kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıs bak dünkü vukuatımızı hatırlattın bana kaydirigubbakcemile3 dün kociş akşama kadar peşimde dolanıp durdu, ne bahane bulduysam bi cevabı var ama çok komikti kaydirigubbakcemile3
Mutfakta kurabiye yuvarlıyorum, gelmiş arkadan yanaşıyo, diyorum aşkım rahat bırak, kurabiye yuvarlıyorum görüyosun, aynen şu ifadeleri kullandı gözlerini döndüre döndüre : "aaaağğğğğ oooooooğğğğğğğğ daha önce hiç kurabiye yuvarlayan bi kadınla sevişmemiştim" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Akşam acunu izliyoz, her zamanki huyu ille benim yumoşlarla oynaşacak, elini çekmedi bitürlü, ben de kızdım, aşkım zaten prolaktinim yükseldi yine şiştiler görmüyomusun, acıyolar ama yapma yeter dedim, bu seferde cevap aynen şu, "Benim de testesteronum arttı ama, sen benim şişen yerlerimi hiç görmüyosun ki..." kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tabi usulüyle indirdik şişen yerlerini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3