Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar....
GÜnaydın kızlarrrrrrr
berencİm gelmİŞ gece ay Çok Özledİm onu ya 10 gÜn sonra gelcekmİŞŞ
karasuyum kankacım ÜzÜlme boŞuna hamİŞ olunca zaten aynı durumda olcan gene ben kocİŞİmle sadece oynaŞabİlİyorum doktor yasak dedİ napcaz bakalım
İpek İm hadİ bÜyÜk gÜn kocİŞİn dÖnÜyoooo gÖzÜn aydınnn
madeofhonor canım allah sabr versİn sana tatlım İnŞ tez zamanda bİ yol bulursunuzda kavuŞursunuz
ay tinkerbell resimdeki senmisin göbüşün nasıl belli:)
günaydın tinker :)
evet canım aşırı büyüdü bu aralar bi de göbekli biri değilimdir...herhalde yarım dunya olucm:CüvCüv:
nslsn ben yarın dr a gitcem heycnlıyım
ikizmiş meğersealsanaalsanasmile
ay süper ya bende tık yokaklinialirimsmilebildiğin kendi öz şişko göbüşümkaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyy yok artık ama ne guzel olurdu
ayyyyyyyy yok artık ama ne guzel olurdu
saol canımcımmm.allah kimsenin kocişini başından,yanından, yatağından,koynundan eksik etmessiiiiinnnnnn.
senin tarafında ikiz varsa olasılık güçlü tinker.
bence de çok şeker olurdu.bebek arabalarında bazen ikizleri görüyorum imreniyorum yaa.bi de onların kendi büyük 2 kişilik arabaları var ya çok tatlı.benim de ilk başta karnım çok büyüktü ama sütten gaz yapıyormuşum.ikiz olsa keşke falan oldum tek çıktı benimki![]()
yok canım hış ıkız yok...bı ananemın dayıları ıkız ...ama ben bebısımı gordum ultrasonda hıc de ıkız gıbı durmuyo...ama gelışımı 1 hafta ılerde dedı dr onla alakalı olabılırmı
yine kadınlar kulübünde okumuştum,kadının birinde tek fetus görünmüş,bir sonraki ay kontrole gitmiş bir kese daha çıkmış,sonraki kontrolde ikizlerim nasıl diye gitmiş diğer fetus görünmüş,meğerse 3 kardeşmiş içerde.doğum hikayelerinde okumuştum çok şaşırmıştım.1 hafta çok etkilemez sanırım ama bünyen nasıl kilon falan kaçla başladın hamileliğe?