• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kontesim noldu cicişim :teselli: lab.da toplantı vardı sabahtan beri giremedim, anca geldim, üzülme bitanem, normal şeyler bunlar, hiç kafana takmicaksın ki çabuk atlatasın, doktorun progestan vermiştir zaten, ilacını iç, bebişini sev, bak nasıl geçecek hemen olumunekankayizsmile

ayşe senin kuru incir tatlının tarifini atsana bi

sen çok izin verme eşinin kendini kaptırmasına cinsiyet için.biz 4 aylık gittiğimizde tam göstermedi ama doktor erkek yazdı soru işareti koydu tam göstermiyor ama erkek olabilir dedi kordonla karıştı galiba.bi sonraki gelişinizde bakalım dedi.5. ayda gittik çok barizdi dedi ki soru işaretini kaldıralım kız diyelim artık.halbuki benimki çoktan havaya girip erkek hayalleri kurmaya başlamıştı.annemler falan oyuncak almaya başlamışlar,o da heyecan yapmaya başladı artık doğsa falan diye.harika her anı harika gerçekten.Allah herkese yaşatsın:Saruboceq:

yok bu konuya gerçekten dikkat ediyorum...ne kız ne erkek bi ayrım yapmadığını biliyorum
ama ya o ayrıma düşerse diye neden bu kadar korkuyorum anlamıyorum...
biliyorum ki cinsiyeti hiç farketmez o bizim yavrumuz bebeğimiz ama ne biliym
doktor mesela bana ultrasonda bakarken daha çok kıza benzettim ama bu kız demek
değil dedi ben mesela bu durumu hatta cinsiyete bakma olayını fln eşime hiç anlatmadım
boşver dedim kesinleşince söylerim nasılsa :) ama o 1-2 gündür kızımız olucak gibi
geliyo bana diyo bilmiyorum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da :)

evet canım Allah korusun bebeğine bişey olsa
hamilelik belirtilerin bıçak gibi kesilir....Bende bunun için midemin bulanmasına seviniyorm
bazen boshayallersmile
ne güzel kalbi atıyormuş maşallah sübhanallah :nazar:
yürümemezlik de yapma yoksa ilk yaptıgın ani harekette bişey olur vücudun harekete
alışık olsun ama tabii ki çok ta yorma kendini yürü ama yavaş tempoyla yürü ben mesela
bi yürürdüm var ya kimse yetişemezdi şimdi yavaş yavaş yürümeye dikkat ediyorum
kanaman veya kasıgında bıçak saplanması
gibi bi ağrı oldugu zaman ayağının altına bişey koy ve uzan ayağın hafif yukarda olsun
geçer inşallah canım :)

sağol canım bende biraz haldur huldur derler ya onlardanım yavaş işim yoktur o yüzden korktum daha dikkatli davranmaya çalışıyorum Rabbim hepimizin miniğini korusun inş.(amin)

aynen canım bende bişi ellemıyorum açıkçası esımde ızın vermıyor zaten
ıyıyım bende çok sukur persembe günü gıdıcem doktora tatlım bekledım bu zaman dek persembe 5+1 olucak bebiş ınsallah keseyı görebılırım bakalım zaten doktor pıt pıtları gördüyse sorun yoktur canımcım rahat ol sen haftaya daha ıyı anlarsın merak etme ultrasonda kaç haftalık görünüyodu canım dün gıttıgınde bebiş senın?
sabahları zorlada olsa kahvaltımı yapıyorum canım ama tatlı ıgggggggggggg hiç canım ıstemıyo aklıma gelınce bıle tatlı çıkarıcak gıbı oluyorum hep tuzlu olucak zeytın yıyıyorum bende canım

heheheh ben diyomki kara bi kızımmı olcak ne zeytin yiyip duruyorum yaaa
canım ölçümü haftaya gelince söylerim dedi ben sat ı söyledim okdar bana bişe demedi haftayla alakalı

canım çok çok geçmiş olsun.ilaç almaya başlamışsın inşallah bi sorun kalmaz.kendini yorma hatta izin al babacığından eve git şımart kendini.herşey yoluna girecek emin ol.:Saruboceq:

sağol tatlım zaten bi damla daha kan görürsem işe felan gelmiyem yatacam evde beni ancak en çok ben düşünürüm başkası değil o yüzden kendimi kasmama gerek yok başlarım işineee

ya kızlar ben de hıc merak etmıyodum cınsıyetını ama zaman yaklaştı herhalde ıyıce merak etmeye basladım ...ben ıkısıne de cok sevınırım herhalde....bu hafta dr a gıtcem ıkılı test ıcın gun solucek bıze en cook o heycanlandırıyo...hersey yolunda olur umarım

yok anacım bu beni aşar.geçende de göndermiştin bunu yapamam ben ilk etapta.hani şu içine ceviz koyup şerbetlediğin basit olandan bahsettim ben.dün yine biri bişey getirmiş,3 tabak oldu yine evde.ne halt yesem de ne koysam diye düşüyorum tabaklara.hatunlar çalışmıyo yapıyo güzel güzel tatlıları,hele biri var onun tabağı aşure ayından beri bende 2 ay falan oluyo galiba.önemli biri eşimin müdürünün eşi herşey veremiyosun,yaptım bi iki güzel bişey evde yoklardı falan.o zaman bu zaman tabak bende.var mı bildiğin basit leziz tatlı,değişik yemek de olur.

Kontesim noldu cicişim :teselli: lab.da toplantı vardı sabahtan beri giremedim, anca geldim, üzülme bitanem, normal şeyler bunlar, hiç kafana takmicaksın ki çabuk atlatasın, doktorun progestan vermiştir zaten, ilacını iç, bebişini sev, bak nasıl geçecek hemen olumunekankayizsmile

sağol canımmmmmmm kız sizle konuşunca bi rahatlıyomki sormayın akşam evde hep yattım dedim keşke pc olsada canlarımla konuşsammmm kocişim gelene kadar çok kötüydümmm iyki varsınız

günaydın arkadaşlar bazal vücut ısı tkibi yapan varmı? bu konuda ne düşünüyosunuz? kontes geçmiş olsuna.s.

ya kızlar ben de hıc merak etmıyodum cınsıyetını ama zaman yaklaştı herhalde ıyıce merak etmeye basladım ...ben ıkısıne de cok sevınırım herhalde....bu hafta dr a gıtcem ıkılı test ıcın gun solucek bıze en cook o heycanlandırıyo...hersey yolunda olur umarım

umarım güzel geçer testler.ama abartıldığı kadar değil zaten.ultrasondan ense kalınlığına bakıyo bir de kan tahlili yapıyo zaten yaş faktörü normalse risk çok az binde bilmem kaç olasılık için test yapıyorlar.ben bundan ziyade kromozom incelemesi olsun isterdim.ileride ne tür hastalıkların olasılığını taşıyor vs.çünkü 7 ceddine çekebilir biliyosun.bunun için biraz daha ilerlemesi lazım galiba tıpbın.

sağol tatlım zaten bi damla daha kan görürsem işe felan gelmiyem yatacam evde beni ancak en çok ben düşünürüm başkası değil o yüzden kendimi kasmama gerek yok başlarım işineee

evet canım ben normalde grıp olunca hıc rapor almazdım ama bu yıl ılk defa 3 gun rapor aldım evde dınlendım sen de canının kıymetını bılceksın..bu donem bıraz daha bencıl olmamız lazım..bız ıyı olunca onlar da ıyı oluyor cunku...ben de sen gıbı haldur huldur ıs yapıyom ,yataktan hızlı kalkıyom comelıyuom falan...ama bı gun baktım karnım hafıf agrıyo ıs sonrası...artık dıkkat edıyom..canım ısterse ıs yapıyom...9 ay dı mı bu bosver dınlen bıraz...bu arada lımon yemek kanı sulandırıyormus dogal olarak pıhtılaşmayı azaltıyo yanı dusuk rıskını azaltıyo dıyolar..bence ara ara ye ...hem de vıtamın..

umarım güzel geçer testler.ama abartıldığı kadar değil zaten.ultrasondan ense kalınlığına bakıyo bir de kan tahlili yapıyo zaten yaş faktörü normalse risk çok az binde bilmem kaç olasılık için test yapıyorlar.ben bundan ziyade kromozom incelemesi olsun isterdim.ileride ne tür hastalıkların olasılığını taşıyor vs.çünkü 7 ceddine çekebilir biliyosun.bunun için biraz daha ilerlemesi lazım galiba tıpbın.

bence de ne guzel olurdu

Back
X