• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Maşallah Allah bağışlasın. İkinci çocuk için,ideal yaş bence.Yani abi olmak için,yeni bir kardeş için
Ben de bir olsa 2 ,3 yıla ikinciyi yapacam.yapacam da ilki bir olsa:oklava:

ınsallah canım tatmanızı cok ısterım bu duyguyu..allah tez zanda kucagınıza almayı nasıp etsın öncelıkle gobusunuze tabııkı...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:
suozdek...............26 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:
captaninkarisi............28 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22......................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
?
Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Su'cum!Testi yapmışsın negatif çıkmış ; ama sonuçta regli düzenli olan birisin sen;yine de kırmıız kartı yiyene kadar umut vardır diye düşünüyorum.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun;üzülme sakın kırmızılar gelirse de...
mafoldumben

kızlar test yaptım maalesef negatif çıktı!! adette olmadım hala ama silik falan hiçbir şey çıkmadı bildiğiniz tek çizgi...biliyordum zaten hiç şaşırmadım !!

beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim hepinize..

hayırlısı olsun su'cum kaç gün gecikti adeti yada neden gecikti acaba ?

bebiş yoksa kırmızılarda gelir inşallah canım :1hug:

Su'cum!Testi yapmışsın negatif çıkmış ; ama sonuçta regli düzenli olan birisin sen;yine de kırmıız kartı yiyene kadar umut vardır diye düşünüyorum.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun;üzülme sakın kırmızılar gelirse de...
mafoldumben

günaydın canım evet maalesef negatif çıktı ama hala gelen birşey yok artık korkmaya başladım gelsin diye bekliyorum..bu akşama kadar da beklicem eğer gelmezse akşam kan testi yaptırcam sonra da doktor yolu görünüyor bana :gitme:

slm kızlar

dunde tetst yaptım negatıf cıktı
adetımden hala ses yok

selam aynı bende öyleyim biliyormusun bugün 4. günüm gecikmede..test negatif ve kasık ağrım falan da yok öyle bekliyorum Allah yardımcımız olsun ikimizinde bilmiyorumkismile

hayırlısı olsun su'cum kaç gün gecikti adeti yada neden gecikti acaba ?

bebiş yoksa kırmızılarda gelir inşallah canım :1hug:

canımcım bugün 4. gün düzenimi mahvettim :(( yani şubat ayında regl olmamış oluyorum ne kötü en son ocakta olmuştum:(( hiç bu kadar atlamazdı kesin bi sorun var :gitme:

selam aynı bende öyleyim biliyormusun bugün 4. günüm gecikmede..test negatif ve kasık ağrım falan da yok öyle bekliyorum Allah yardımcımız olsun ikimizinde bilmiyorumkismile

of benım oncedende yanı ıkı ay oncesınde de bole gecıkmem olmustu fakat agrılarım varıd bunda hıc bır belırtı yok hıcccccccccccc

akıntım vardı oda gectı kumkuru

ne sırtım argıro ne karnım anlamadım kı sadece wc cıkmayınca asırı sıkıstırıo benı

kan testı ıcınde beklıyecem bıraz belkı bugun yarın gelır :hulya:

su kan testi yaptırsana benim de idrarda çıkmamıştı ilk başta

canım bugün yaptırcam senin ne zaman çıkmıştı idrarda?

of benım oncedende yanı ıkı ay oncesınde de bole gecıkmem olmustu fakat agrılarım varıd bunda hıc bır belırtı yok hıcccccccccccc
akıntım vardı oda gectı kumkuru

ne sırtım argıro ne karnım anlamadım kı sadece wc cıkmayınca asırı sıkıstırıo benı

kan testı ıcınde beklıyecem bıraz belkı bugun yarın gelır :hulya:

aynen bende de göğüs sızısı dışında hiçbir şey yok şimdi regl olamamanın ne kötü birşey olduğunu daha iyi anladım :( herşeyin başı önce sağlık....

canım nasılsın gelen gıden yokmus daha

hiç iyi değilim canım :(( acaba kist falan mı var çok korkmaya başladım reglin tek bi belirtisi bile yok gelcek gibi de görünmüyor ama kendim yaptım iyi oldu bana alsanaalsanasmile

ay_she+, ELSON+, kontes26+, naneseker+, suozdek+, zehsel
Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan

canım bugün yaptırcam senin ne zaman çıkmıştı idrarda?

aynen bende de göğüs sızısı dışında hiçbir şey yok şimdi regl olamamanın ne kötü birşey olduğunu daha iyi anladım :( herşeyin başı önce sağlık....

hakkımızda hayırlısı artık arkadasım dun cok strslıyımdım test yaparken hayırlısı hayırlısı dedım

cıkmıyorsada hayırlısı buymus dıyoruz

beklemekden baska caremız yok stresnden gelmıyodur kesıneyvahedigeldismile

hiç iyi değilim canım :(( acaba kist falan mı var çok korkmaya başladım reglin tek bi belirtisi bile yok gelcek gibi de görünmüyor ama kendim yaptım iyi oldu bana alsanaalsanasmile

canım benım hemen kötü düşünme ama kan testı yaptır yoksa hemen doktora gıt beklemeden tamam mı canım:teselli:

Back
X