Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiiiiinnnn :) Az kalmış seninkine de yaaa;belirtin var mı?paylaşır mıısn bizimle?
:tomato:
daraldım Darda Kaldım Yetiş allahım
İyi geceler kızlar.
Dün gece sohbeti koyulaştırdınız kendi aranızda; ben yalnız kaldım:çok üzgünüm: Küstüm ama:dilcikar:
benide ekleyin arkadaslar
İyi geceler kızlar.
Dün gece sohbeti koyulaştırdınız kendi aranızda; ben yalnız kaldım:çok üzgünüm: Küstüm ama:dilcikar:
GEceni gündüze gündüzünü geceye takıp bizimle olacaksan tarihini söyle ekleyelim :) Şartımız bu![]()
Eşim misafirimizi terminale götürdü fırsattan istifade girdim;yeni evlenmiş Almanyadan gelmişti İstanbul'a gidecek kızı karşılamaya.Bulgar bir hatunla evlenmiş ; dedim ki içimden acaba bu Bulagarlar bizden daha mı doğurgandır :))
Canım seni listeye ekleriz tabi de;ancak bizim diğer topiklerden bir farkımız var;liste kabarık görünsün diye bir kaygımız yok,her gece aramızdan biri grubumuzu dağıtmamak,sürekliliği sağlamak ve günlük olarak listeyi güncellemek için kendi ya da eşinin zamanından çalarak emek veriyor.O yüzden hak etmeyen kişiler için ekstra performans sergilmek istemiyoruz.Eğer dersen ki 'ben de bundan sonra sizlerleyim.Sadece adımı yazdırııp kaçmayacağım...' neden eklemeyelim ama pat diye aklına gelen bir fikirse ve yarın unutacaksan hiç yorma bizi de.
Karar senin.
dilemma küsme lütfen yaaaaaaa!!!İnan üzülürüm böyle düşünürsen bir süür şey üst üste geldi dönemedim topiğe;sonradan yazdıklarını okuyunca ben de çok üzüldüm inan.
kıyamam sana dün gece benim test olayımortalıgı karıştırdı yaa kusura bakma nılur
bana bi yardımcı olun test yaptım yine silik pozitif ama kanamam var bugün olmam mümkün dildir bu kadar kısa sürede hiç hastalanmadım bennn
daha vardi senin zamanin ama bidaki ayin 4 üydü sanirim bana olan sanada oldu galiba ayin ortasinda leke geliyo offf ya nedir sebebi ya((((
belkide bebek rahme yerlesiyo diye kilcal damarlardan kan geliyodur
yokya alamnyadada öyle turk erkekleri alman rus bulgar kizlarla evleniyolar hemde hic turk erkegi demessin muma dönuyolar bi farklari yok onlarin b.... boncuklu oluyo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi cok sevindim senin adina ameliyata gerek kalmadan kuculmesi cok iyi hadi hayirlisi ins bu ay mutlu haberi alirsin :)
ins su da hamiledir guzel haberi alip bulutlarin ustune cikar ins :)