• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ya kızlar bu yasmin amma da mide bulantısı yapıyo yaaa, kaç gündür midem ağzımda geziyorum resmen, bu sabah yine ne var ne yok boşalttım mideyi, kociş diyo ki hani bişey yapmış olsak kesin hamilesin dicem bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 yasmini doktor vermişti dimi canım sordunmu doktoruna neden bu kadar mide bulantısı yapıyor diye?
ben yasmini korunmak için 1 hafta kullandıktan sonra ertesi gün adet olmuştum ki bi önceki adetim yeni bitmişti..o yüzden bırakmıştım...

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese :)

günaydın canım... :1hug: sanada hayırlı cumalar...

canım benim ya anlıyorum seni.ama seni duyan da uzakta sanacak kocişini.bi de gerçekten eş durumu sağlayamayıp uzakta olduğunuzu düşünün daha kötü olurdu galiba.bitecek bu günler en azından tünelsiz de olsa yanında senin ve geceleri uyandığın zaman sarılabiliyorsun.benimki de bugün gelecek.ay çok heyecanlıyımopuyorumnanaktan

Ay ipektoşum dediğin gibi olsa ben dayanamazdım zaten, kociş bi kere kardan dolayı ilçeden dönemedi, o gece uyku girmedi gözüme :sinifsinif:

Ay ipektoşum dediğin gibi olsa ben dayanamazdım zaten, kociş bi kere kardan dolayı ilçeden dönemedi, o gece uyku girmedi gözüme :sinifsinif:

sen bugün pek bi duygusalsın ya.bütün kadınların böyle hassas zamanları vardır.belki ilacın da etkisi vardır bunda.

Günaydın ayşecik , sana da :1hug:

günaydın sositososito sositososito sositososito

kızlarrrrrr bu aksam doktora gıttık çok sukur karından kesemızı gördük çok net hemde hersey yolundaymıs doktorum öyle dedı 2 hafta sonrada kalp atısları bebişi görmek için çagırdı ınsallah hersey yolunda olur o zamanda

zehselcim keseyi görmenize sevindim....
bak onlar kalp atışı değilmiş :) benim doktor doğru demiş demekkı kadın :)
kalp atışlarını da görürsünüz inşallah :)

selamlarrr arkadaşlarrr
maşallahhh aybaşında 2tane hamilemiz var maşallahh
captan ve pitoss kupalarınızı veriyim :hooray::hooray:
allah arttırsın allah cümlemize nesip etsin
ben iyiyim kızlar,söylediğim gibi yardımcı eleman varken bilg.a giremiyorum,
tanıdık olduğu için. ama bu ayın 15iinden sonra başka odaya gececek,sonra gene
nasipse burdayım inşllah
bu aarada hepinizi çoook özledim:asigim:
herkes iyi dimi :1rolleyes:

berencim bizde seni özledik yeni kızı öbür odaya atın da sen gel artık kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 saan yasmini neden veriyolar.bildiğim kadarıyla doğum k.hapı.hormon düzenleyici etkisi var mı?

Canım benim kistim kanamayla atılamadı ya geçen ay, adetten sonra baktı hala duruyo kis, doktor onu eritmek için verdi yasmini, yasmin kist için ve pko için veriliyomuş yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 yasmini doktor vermişti dimi canım sordunmu doktoruna neden bu kadar mide bulantısı yapıyor diye?
ben yasmini korunmak için 1 hafta kullandıktan sonra ertesi gün adet olmuştum ki bi önceki adetim yeni bitmişti..o yüzden bırakmıştım...

günaydın canım... :1hug: sanada hayırlı cumalar...

sositososito sositososito sositososito

hayırlı cumalar ayşecik

hayırlı cumalar

kocişin dönüyo ha hadi gazaan mübarek olsun sositososito sositososito sositososito

Canım bana doktor adetimin 2. günü başlattı, 21 gün içiceksin, bittikten 2-3 gün sonra gelir adetin dedi, kistin de gitmiş olacak hem dedi bakalım inş. çektiğim bulantılara değer :sinifsinif: prospektüsüne baktım, yan etkilerinde baş ağrısı ve bulantı var zaten bilmiyorumkismile

sen bugün pek bi duygusalsın ya.bütün kadınların böyle hassas zamanları vardır.belki ilacın da etkisi vardır bunda.

Sanırım dediğin gibi liacın etkisi var ipektoşum yaa , bi de düşünüyorum bugün 14. günüm, eğer yasak olmasaydı bugünlerde deli gibi çalışıyo olacaktık kocişle ne güsel :kedi: :kedi: :kedi:

sositososito sositososito sositososito

hayırlı cumalar

kocişin dönüyo ha hadi gazaan mübarek olsun sositososito sositososito sositososito

dönüyo ki ne dönüyo ayşe.çok zormuş valla.geceleri bebişten dolayı uyanıp su içiyorum su içinde wc olayı oluyo.kalkıp da onu yatakta olduğunu bilmek çok güzel,gelince sarılıp yatmak falan..Allah kimseyi ayırmasın inşallah.

Sanırım dediğin gibi liacın etkisi var ipektoşum yaa , bi de düşünüyorum bugün 14. günüm, eğer yasak olmasaydı bugünlerde deli gibi çalışıyo olacaktık kocişle ne güsel :kedi: :kedi: :kedi:

sen nisanda bombayı patlatcan inşallah.hihoyyyt

dönüyo ki ne dönüyo ayşe.çok zormuş valla.geceleri bebişten dolayı uyanıp su içiyorum su içinde wc olayı oluyo.kalkıp da onu yatakta olduğunu bilmek çok güzel,gelince sarılıp yatmak falan..Allah kimseyi ayırmasın inşallah.

amin ablacım gerçektende ya Allah ayırmasın kimseyi eşinden :Saruboceq:

herkesin yuvasına sağlık mutluluk huzur versin inşallah :)

senin öyle bi durumun var demi canım yaaaa:((kütahya esk arası kaç kmdi acaba?biriniz her gün gidip gelseniz arabayla olmuyo mu?eşinde mi kamuda avukat senin?

hergün gitmiyorum artık ipeğim bebiş için sadece hafta sonu görüşüyoruz eşim subay benim,onun il dışına çıkışı için garnizon terk kağıdı alması gerekiyo çok zor yanii bide onun mesaisi 7 de başlıyo:çok üzgünüm:

Canım bana doktor adetimin 2. günü başlattı, 21 gün içiceksin, bittikten 2-3 gün sonra gelir adetin dedi, kistin de gitmiş olacak hem dedi bakalım inş. çektiğim bulantılara değer :sinifsinif: prospektüsüne baktım, yan etkilerinde baş ağrısı ve bulantı var zaten bilmiyorumkismile

anladım canım...inşallah kist mist kalmaz tertemiz olursun...sonra da açılsın tüneller gelsin bebişler kaydirigubbakcemile3

hergün gitmiyorum artık ipeğim bebiş için sadece hafta sonu görüşüyoruz eşim subay benim,onun il dışına çıkışı için garnizon terk kağıdı alması gerekiyo çok zor yanii bide onun mesaisi 7 de başlıyo:çok üzgünüm:

Ayyyy kıyamaaaaaaaaaaaaaaaaaam :çok üzgünüm: ama en azından meleğin yanında dimi boshayallersmile

ay çok zor canım Allah yardımcın olsun

eşim eskişhirli kütahya dumlupınarda okumuş trenle 1,5 saat arada bi sürpriz
yapıyodum evedekilere diyodu ama tam bilemiyorum arası kaç saat

ama tabii mesai fln erken başlayınca zor yani :(

aa neden 7 de başlıyo.ne kadar erken:((hava ikmal falan 8 de iş başı yapıyor.çok kötü ya.sizin durum nolcak peki?bi de ağırlaşınca daha zor oluyo yol olayı canım ya Allah yardımcın olsun.Devlet böyle durumlarda neden bişey yapmaz anlamıyorum.Ama askeriyenin bu konuda kuralları daha esnek diye biliyorum ki onun tayin olayı daha kolay olması lazım diye tahmin ediyorum sadece.

Back
X