem :) ama bunda neler çektiim :CüvCüv:[/QUOTE]

benim arkadaşımda ilkinde hiç bişeyim yoktu diyor, ikincisinde olmadık herşeyi yaşamış...ilki kız ikincisi oğlan.. acabacinsiyetle alakası var mı ki??

canım bende başladı bulantılar duymak istemiyom koku felan :sinifsinif:
çok tatlı severim ağzıma sürmüyom şuan hep tuz lu yiyorumm

o zaman ben biraz daha şanslıyım. ekim annelerinde okuyorumda kızlar hiç bişey yiyemiyorlar... düşüncesi bile midelerini kaldırıyomuş..benim kadar onlarda aşapı yukaarı!!
:nazar:

Back
X