Vaayyyyy 3000 olmuşuz
Sizlerle nice 3000.sayfalaraaaaa!!! :1hug:
gece ekibi olarakkkkk, yine bize kaldı kutlama!!! :sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::hooray:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaayyyyy 3000 olmuşuz
Sizlerle nice 3000.sayfalaraaaaa!!! :1hug:
bende çıkıcam birazdan tatlım. iyi geceler...
bebişin uykusu gelmiş.çok yorulduk bugün...![]()
geçmiş olsun şekercim...üşüttün müüüü??
merhabaaa canım aaaaaaaa ıyılesemedın demek..yat dınlen canım..yorma kendını....
Çok geçmiş olsun canım.Özlettin ama kendini..
oohh calıstın rahatsın yanıı...hadı bakalım ınsallah bu ay guzel haberını alırız canım yaaa martın acılısı oldu gerısı gelır ınsallah
Ya!Bugün yatabilsem biraz daha iyi olurdum ;dün kötğ değildim çünkü;ama bazen hayat misade etmiyor mskinliğe senağlama
Hepinze teşekkür ederim....
Kocaman öpüyorum.Ben de sizi özledim;sırf 'bu kız yine nereye kayboldu' demeyin diye girdim bu gece haberiniz olsun olumunekankayizsmile
Ttalı rüalar....
İnşallah canım.Aslında her ay çalışıyoruz da,prolaktinim yüksekti düştü.Bu olumlu bir gelişme benim için
ohh ıyı canım bak dusmuste ne guzel hayırlısı allahtan...bız sadce bekleyecegızz
Çiçeğim iyi geceler canım.Çıkayım ben artıkopuyorumnanaktan
Kızlar yaa, dün akşam mısır ekmeği yapmayı denedim internetteki bi tarife göre, berbat oldu, beceremedim bilmiyorumkismile kociş dalga geçip durdu bütün akşam yaaaaaaa :kedi:
günaydın herkese, dün yaptırdığım kan testinde bhcg değerim 30 çıktı, 2 gün sonra tekrar yaptıracam, gebelik başlangıcı mı belli olacakmışş, ama bence bebiş geliyor değil mi??