• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla gülüm elim alışmış ya hani yardımcıya patlatasım geliyo :roflol::roflol:
:mymeka::mymeka:çaaalışşş köleeee kaytarma gebertirim :mymeka::mymeka:
Su gülüm hepsine tek tek selamlarımı söylermisin çookkk öpüyorum hepsini
senide tabiiŞenizŞeniz

bu arada recep ivedike gittik 2.bölümünde altıma işicektim :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok sevindim canım ya gerçekten dediğim kadar komikmiş dimii kaydirigubbakcemile3

tamam canımcım herkese söylerim selamını ben de seni çoooooook öptümmmmmmmm kendine iyi bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla gülüm elim alışmış ya hani yardımcıya patlatasım geliyo :roflol::roflol:
:mymeka::mymeka:çaaalışşş köleeee kaytarma gebertirim :mymeka::mymeka:
Su gülüm hepsine tek tek selamlarımı söylermisin çookkk öpüyorum hepsini
senide tabiiŞenizŞeniz

bu arada recep ivedike gittik 2.bölümünde altıma işicektim :roflol::roflol::roflol:

canım senın tup bebek tekı gelısmeler nasıl:uhm:

ıyıyım canım tesekkurr

haklısın aksama kadar pc basında olupta gecede gırmek zor tabı...bende tam tersı gunduz pek gıremıyorum ama okuyorum herkesten haberım var sayılır...senı ozlemısler gulum don tabııı...

evet zaten fırsatım olamıyoki.. eve gel yemek yap ye kaldır çamaşır varsa as yada topla katla yerleştir ayy yoruluyom anlatınca bile benneyaptımki
geçmişi okuyamadım adım geçiyo yani öylemi canım:kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok sevindim canım ya gerçekten dediğim kadar komikmiş dimii kaydirigubbakcemile3

tamam canımcım herkese söylerim selamını ben de seni çoooooook öptümmmmmmmm kendine iyi bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla güzeldi beğendim ben.
adam ayı yani içim gıcıklanıyo falan ama gülüyorumda bi yandan
recep ivedik böyle bişi sanırım kaydirigubbakcemile3
sende iyi bak kendine gülüm 10 gün sonra gelirim Şeniz

evet zaten fırsatım olamıyoki.. eve gel yemek yap ye kaldır çamaşır varsa as yada topla katla yerleştir ayy yoruluyom anlatınca bile benneyaptımki
geçmişi okuyamadım adım geçiyo yani öylemi canım:kedi:

vallahı allah kolaylık versın canımyaa..zor ısınız...ben evdeyım ve ynede yana yakıla ıs yapıyorum..sızı dusunemıyorum bıle..

vallahı allah kolaylık versın canımyaa..zor ısınız...ben evdeyım ve ynede yana yakıla ıs yapıyorum..sızı dusunemıyorum bıle..

evet zor oluyo gerçekten üstüne bide oğlumun derslerine yardımcı oluyorum
11 oldumu gözler dönmeye başlıyo zaten kafamçokkarıştı
çünkü sabahta 6.30da kalkıyorum :bbo:

ohh ıyı canım yaa senı takıp edıyorum kac gundur meral etmıstım...

teşekkür ederim canım ya
varya çiçemm burda birbirimizin en az kendimiz kadar hamile kalmasını istediğimizi
ve kalırsakta deli gibi sevineceğimizi biliyorum. çok çok güzelbu yaopuyorumnanaktan

bana müsaade gözlrim kaydı valla gözlüklerde arabada kaldı idare edemiyorum
kusurabakmayın öpüyorummm sizi

teşekkür ederim canım ya
varya çiçemm burda birbirimizin en az kendimiz kadar hamile kalmasını istediğimizi
ve kalırsakta deli gibi sevineceğimizi biliyorum. çok çok güzelbu yaopuyorumnanaktan

evet canım gercekten de ole......helekı gecen gece sarılale deyınce oldum heyecandan..3 e kadar bekledık ama olmadı kısmet degılmısss...su topuıktekı herkes hamıs kalsada solee rahatlasak....muhabbetlere bebıslerımızle devam etsek..super olurrr.:ecrin_bebek:

evet canım gercekten de ole......helekı gecen gece sarılale deyınce oldum heyecandan..3 e kadar bekledık ama olmadı kısmet degılmısss...su topuıktekı herkes hamıs kalsada solee rahatlasak....muhabbetlere bebıslerımızle devam etsek..super olurrr.:ecrin_bebek:

valla keşke gülüm ya.. ama az kaldık bak
hamileler daha çokk bizden
nasipse bizede sıra gelecek işallahhhhh
:1hug::1hug:

bende cıkıyorum canım sonra yıne gelırım..sana allah rahatlık versın.arasıra durumundan haber verırsın.ben okuyorum ...merakta bırakma bızı:a015:

valla güzeldi beğendim ben.
adam ayı yani içim gıcıklanıyo falan ama gülüyorumda bi yandan
recep ivedik böyle bişi sanırım kaydirigubbakcemile3
sende iyi bak kendine gülüm 10 gün sonra gelirim Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam canımcım görüşürüz öptüm opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar,
hiç kimse gelmemiş mi bu akşam, nerdesiniz su, fatoş nasıl bekçilik nasıl güvenlik bu, topiği alıp götürseler ruhumuz duymayacak ya.........kaydirigubbakcemile :olmaz:

Back
X