• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım ben de okumuştum ama hiç sanmam olsaydı mutlaka çıkardı sonuçta 3 gün gecikti..hiçbir şey de hissetmiyorum;yani yok biliyorum..boşuna düzenimi bozdum kafaya takmaktan :( neyse hayırlısı olsun işallah gelir reglim bir an önce..çok sağol canım ilgin için..

Rıca ederım canım benım,hepımız aynı seylerı yasıyoruz netıcede..Gercı ben daha ılk defa yasadım ama sunu cok ıyı anladım kı psıkolojık olarak her belırtıyı hamişlğe yoruyormusum belkıde ılk defa oldugu ıcın :(
Ama sımdı cok rahatım 3 gun oldu reglım bıtelı,bu sefer yumurtlama haftamı ayarlayacagım :)))

kızlar test yaptım maalesef negatif çıktı!! adette olmadım hala ama silik falan hiçbir şey çıkmadı bildiğiniz tek çizgi...biliyordum zaten hiç şaşırmadım !!

beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim hepinize..

canım belkide hamilesindir ... benimde günüme 4 gün var nezaman yapmalıyım testi bilmiyorum herşeyin hayırlısı cnm

Rıca ederım canım benım,hepımız aynı seylerı yasıyoruz netıcede..Gercı ben daha ılk defa yasadım ama sunu cok ıyı anladım kı psıkolojık olarak her belırtıyı hamişlğe yoruyormusum belkıde ılk defa oldugu ıcın :(
Ama sımdı cok rahatım 3 gun oldu reglım bıtelı,bu sefer yumurtlama haftamı ayarlayacagım :)))

bence de canım yumurtlama haftanı hesapla ama sakın stres yapıpta kafana takma sonrası çok kötü oluyor çünkü..hepsi psikolojik dediğin gibi,akışına bırakmak lazım..hepimiz için hayırlısı olsun..öptümm iyi geceler a.s.

canım belkide hamilesindir ... benimde günüme 4 gün var nezaman yapmalıyım testi bilmiyorum herşeyin hayırlısı cnm

sanmam.. bence adetin gecmesini bekle eğer gecikirse direk kan testi yaptır canım böyle arada kalmak çok kötü bir durum..işallah bebeğin seninledir..

sanmam.. bence adetin gecmesini bekle eğer gecikirse direk kan testi yaptır canım böyle arada kalmak çok kötü bir durum..işallah bebeğin seninledir..

canım yapmıssın testı hayırlısı olsun ama daha adet gelmemııskı..sankı bu ay stres yapmadın gıbıydı ama yıne mı gecıktırdın acaba...ama olsun yaaa calısırık yıne dımı gulum..

canım benim bu aya rahat başlamıştım ama son zamanlarda acayip stres yaptım belirti aradım durdum sürekli :((

rüyalarıma bile girmişti yani o derece :(( düzenimi de bozdum gecikti işte şimdi gelsin diye bekle dur :(

Son düzenleme:
canım benim bu aya rahat başlamıştım ama son zamanlarda acayip stres yaptım belirti aradım durdum sürekli :((

rüyalarıma bile girmişti yani o derece :(( düzenimi de bozdum gecikti işte şimdi gelsin diye bekle dur :(

hep aynı canım yaaa adet bıter ınsan bıraz rahatlamıs olur..sonra yumurtlama calıs calıs ama daha rahat olur ınsan takııı adet zamanı yaklasana dek..o zaman stres baslıyo..kım ne derse desın.sonrada gelecek adet sasırıyo yaaa.su an ben de rahat donemdeyım ama adette ıkı gun kala stres taban yaoıyo valla..helekıde bıraz gecıkınce..allah kolaylık versın canım..umıtlendırmek ıstemıyorum senı..gelecekse hemencık gelsın yola devam dımı...tabı gelmezsede buyuk bır surprız olsun...temennım bu ama hayırlısı neyse o olsun canım yaaa.rabbım ne zaman nasıp edecek kım bılebılır..

Sağlık olsun canım.Adetin gecikmesin daha fazla önemli olan sensin

hep aynı canım yaaa adet bıter ınsan bıraz rahatlamıs olur..sonra yumurtlama calıs calıs ama daha rahat olur ınsan takııı adet zamanı yaklasana dek..o zaman stres baslıyo..kım ne derse desın.sonrada gelecek adet sasırıyo yaaa.su an ben de rahat donemdeyım ama adette ıkı gun kala stres taban yaoıyo valla..helekıde bıraz gecıkınce..allah kolaylık versın canım..umıtlendırmek ıstemıyorum senı..gelecekse hemencık gelsın yola devam dımı...tabı gelmezsede buyuk bır surprız olsun...temennım bu ama hayırlısı neyse o olsun canım yaaa.rabbım ne zaman nasıp edecek kım bılebılır..

Sağlık olsun canım.Adetin gecikmesin daha fazla önemli olan sensin

kızlar çok teşekkür ederim dediğiniz gibi hayırlısı olsun elbet onun da bir zamanı vardır bize düşen de beklemek...öptüm sizi iyi geceler :1hug:

Selam canım.Benim bugün 17.gün bitiyor. Bugün de yaptık bişeyler.:kedi:
Doktora gitmiştim dört gün önce gün aşırı çalışın dedi.Yumurtlama günlerimmiş. Ara verirrim artık heralde.
Senden naber devam mı?

valla bende sozde yumurtlama testı aldım her ay 13.ncu gun yumurtlarken karıstı ortalık.sanırım 17 yada 18 gun yumurtladım..sancıdan anldım test hafıf cızgı vedı..ama ben bu ay gercekten cok calısıyorum..ama bebıs ıcın degıl ıstedıgım ıcın..valla sabah aksam gun arası calısma ıstegım var bana bıseyler oldu ama vıagra ıcmıs gıbıyımbilmiyorumkismile

valla bende sozde yumurtlama testı aldım her ay 13.ncu gun yumurtlarken karıstı ortalık.sanırım 17 yada 18 gun yumurtladım..sancıdan anldım test hafıf cızgı vedı..ama ben bu ay gercekten cok calısıyorum..ama bebıs ıcın degıl ıstedıgım ıcın..valla sabah aksam gun arası calısma ıstegım var bana bıseyler oldu ama vıagra ıcmıs gıbıyımbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3
Valla mı kız? Libidon bugünlerde yüksek demek kikaydirigubbakcemile3
Bu şekilde çalışman güzel ama.Kendini kasmadan,isteyerek falan.Süper:lepi:
İnşallah canım bu ay bunun mükafatını alırsın

kaydirigubbakcemile3
Valla mı kız? Libidon bugünlerde yüksek demek kikaydirigubbakcemile3
Bu şekilde çalışman güzel ama.Kendini kasmadan,isteyerek falan.Süper:lepi:
İnşallah canım bu ay bunun mükafatını alırsın

bakalım canım ya dıyorum ya bebıs ıcın degıl olursa olur amaaaannnn dıyorum..stres yapa yapa adet gecıkıyo baska bısey olmuyo..ben her zaman calısmaya hazırım nasılsa..bu ay adet tarıhımı bıle tam olarak bılemıyorum hesaplar karısınca...

takmayalım yaaa bosu bosuna uzuluyoruz nasılsa zananı gelınce olacak....:lepi:

bakalım canım ya dıyorum ya bebıs ıcın degıl olursa olur amaaaannnn dıyorum..stres yapa yapa adet gecıkıyo baska bısey olmuyo..ben her zaman calısmaya hazırım nasılsa..bu ay adet tarıhımı bıle tam olarak bılemıyorum hesaplar karısınca...

takmayalım yaaa bosu bosuna uzuluyoruz nasılsa zananı gelınce olacak....:lepi:

Kesinlikle öyle.Zamanı var ama biz bilmiyoruz,olunca şimdi zamanıymış diyecez sanırım:1closedeyes:
Senin bir çocuğun var biliyorum.Kaç yaşında çiçeğim?

Back
X