• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy evet ultrasonda gördüm geçen cuma kanamam oldu da gittim ya doktor her açıdan
baktı gösterdi ayak parmaklarını bile saydık tabii durdugunda çünkü çok hareketli
bakalım cinsiyetine dedi baktık ama çok küçük göremiyorum zaten yeni gelişiyor daha
dedi sonrasına kaldı inşallah eller ayaklar hiç rahat durmuyo ama görmen lazımdı
kocaman olmuş :) kese etrafında hiçbişey kalmamış tertemiz kanama nedne oluyo
o zaman dedim yani ultrasonda bi sebep gözükmüyo alttan baktıgımızdada devamlı bi
kanama yok pek önemli değil lekelenmeler korkma bu haftadan sonra düşmesi baya zor
düşcekse bile Allah korusun progetsan bunu engelleyemez dedi

kaydirigubbakcemile3 doğru bak sen yeter ki özleme diye kocişin boş bırakmayalım diyo
işte hatun milletinede yaranılmıyoki canım aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

günaydıın :)

çok mu şeker çikolata yiyosun ultrasondan önce.ben ilk zamanlar oynasın diye yerdim ultrasona girmeden 10 dk önce.maşallah kız önümüzdeki ay öğrenirsin artık cinsiyeti.
doğru kadın milletine yaranmak mümkün değil.çünkü aşırı ince düşüyoruz.halbuki erkekler biz ne kadar detaysak onlar o kadar yüzeysel.

kesinlikle canımm aynen öle...bence monotonlaşmamaya engel olacak ilişkiyi canlı tutacak olanlar da bizleriz...erkeklerin gerçekten çok hoşuna gidiyor ilişkiye farklı ve renkli şeyler katmamız...biz ilişkiyi canlandırınca onlarda bişeyler katmak için çabalıyor ben bunu yaşadım şahsen... yerimseniben

nasıl canlı tutmak lazım peki?herkesin bi sırrı vardır ya da yaratıcılığı aklinialirimsmile

kızlar butterfly bebeğini mi düşürmüş...çok üzüldüm...allah sabır versin...herşeyin hayırlısı demek bile zor bu durumda...

neee bebeinimi düşürmüş butterfly inanmıyorum yaaa Allah ım yardımcısı olsun ya kızlar nasıl olmuş yaa kanamasımı olmuş ya çok üzüldüm yaaaa :gitme::gitme::gitme:

günaydın kıslarr
günaydın :)

geçmiş olsun ben daha atamadım ya...cok kotu oluyo hamılelıkte herhalde salgın mı ne herkes grıp bu ara...
evet ya salgın sanırım ebn nası yakalandıgımı bile hatırlamıyorum yani :) cumartesi günü
çok iyiydim pazar günü bi kalktım boğaızm şişmiş başım çatlıyo falan
dün akşam içtim uıhlamur fln yattım bugun daha iyi gibiyim ama bilemiyorum

çok mu şeker çikolata yiyosun ultrasondan önce.ben ilk zamanlar oynasın diye yerdim ultrasona girmeden 10 dk önce.maşallah kız önümüzdeki ay öğrenirsin artık cinsiyeti.
doğru kadın milletine yaranmak mümkün değil.çünkü aşırı ince düşüyoruz.halbuki erkekler biz ne kadar detaysak onlar o kadar yüzeysel.

ultrasona girerken yicektim yiyim oynasın dedim ama o kadar açtım ki çikolata
yiyecek havada değildim zaten kanamam oldugu için hemen gittik hastaneye
diyorum aç karnına bile böyleyse tatlı yiyince napar bilemıyorum :)

doktor diyoki bişey söylemek o kadar zor ki mesela şöyle bakıyorum erkeğe benziyo şöyle
bakıyorum kıza benziyo ayırt edemıyorum diyo ay ne güldük yaa
15-20 dakıka uştrasonda baktı uzun uzun kolalrını bacaklarını saydık :) her acıdan resmini
verdi ilk defa bu kadar ayrıntılı bakıldı diyebilirim benim doktorum değildi nöbetteki
başka bi doktordu ama çok iyi davrandı :)

tsk ederim canım benim iyiyim sen nasılsın bebişimiz nasıl bakalım? opuyorumnanaktan

ıyıyım canım bende bebişte ıyı sanırım daha görmedım persembe aksamı ınsallah görmeye gıdıcem bebişimi bakalım hafıf hafıf bulantılar basladı ama hayırlısı artık

sagol tatlım ama çok üzüldüm şimya yaa butter eee:gitme:

ewet canım ya bizde sabah öğrendik güne kötü haberlerle başladık anlayacagın...Allah çok sabır versin...Allah bi şekilde sabrını veriyor...Allah tekrar yaşatmasın inşallah :Saruboceq:

üzülme canım ya kendine çok dikkat edersen Allahın izniyle düşük tehlikesini de atlatırsın inşallah canım...sen Allahtan duanı eksik etme ve sağlıklı besinler tüket.... bebegin tutunması için gerekli besinleri yada ilaçları aldıktan sonra hiçbişey olmaz merak etme ve lütfen üzülme canım senin her hareketin bebegi etkiliyor unutma bunu ve çok güçlü ol...bebeginin düşmesine izin verme!!!

kontescim oldumu şimdi ama üzülme hatırlatırım 5. haftada kanamam oldu benim ama
nasıl bi kanama biliyomusun eşimin bile hala aklına geldikçe yüzü bembeyaz oluyo
takside hastaneye giderken bebeğim öldüü öldü diye ağlaya ağlaya gittim nooldu
bak Allah ıma binlerce şükür 12. haftaya kadar geldik :) ben de 5. haftada kanama
şikayetiyle gidince verildi progestan ve düşük tehlikem bu haftaya kadar devam etti
üzülme progestan vermiştir mutlaka kullan onu aksatma herşey yolunda gider canım
ama yadsınamaz bi gerçekki bu süreç çok zor bi süreç biz sabredip önlemimizi alarak
devam etmeliyiz yola
benim ilk bebişimde ne kanamam vardı ne ağrım sızım nooldu 9. haftada kaybettim bunda ilk
hafadan beri düşük tehlikem var ama buraya kadar geldik ne olacağını bilemezsin
hakıımızda hayırlsıı canım
sende kucaklıycaksın bebeğini inşallah opuyorumnanaktan

sağolun kızlar
progestan kullanmaya başladım bende
hayırlısı başta herşeyin ama kalp atışını duyduktan sonra böyle deyince doktor bi tuhaf oldum ya. dün doktordan çıkınca eve bi gittim yine kanamam olmuş dedim heralde yürümemem lazım benim
midemde acayip zaten yemek felan yiyemiyorum ama o zaman seviniyorum çok garip ama en azından orda diyorum bebğim o olmasa midemde bulanmaz dimifisfisfis

kontes canım çok geçmıs olsun ne olur çok dıkkat et kendıne sakın iş yapma dınlenmeye çalış bu zamanlarımız çok tehlıkelı Allah yardımcımız olsun hepımızın

kontes canım çok geçmıs olsun ne olur çok dıkkat et kendıne sakın iş yapma dınlenmeye çalış bu zamanlarımız çok tehlıkelı Allah yardımcımız olsun hepımızın

sağol canım evet doğru söylüyorsun başlarım işine felan dedim bende zaten
sen nasılsın daha keseyi görmedin dimi ben kalp atışlarını gördüm duyulmuyomuydu acaba kafam karıştı sadece görüntüdemi pıt pıtlara bakacaz anlamadım haftaya gene gel daha ayrıntılı bakarız dedi
inş sende görürsün hemencecik canım
midende bulanmaya başlamış yiyip içmen nasıl ben tatlıyı ağzıma süremiyorum habire zeytn yiyorummmkaydirigubbakcemile3

ıyıyım canım bende bebişte ıyı sanırım daha görmedım persembe aksamı ınsallah görmeye gıdıcem bebişimi bakalım hafıf hafıf bulantılar basladı ama hayırlısı artık

az kaldı perşembeye... sağlıcakla görürsün bebişini inş... başta oluyomuş bulantılar bebiş için herşeye katlanılmazmı oyy hele bi dogsun... herşeyi unutursun... :1hug:

günaydın :)

evet ya salgın sanırım ebn nası yakalandıgımı bile hatırlamıyorum yani :) cumartesi günü
çok iyiydim pazar günü bi kalktım boğaızm şişmiş başım çatlıyo falan
dün akşam içtim uıhlamur fln yattım bugun daha iyi gibiyim ama bilemiyorum

ultrasona girerken yicektim yiyim oynasın dedim ama o kadar açtım ki çikolata
yiyecek havada değildim zaten kanamam oldugu için hemen gittik hastaneye
diyorum aç karnına bile böyleyse tatlı yiyince napar bilemıyorum :)

doktor diyoki bişey söylemek o kadar zor ki mesela şöyle bakıyorum erkeğe benziyo şöyle
bakıyorum kıza benziyo ayırt edemıyorum diyo ay ne güldük yaa
15-20 dakıka uştrasonda baktı uzun uzun kolalrını bacaklarını saydık :) her acıdan resmini
verdi ilk defa bu kadar ayrıntılı bakıldı diyebilirim benim doktorum değildi nöbetteki
başka bi doktordu ama çok iyi davrandı :)

sen çok izin verme eşinin kendini kaptırmasına cinsiyet için.biz 4 aylık gittiğimizde tam göstermedi ama doktor erkek yazdı soru işareti koydu tam göstermiyor ama erkek olabilir dedi kordonla karıştı galiba.bi sonraki gelişinizde bakalım dedi.5. ayda gittik çok barizdi dedi ki soru işaretini kaldıralım kız diyelim artık.halbuki benimki çoktan havaya girip erkek hayalleri kurmaya başlamıştı.annemler falan oyuncak almaya başlamışlar,o da heyecan yapmaya başladı artık doğsa falan diye.harika her anı harika gerçekten.Allah herkese yaşatsın:Saruboceq:

sağolun kızlar
hayırlısı başta herşeyin ama kalp atışını duyduktan sonra böyle deyince doktor bi tuhaf oldum ya. dün doktordan çıkınca eve bi gittim yine kanamam olmuş dedim heralde yürümemem lazım benim
midemde acayip zaten yemek felan yiyemiyorum ama o zaman seviniyorum çok garip ama en azından orda diyorum bebğim o olmasa midemde bulanmaz dimifisfisfis

evet canım Allah korusun bebeğine bişey olsa
hamilelik belirtilerin bıçak gibi kesilir....Bende bunun için midemin bulanmasına seviniyorm
bazen boshayallersmile
ne güzel kalbi atıyormuş maşallah sübhanallah :nazar:
yürümemezlik de yapma yoksa ilk yaptıgın ani harekette bişey olur vücudun harekete
alışık olsun ama tabii ki çok ta yorma kendini yürü ama yavaş tempoyla yürü ben mesela
bi yürürdüm var ya kimse yetişemezdi şimdi yavaş yavaş yürümeye dikkat ediyorum
kanaman veya kasıgında bıçak saplanması
gibi bi ağrı oldugu zaman ayağının altına bişey koy ve uzan ayağın hafif yukarda olsun
geçer inşallah canım :)

sağol canım evet doğru söylüyorsun başlarım işine felan dedim bende zaten
sen nasılsın daha keseyi görmedin dimi ben kalp atışlarını gördüm duyulmuyomuydu acaba kafam karıştı sadece görüntüdemi pıt pıtlara bakacaz anlamadım haftaya gene gel daha ayrıntılı bakarız dedi
inş sende görürsün hemencecik canım
midende bulanmaya başlamış yiyip içmen nasıl ben tatlıyı ağzıma süremiyorum habire zeytn yiyorummmkaydirigubbakcemile3

aynen canım bende bişi ellemıyorum açıkçası esımde ızın vermıyor zaten
ıyıyım bende çok sukur persembe günü gıdıcem doktora tatlım bekledım bu zaman dek persembe 5+1 olucak bebiş ınsallah keseyı görebılırım bakalım zaten doktor pıt pıtları gördüyse sorun yoktur canımcım rahat ol sen haftaya daha ıyı anlarsın merak etme ultrasonda kaç haftalık görünüyodu canım dün gıttıgınde bebiş senın?
sabahları zorlada olsa kahvaltımı yapıyorum canım ama tatlı ıgggggggggggg hiç canım ıstemıyo aklıma gelınce bıle tatlı çıkarıcak gıbı oluyorum hep tuzlu olucak zeytın yıyıyorum bende canım

sağolun kızlar

canım çok çok geçmiş olsun.ilaç almaya başlamışsın inşallah bi sorun kalmaz.kendini yorma hatta izin al babacığından eve git şımart kendini.herşey yoluna girecek emin ol.:Saruboceq:

Back
X