• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Listeyi görebilir miyim yaaaa....bir bakayım ne olmuş ne bitmişşş
Suuuuuuuu senin adetin gecikmiş galiba eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

gerçekten bu kadar basit mi?ben neden bu kadar duygusallaştım o zaman.evliliğim çatırdıyor mu diye düşünüyordum ben demafoldumben

Canım senin duygusallaşman tamamen hormonlarınla alakalı, böyle düşünmen de çok normal, hem bi de şöyle düşün, sen diyosun ya artık canım istemiyo, eskisi gibi zevk almıyorum diye, bazı durumlarda aynı şey erkekler için de geçerli olabiliyo, belki gerçekten de sabah duş almak istemedi, en azından dürüst davranmış sana, bence kocişine kızma, ve de şunu asla unutma, fiziksel olarak ne kadar değişmiş veya çirkinleşmiş olursan ol, sen oun gözünde eskisinden bin kat daha değerlisin, çünkü içinde onun bi parçasını taşıyosun, aksini düşünme bile yerimseniben
Eminim döndüğünde seni ne kadar özlediğini sen de göreceksin :1hug:

canımsınnn opuyorumnanaktan

hadi bakalım çok çalış bu ay güzel haberlerini alalım işallah canımcım kaydirigubbakcemile4

inşallah canım... nedense ben senden bu ay çok ümitliyim canım ya heran hayırlı haberlerle gelicekmişsin gibi geliyor ay inşallah da öyledir... :Saruboceq: :1hug:

saol canım.zaten sizinle konuşmak için bugün sabırsızlandım.çok ihtiyacım vardı.:kahve:

Merhaba kızlar!!!!

merhaba idilcim hoşgeldin... :1hug:

gerçekten bu kadar basit mi?ben neden bu kadar duygusallaştım o zaman.evliliğim çatırdıyor mu diye düşünüyordum ben demafoldumben

kız sen neler düşünmüşsün öle canım ya...böyle şeyleri düşünüp iyice psikolojini bozucaksın canım ya...rahat ol eminimki eşin böyle düşünmüyordur sen kendi kendine kuruntu yapıyosun :olmaz:

karasucum sanada yazdım sanırım okumadın...çok geçmiş olsun canım benim operasyonun iyi geçtiğine o kadar sevindimki sen yokken acayip meraklanmıştım aklım hep sendeydi...şimdi rahatladım valla...artık nisan ayına bomba gibi bekliyoruz seni...artık tünellimi olur tünelsizmi bilemicem kaydirigubbakcemile3

Aaaa ne zaman yaptınnn ?? çok şey kaçırmışım ben yaaaa
kan testi yaptırıcan mı niye adet olmadın pekii....kötü bişey yoktur umarım !:1hug:

işallah canım sağol :1hug:dün yaptım canım ama negatifti kan testi bugün yaptırcam bakalımeyvahedigeldismile

inşallah canım... nedense ben senden bu ay çok ümitliyim canım ya heran hayırlı haberlerle gelicekmişsin gibi geliyor ay inşallah da öyledir... :Saruboceq: :1hug:

ay kızz ağzından bal damlıyor kaydirigubbakcemile3 işallah canımcım pek ümidim yok ama bakalım hayırlısı a.s.:1hug:

Canım senin duygusallaşman tamamen hormonlarınla alakalı, böyle düşünmen de çok normal, hem bi de şöyle düşün, sen diyosun ya artık canım istemiyo, eskisi gibi zevk almıyorum diye, bazı durumlarda aynı şey erkekler için de geçerli olabiliyo, belki gerçekten de sabah duş almak istemedi, en azından dürüst davranmış sana, bence kocişine kızma, ve de şunu asla unutma, fiziksel olarak ne kadar değişmiş veya çirkinleşmiş olursan ol, sen oun gözünde eskisinden bin kat daha değerlisin, çünkü içinde onun bi parçasını taşıyosun, aksini düşünme bile yerimseniben
Eminim döndüğünde seni ne kadar özlediğini sen de göreceksin :1hug:

inşallah dediğin gibidir karasu.herşeye ağlıyorum son zamanlarda.sen de hamile olunca hak vereceksin bana.mükemmel bişey yaşasan da çocuğa zararlı olacak diye hiç bişey yapamıyosun.saçlarımın boyası yarıya indi neredeyse.yani ben önceden 34-36 beden giyerdim,o yüzden şimdi balina gibi bi vucut bana itici geliyosa ona da öyle geliyordur diyorum.ii de ben ilk çakmağı çakmadım ki neden bana banyoyu gözüm yemiyo diyo.bi de var ya bu kadar basit bir soruyu eşime soramıyorum sizinle paylaşıyorum,halbuki evliyiz biz hiç bir konuda çekinmiyorum da şunu soramıyorum.işte benim derdim acaba beni artık güzel bulmuyor mu?2 haftalık boşluk bi erkek için normal mi?şimdiye kadar sadece 1 kere 2 hafta olmadı o da misarfir vardı evde.iyi ki varsınız valla kızlar.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
suozdek...............26 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi........28 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
?
Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

hoşbulduk şekerim nasılsın :)

SAOL TATLIM İYİYİM SEN NASILSIN BAKALIM sositososito

işallah canım sağol :1hug:dün yaptım canım ama negatifti kan testi bugün yaptırcam bakalımeyvahedigeldismile

ay kızz ağzından bal damlıyor kaydirigubbakcemile3 işallah canımcım pek ümidim yok ama bakalım hayırlısı a.s.:1hug:

bugünmü yaptırcan kan testi bak çok heyecanlandım ayyy hadi hayırlı haberlerle gel bize... :Saruboceq: ne zaman vericeksin kanı? hemen ver de rahatlayalım bizde eyvahedigeldismile

Özledim kıss valla boshayallersmile sizsiz günler geçmiyo valla :1hug: :1hug: :1hug:

bizde seni özledik valla topikimizin neşesi Şeniz

evet canım yaptırcam bakalım hayırlısı :1hug:

hadi inş canım güzel haberler verirsin bugün bize karasuyla sana sözüm var oynıycam valla:dance:

canım şimdi okudum yazdıklarını bence sen boşa üzülmüşün ortada bişe yokki sadece senin duygusallığın var biz istemediğimiz zaman nasıl küsüyolar eşlerimiz biz kızıyoruz küstükleri için şimdi onlar istemediğindede biz aynı şeyi yapıyoruz istenmemey
i onlar kabul ediyorda biz neden kabul etmyoruz aynı şeyler çoğumuzun başına geliyodur sen sıkma canını

evet ama test yaptım negatif :))

tatlım üzülmek yok hemen stres yapmaaa

Sağol nanem çok iyiyim ben......gerçi grip oldum yaaaa offff burnum akıyor sürekli....müşteriler benden kaçıyo valla.

bizde seni özledik valla topikimizin neşesi Şeniz

hadi inş canım güzel haberler verirsin bugün bize karasuyla sana sözüm var oynıycam valla:dance:

canım şimdi okudum yazdıklarını bence sen boşa üzülmüşün ortada bişe yokki sadece senin duygusallığın var biz istemediğimiz zaman nasıl küsüyolar eşlerimiz biz kızıyoruz küstükleri için şimdi onlar istemediğindede biz aynı şeyi yapıyoruz istenmemey
i onlar kabul ediyorda biz neden kabul etmyoruz aynı şeyler çoğumuzun başına geliyodur sen sıkma canını

tatlım üzülmek yok hemen stres yapmaaa
ama normalde ilk hareketi asla ben yapmadım hamilelikten sonra.hep o yaptı ve istememem rağmen asla belli etmedim ben.sorun bu.
hiç 15 gün es geçmedik biz.acaba eşim beni çekici bulmuyo mu artık diyorum.

ipek,

geçenlerde benim de başıma geldi aynı olay....ben istedim eşim yok dedi...çok kızdım tabii haliyle...''beni sevmiyor'' ''beni arzulamıyor'' triplerine girdim....ama sonra düşündüm?? ben de bazen hiç istemedim ''başım ağrıyor'', ''uykum geldi''' gibi yalanlar uydurdum...eşim bana kızmadı mı? kızdı tabii.....sonra unutuldu, eşim üstelemedi yani.......
ama biz kadınlar reddedilmeyi kabul edemiyoruz galiba! biz yapınca iyi, onlar yapınca ''sevmiyor beni'' oluyo! kafana takma şekerim...herşey düzelir...

Back
X