Hoşgeldin canım.Soracaktım,senin olduğunu tahmin ettim.Sayfama bakınca anladım.
Bu topik çok güzel.Burda olmana sevindim
tatlım seni çevrimiçi görünce takip ettim :kedi:
listeyi hangi arkadaş yapıyo tatlım :sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım.Soracaktım,senin olduğunu tahmin ettim.Sayfama bakınca anladım.
Bu topik çok güzel.Burda olmana sevindim
listeyi hangi arkadaş yapıyo tatlım :sm_confused:[/QUOTE
Smart arkadaşımız var o yapıyo.Daha doğrusu topiğin yaratıcısı o . Ama o olmadığında sarilale,suözdek yapıyor..Kim varsa düzenliyo ,güncelliyo aslında...
listeyi hangi arkadaş yapıyo tatlım :sm_confused:[/QUOTE
Smart arkadaşımız var o yapıyo.Daha doğrusu topiğin yaratıcısı o . Ama o olmadığında sarilale,suözdek yapıyor..Kim varsa düzenliyo ,güncelliyo aslında...
anladım canım herneyse listeye eklesin arkadaşlarda benim için kim eklemiş pek farketmez uğurlu gelsin de :roflol:
sen napıyosun canım ya hiç eskisi gibi sohbet olmuyor artıksenağlama
anladım canım herneyse listeye eklesin arkadaşlarda benim için kim eklemiş pek farketmez uğurlu gelsin de :roflol:
sen napıyosun canım ya hiç eskisi gibi sohbet olmuyor artıksenağlama[/QUOTE
Eklerler canım merak etme.Sen olmasan da ben hatırlatırım arkadaşlara...
Ben iyiyim canım. Zaten buraya geliyorum hergün. Portakalın topiğe de bakıyorum ama kimse olmuyo:1no2:
Senin gününe az kalmış.Vardır inşallah bişeylera.s.
genelde saat kaçta kalabalık oluyo bu topik kızlar

Eklerler canım merak etme.Sen olmasan da ben hatırlatırım arkadaşlara...
Ben iyiyim canım. Zaten buraya geliyorum hergün. Portakalın topiğe de bakıyorum ama kimse olmuyo:1no2:
Senin gününe az kalmış.Vardır inşallah bişeylera.s.
evet kullandım da
adet olursam klomene başlıycam
Zaten klomen kullanmamış mıydın?
yok tatlım klomene bu ay başlıycam ilk defa
inşallah bebeğim gelmiştir de gerek kalmaz senağlama
kızlarrrrrr bu aksam doktora gıttık çok sukur karından kesemızı gördük çok net hemde hersey yolundaymıs doktorum öyle dedı 2 hafta sonrada kalp atısları bebişi görmek için çagırdı ınsallah hersey yolunda olur o zamanda
kızlarrrrrr bu aksam doktora gıttık çok sukur karından kesemızı gördük çok net hemde hersey yolundaymıs doktorum öyle dedı 2 hafta sonrada kalp atısları bebişi görmek için çagırdı ınsallah hersey yolunda olur o zamanda
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos??
kızlar ikinizide tebrik ediyorum
rabbim tamamına erdirir inşallah
kızlarrrrrr bu aksam doktora gıttık çok sukur karından kesemızı gördük çok net hemde hersey yolundaymıs doktorum öyle dedı 2 hafta sonrada kalp atısları bebişi görmek için çagırdı ınsallah hersey yolunda olur o zamanda [/QU
canım cok sevindim ne güzel bir duygu..opuyorumnanaktan
allahım inşallah 2 hafta sonrada kalp atışlarını duymayı nasip etsin..sağlıcakla kucağına alırsın inş.:Saruboceq::Saruboceq: