• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar fatoşun kanaması da oldu enazından bi doktor bakar kan testi olmasada

canım yumurtan çatladıysa ondan olabilir[/QUOTE .!.:
yumurta çatlayınca oluyor mu öyle? ama benim 2 mart gibi çatlayacak daha erken. ama işin ilginç yanı bugün müthiş gazım vardı ki bu bende yumurtlama belirtisidir kafamçokkarıştı oooooofffff aklım karıştı valla eyvahedigeldismile

merhaba kızlar benımde hamılelıkle ılgılı sorularım var bugun 31. gunum kanamam gelemdı hala testte yaptım bugun cıkmadı nekadr beklemelıyım yaa ne olur bı akıl verın

yumurta çatlayınca oluyor mu öyle? ama benim 2 mart gibi çatlayacak daha erken. ama işin ilginç yanı bugün müthiş gazım vardı ki bu bende yumurtlama belirtisidir kafamçokkarıştı oooooofffff aklım karıştı valla eyvahedigeldismile

canım bazılarında olabiliyor çatlayınca öyle leke gelebiliyor ben de pek bilemiyorum ama okumuştum :)

Bu arada senden de güzel haberi alırız inşallah.Tabi ki hayırlısıyla:smiley-cool:

işallah canım sanmıyorum ama bakalım kaydirigubbakcemile3

evet canım bu konuda haklısınn.inşallah hayılı haberlerle döner.yarın sabah bakarım mutlu haber almak içinn..hadi cıkıyorum şimcikkk başş başşş kızlarrrr:1hug:

evet canımcım işallah :Saruboceq:

iyi geceler tatlı rüyalar şekerimmopuyorumnanaktan

Back
X