• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canımcım bugün 4. gün düzenimi mahvettim :(( yani şubat ayında regl olmamış oluyorum ne kötü en son ocakta olmuştum:(( hiç bu kadar atlamazdı kesin bi sorun var :gitme:

sucum hemen kötü düşünme biliyosun benımde ılk başta cıkmamıştı hem belkide üşütttn
fln ondan gecikti güzeld üşün lütfen :)

günaydın kızlarrrrrr

günaydın zehselcim :)

ay_she+, ELSON+, kontes26+, naneseker+, suozdek+, zehsel
Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan

günaydın şeker :)

günaydın fıstıklar nasılsınız

günaydın kontescim :)

günaydın herkeseee

Günaydın ablacım :)

Teeeyzeleri bakııın biz 12 haftalık bi de 2 günlük olduk yaa :CüvCüv: maşallah bize :) :nazar:

günaydın ipekcim

günaydın canım.bi değişklik var.benim doktorum emekli olmuş devletten sakarya hastanesinde başlamış çalışmaya.ben de doğumu orda yapıcam inşallah.tahmini tutar olarak da 400-450 demiş eşime ben test yaptırıken.ama içinde hastane masrafları vs var mı tam bilemiyorum.

hımm anladım canım evet belli olmuyor doğru..neyse bugün öğreniriz artık herşeyi :gitme:

çok sağol canım :1hug:

canım evet bi doktora git kan testi yaptır adetim 4 gün geçti de bi sorunun varsa bile

bakılır ama inşallahbi sorun yoktur da bebiş vardır...Hayırlısı inşallah :)

herkese günaydın...!!!
karasucum çok geçmiş olsun...operasyonun iyi geçmesine çok sevindim ya opuyorumnanaktan artık önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız..kendine dikkat et..iyice dinlen canım..
su'cum test yapmıssın negatif çıkmış...çok üzüldüm duyunca :sinifsinif: ama fatoşun bi sözü vardı gelmeyen adetten umut kesilmez diye...bide kan testi yaptır canım emin olmak için onda da negatif çıkarsa o zaman doktora gitmelisinki problem neyse çözülsün dimi... inşallah hiçbir sorun yoktur sadece stresten gecikmişti ya da inşallah bebişin seninledir :Saruboceq:

fatoşum seninde geçen gece kanaman olmuş doktora gitmişsin negatif çıkmış sabırsızlıkla geçmişi okurken hayırlı haberini okurum inş diyordum ama olsun hayırlısı böyleymiş sen şu ameliyatını ol ondan sonra gelsin bebişler :lepi:

sucum hemen kötü düşünme biliyosun benımde ılk başta cıkmamıştı hem belkide üşütttn

günaydın zehselcim :)

günaydın şeker :)

günaydın kontescim :)

Günaydın ablacım :)

Teeeyzeleri bakııın biz 12 haftalık bi de 2 günlük olduk yaa :CüvCüv: maşallah bize :) :nazar:

günaydın canım.maşallah size.benim moralim çok bozuk bu hafta gözlerim ağlamaktan acıyor.eşim cumaya kadar şehir dışında eğitime gidiyor bugün.ya hic böyle olmamıştım kendimi o kadar kötü hissettim ki bi de hafta sonu çok küçük tartıştık aslında huysuzluğum yalnız kalışımdan galiba,o da tüm pazar ders çalıştı ben temizlik falan yaptım.doğru düzgün oturamadık bile yani.oynaşamadık bile ayşe.ay kendimi çok kötü hissediyorum yardım edin bana.

günaydın canım.bi değişklik var.benim doktorum emekli olmuş devletten sakarya hastanesinde başlamış çalışmaya.ben de doğumu orda yapıcam inşallah.tahmini tutar olarak da 400-450 demiş eşime ben test yaptırıken.ama içinde hastane masrafları vs var mı tam bilemiyorum.

ay süper ipek bence...hastane masrafıda olsun 1000 olsun bence yine iyi,hayırlısı olsun inşallah...

su sen hala adet olmamamışın test yaptınmı tatlımmm

yaptım canım negatif bilmiyorumkismile

bilmiyorumki canım herşey olabilir bakalım hayırlısı,çok sağol :1hug:

maşallah canımm Allah nazarlardan korusun :nazar: opuyorumnanaktan

Canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim, beni merak etmişsiniz, geçmişi okudum çok duygulandım valla :kedi: Hepinize tek tek teşekkür etmek isterdim ama malum okulun dandik neti buna izin vermiyo :kızgın:
Kontes adındaki yeni kullanıcımız anlatmamı istemiş anlatayım bari laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Rahim filminde çok ama çok canım acıdı, hatta ağladım, çünkü biliyosunuz anesstesi istememiştim çok pahalı oluyo diye, ama benim okadar canımın acımasının nedeni tüplerimden birinde tıkanıklık olmasıymış, ama basınçla ilaç verince o da açılmış çok şükür :Saruboceq: ama neticede ne kadar acırsa acısın iki dakikalık bişey yani, geçiyo gidiyo, işlem bittiğinde unutup gidiyosun işte yerimseniben
Yakmaya gelince, yakma işleminden 15 dak. önce kalçadan ağrı kesici bi iğne vurdular, o yüzden hiç acımadı, hatta iğne yakmadan daha çok acıttı diyebilirim, ağrı kesici iğneleri bilirsiniz, acayip yakıyo bilmiyorumkismile
İşte böyle, geçti gitti çok şükür bayanssulusmile şimdi arada bir kasık sancılarım oluyo ama dayanılmicak gibi değil, 1 ay sabredicez artık boshayallersmile
Bu arada benim prolaktin yine 42 ye fırlamış, iki kutu dostinex verdi, bir ay boyunca onu da içecem, Nisan'a bomba gibi giricem inş. zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Son düzenleme:
kızlar benden dün kan geldi doktora gitmedim acilde bulamam diye
ama arkası yok bişe olurmu acaba

canım progestan kullanıyor muydun sen ? bi görün ne olacağı belli olmaz
canım doktor belki en başta progestana ihtiyaç duymadı ama kanaman oldugunu
duyunca verecektir hemen...önlemi alınmalı canım ihmal etme
bebeiş büyüdü bulantılarda başladı dimi aahh ahhh

ben bi de gribim şu an neler çekiyorum bi bilsenn :gitme:

günaydın canım.maşallah size.benim moralim çok bozuk bu hafta gözlerim ağlamaktan acıyor.eşim cumaya kadar şehir dışında eğitime gidiyor bugün.ya hic böyle olmamıştım kendimi o kadar kötü hissettim ki bi de hafta sonu çok küçük tartıştık aslında huysuzluğum yalnız kalışımdan galiba,o da tüm pazar ders çalıştı ben temizlik falan yaptım.doğru düzgün oturamadık bile yani.oynaşamadık bile ayşe.ay kendimi çok kötü hissediyorum yardım edin bana.

ay ipeğim üzme kendini hemen gelecekmiş bak.. hassassın ya ondan böyle olmuş benim eşimde nisandan mayısa kadar yok:1no2:

kızlar ben toplantıya giriyorum gelince görüşürüz

Canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim, beni merak etmişsiniz, geçmişi okudum çok duygulandım valla :kedi: Hepinize tek tek teşekkür etmek isterdim ama malum okulun dandik neti buna izin vermiyo :kızgın:
Kontes adındaki yeni kullanıcımız anlatmamı istemiş anlatayım bari lülülülülülü lülülülülülü
Rahim filminde çok ama çok canım acıdı, hatta ağladım, çünkü biliyosunuz anesstesi istememiştim çok pahalı oluyo diye, ama benim okadar canımın acımasının nedeni tüplerimden birinde tıkanıklık olmasıymış, ama basınçla ilaç verince o da açılmış çok şükür :Saruboceq: ama neticede ne kadar acırsa acısın iki dakikalık bişey yani, geçiyo gidiyo, işlem bittiğinde unutup gidiyosun işte yerimseniben
Yakmaya gelince, yakma işleminden 15 dak. önce kalçadan ağrı kesici bi iğne vurdular, o yüzden hiç acımadı, hatta iğne yakmadan daha çok acıttı diyebilirim, ağrı kesici iğneleri bilirsiniz, acayip yakıyo bilmiyorumkismile
İşte böyle, geçti gitti çok şükür bayanssulusmile şimdi arada bir kasık sancılarım oluyo ama dayanılmicak gibi değil, 1 ay sabredicez artık boshayallersmile
Bu arada benim prolaktin yine 42 ye fırlamış, iki kutu dostinex verdi, bir ay boyunca onu da içecem, Nisan'a bomba gibi giricem inş. zemuszemus zemuszemus zemuszemus

haberler süper karasu.acımamış olması da çok güzel.çalışmaya ne zaman müsade ediyorlar?

canım evet bi doktora git kan testi yaptır adetim 4 gün geçti de bi sorunun varsa bile

bakılır ama inşallahbi sorun yoktur da bebiş vardır...Hayırlısı inşallah :)

evet canımcım ben de öyle yapıcam işallah yoktur kötü birşey çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

herkese günaydın...!!!
su'cum test yapmıssın negatif çıkmış...çok üzüldüm duyunca :sinifsinif: ama fatoşun bi sözü vardı gelmeyen adetten umut kesilmez diye...bide kan testi yaptır canım emin olmak için onda da negatif çıkarsa o zaman doktora gitmelisinki problem neyse çözülsün dimi... inşallah hiçbir sorun yoktur sadece stresten gecikmişti ya da inşallah bebişin seninledir :Saruboceq:

ayy canım benim evet bugün kısmetse yaptırıcam işallah sadece stresten gecikmiştir :Saruboceq: hemen gidicem doktora zaten sonra da ..çok sağol canım benimopuyorumnanaktan

haberler süper karasu.acımamış olması da çok güzel.çalışmaya ne zaman müsade ediyorlar?

Bu ay malesef yasak canımcım bilmiyorumkismile bidahaki adetin 3. günü gidicem, eğer doku tamamen kendini yenilemiş olursa bidahaki aya çalışmalara başlicaz inş. :Saruboceq:

Back
X