• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben oglen yemegine cikicam bile kizlarr, siz kahvaltilari ancak bitirdinizz, 2 saat fark attigim icin sizee :)

20 dk sonra oglen yemegindeyimm :)

ben oglen yemegine cikicam bile kizlarr, siz kahvaltilari ancak bitirdinizz, 2 saat fark attigim icin sizee :)

20 dk sonra oglen yemegindeyimm :)

nasıl yiyorsun bu saatte yemek hayret ediyorum gerçekten?kahvaltıyı kaçta yapıyosun?

Ben dün geceden bu yana mıde bulantısı ıle başetmeye çalışıyorum çok fena sekılde hemde hiç uyku yok sımdıde işteyım dogru düzgün yemek bıle yıyemıyorum ögürdüm süreklı çıkan bişi yok tabıkı Allah ım yardım etsın

günaydın herkese, dün yaptırdığım kan testinde bhcg değerim 30 çıktı, 2 gün sonra tekrar yaptıracam, gebelik başlangıcı mı belli olacakmışş, ama bence bebiş geliyor değil mi??

hayırlı olsun canım :)

günaydın kontes :)

günaydın ilican :)

günaydınlarrrr..

günaydın elson :)

ee nerdesiniz kızlar,bitmedi mi kahvaltı?

bitti kahvaltı ama çok iş vaar :(

ıyı olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın mıde bulantıları geceden beri sürüyo ögürdüm süreklı çok fena şimdide işteyım Allah yardımcımız olsun

ayy zehsel sorma bende bugun işe gelir gelmez öğür öğür midede bişeyde yokkı
sabahın köründe alt üst oldu vücüdüm hala başım dönüyo yaa kafamçokkarıştı

ayse canım gıttınmı doktora aksam

gidemedim canım çok rahatsızdım gribim ya eve gider gitmez yattım uyudum

gündüz ekibi günaydın fıstıklarrr :)))

iyidir şeker senden naber :)

ıyı olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın mıde bulantıları geceden beri sürüyo ögürdüm süreklı çok fena şimdide işteyım Allah yardımcımız olsun

hııım sendede başladı demekki tatlım tuzlu şeyler ye bastırmaya çalış benim özellikle sabah oluyo bulantı ben sabahları su içmeye alışmışım bide içersem boş mideye dahada çok bulanıyo hemen ağzıma tıkı veriyorum zeytinleri rahatlıyom biraz ama koku varya onu duymamam lazım :sinifsinif:
ay inş çabuk atlatırız

ayy zehsel sorma bende bugun işe gelir gelmez öğür öğür midede bişeyde yokkı
sabahın köründe alt üst oldu vücüdüm hala başım dönüyo yaa kafamçokkarıştı
gidemedim canım çok rahatsızdım gribim ya eve gider gitmez yattım uyudum

ayyyyy bende sabah işe nasıl geldım hiç bılmıyorum yolda çıkarırsam yandım dedım kendı kendıme poset aldım yanıma ne olur ne olmaz dıye geldık aksam olsa hemen keske bu aksam doktora gıdıcem ılk defa onunda heyecanı var zaten ınsallah hersey yolundadır senınde ılk üç ayın bıttı ama masallah bulantılar devam desene Allah yardımcımız olsun yaaaa sen kafana takma su lekelerı bence herkesde aynı olacak dıye bır durum yok ıyı düşün tatlım

hııım sendede başladı demekki tatlım tuzlu şeyler ye bastırmaya çalış benim özellikle sabah oluyo bulantı ben sabahları su içmeye alışmışım bide içersem boş mideye dahada çok bulanıyo hemen ağzıma tıkı veriyorum zeytinleri rahatlıyom biraz ama koku varya onu duymamam lazım :sinifsinif:
ay inş çabuk atlatırız

ya dün vardı ama az çok bugün daha gece uykudan uynadım mıdem bulanıyo uyuyamadım dön saga sola hep sabahta öyle ögür ögür mahvoldum işede geldım zar zor işte ınsallah çabuk atlatırız canım

Back
X