• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hadi kızlar yaaaaa :sinifsinif: gelin artık, yalnız kaldım burda:((( zaten her an bizim internet kafayı yiyebilir yine, hazır rahat rahat girebiliyorken iki lafın belini kıralım, çok özledim sizi yaaaaaaaaaaaa mafoldumben

Pitoscum hamişmişsin, tebrik ederim hayatım, çok sevindim senin adına, darısı bu ay bekleyen bütün arkidişlerimin başına inş. :Saruboceq: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cicim :1hug:

Naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem nerdesin, yazsana yaaaaaa kaydirigubbakcemile

geldim geldimmmm geçmişi okuyodum kısss sengözlerimebaksanab ama şimdide sen yoksun :çok üzgünüm:

herkese günaydın.....!!! opuyorumnanaktan

Küstüm işte hepinize :dilcikar: zaten kaç gündür giremiyorum, siz de yalnız bırakın beni, zaten kocişim de sevemiyo beni 14 gündür mafoldumben

Küstüm işte hepinize :dilcikar: zaten kaç gündür giremiyorum, siz de yalnız bırakın beni, zaten kocişim de sevemiyo beni 14 gündür mafoldumben

oy oyy oyy kıyamam sana..geldim ben bak burdayım...seni hiç yalnız bırakırmıyız bizzz olumunekankayizsmile
sever sever merak etme...hele bi şu günler geçsin valla sevmenin alasını görürsün.... :)

aslında yukarda :lepi: bunu yapacaktım ama dua smile çıkmış.neyse bugün cuma zaten yerinde olmuşkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrr.bugün cuma:Saruboceq:

günaydın ipekçimm hoşgeldin... :1hug: ewet yine haftasonuna geldik...bu hafta benim için acayip çabuk geçti hiçbişey anlamadım valla...
hayırlı cumalar olsun hepimize.... opuyorumnanaktan

canımmm noldu sana ?böyle biraz buruk gibisin bugün:(((
hayırdır??

Kocişimi çok özlüyorum ben bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Bi de bu internette sinirlerimi bozdu zaten kaç gündür :sinifsinif: bi doya doya sohbet edemedim sizinle mafoldumben

Ya kızlar bu yasmin amma da mide bulantısı yapıyo yaaa, kaç gündür midem ağzımda geziyorum resmen, bu sabah yine ne var ne yok boşalttım mideyi, kociş diyo ki hani bişey yapmış olsak kesin hamilesin dicem bilmiyorumkismile

Kocişimi çok özlüyorum ben bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Bi de bu internette sinirlerimi bozdu zaten kaç gündür :sinifsinif: bi doya doya sohbet edemedim sizinle mafoldumben

canım benim ya anlıyorum seni.ama seni duyan da uzakta sanacak kocişini.bi de gerçekten eş durumu sağlayamayıp uzakta olduğunuzu düşünün daha kötü olurdu galiba.bitecek bu günler en azından tünelsiz de olsa yanında senin ve geceleri uyandığın zaman sarılabiliyorsun.benimki de bugün gelecek.ay çok heyecanlıyımopuyorumnanaktan

canım benim böyle şeyler için sinirini bozma... kocan yanında çok şükür bide hiç olmayanları sadece haftasonları kocalarına kavuşanları düşün...birazcık sabrediceksin o kadar bak nasıl çabuk geçiyor günler görürsün... yine ederiz sohbetimizi bugün giremezsin yarın girersin...sıkma canını tatlım benim... :1hug:

Ya kızlar bu yasmin amma da mide bulantısı yapıyo yaaa, kaç gündür midem ağzımda geziyorum resmen, bu sabah yine ne var ne yok boşalttım mideyi, kociş diyo ki hani bişey yapmış olsak kesin hamilesin dicem bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 saan yasmini neden veriyolar.bildiğim kadarıyla doğum k.hapı.hormon düzenleyici etkisi var mı?

Back
X